ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μέρες σαν κι αυτή απορείς με τον εαυτό σου πως καταφέρνεις κρατήσεις μια πολύ συγκεκριμένη φιλική σου σχέση σε μη ερωτικά πλαίσια. Σου γυρίζει το μάτι (με την καλή έννοια) ρε αδερφάκι μου με την πάρτη του/της και θες να τον/την σύρεις με το ζόρι στο κρεβάτι! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) […]

Neopolis Team

11 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μέρες σαν κι αυτή απορείς με τον εαυτό σου πως καταφέρνεις κρατήσεις μια πολύ συγκεκριμένη φιλική σου σχέση σε μη ερωτικά πλαίσια. Σου γυρίζει το μάτι (με την καλή έννοια) ρε αδερφάκι μου με την πάρτη του/της και θες να τον/την σύρεις με το ζόρι στο κρεβάτι!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν πρέπει νʼ αφήσεις τις διαφωνίες με μερικούς συναδέλφους ή/και φίλους να σε μπλοκάρουν επικοινωνιακά. Θα διαπληκτιστείς; Ναι! Θα σου ανάψουν τα λαμπάκια; Πιθανότατα! Αλλά μην πεισμώνεις σαν μωρό για το υπόλοιπο της μέρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε κατάσταση μόνιμης άμυνας σήμερα. Όλα μοιάζουν να κινούνται γύρω σου με υπερβολική ταχύτητα ενώ εσύ αγκομαχάς περπατώντας. Ο κόσμος μοιάζει απειλητικός ή αφόρητα ψεύτικος. Ναι, μπορείς να το πεις και ψυχολογικό μπλοκάρισμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ανάσα σήμερα; Να προσέξεις λίγο το σώμα σου και νʼ ανακτήσεις δυνάμεις; Δεν λέω, αν περνάς γενικά καλά αυτές τις μέρες έχεις κάθε λόγο να μην κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Όμως σκέψου πως στο παρελθόν η καθημερινή επανάληψη εξόδων/διασκεδάσεων/κοινωνικότητας στο τέλος σε έκανε να βαριέσαι. Γιʼ αυτό σου λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πάθουμε πάλι τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως μετά από μερικές εβδομάδες να αναφερόμαστε στη σημερινή μέρα σαν «την μέρα που οι Παρθένοι άρχισαν να γίνονται πιο διαλλακτικοί». Πολέμησες, τσακώθηκες, φουρτούνιασες το μυαλό σου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα θες επιτέλους και μια περίοδο ειρήνης. Εντάξει, σήμερα θα σε προκαλούν να επιστρέψεις στον γνώριμο τσαντισμένο εαυτό σου, αλλά και πάλι δεν θα σου βγαίνει με τόση φυσικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι… Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, ανεξάρτητα από την εσωτερική αναμπουμπούλα που ίσως βιώνεις, όλοι εμείς εκεί έξω δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από πάνω σου. Λέω εγώ τώρα, μήπως να εκμεταλλευθείς τη μέρα για να ξεκολλήσουν μερικά επαγγελματικά θεματάκια που θέλουν έγκριση από κάποιον/α ανώτερο/η στην ιεραρχία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το σενάριο για σήμερα λέει πως οι face to face επικοινωνίες σήμερα (είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με τους συναδέλφους σου) συνιστούν το τέλος της λογικής αλλά απʼ την άλλη καθόλου δεν ενοχλείσαι από την ασυνεννοησία γιατί ήδη το μυαλό σου τρέχει με τα χίλια σε μελλοντικά πλάνα, σχέδια, όνειρα… Μήπως τελικά το τέλος της λογικής είσαι εσύ;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ακόμη και αν η μέρα ξεκινήσει με άγχος, υποχρεώσεις και μισοτελειωμένες δουλειές από την προηγούμενη, μην αφεθείς να κολυμπήσεις μόνο σʼ αυτά τα λιμνάζοντα νερά. Στον ανοιχτό ωκεανό υπάρχουν και άλλα ψαράκια για να κολυμπήσετε παρέα… Και μερικά είναι πολύ γοητευτικά ανάθεμα τα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET