ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, […]

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, η γοητεία σου πάντα κρυβόταν στα εύστοχα, επιλεγμένα σχόλια και όχι στην ακατάσχετη πολυλογία. Σήμερα άσε το σώμα και το βλέμμα σου να μιλήσουν και άσε τους/τις άλλους/ες να φλυαρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, μην τολμήσεις να χαραμίσεις ακόμη ένα βράδυ παρηγορώντας φίλους/ες που έχουν απογοητευτεί από την άτιμη κοινωνία και τον ψεύτη ντουνιά. Να τους πεις ότι η κλάψα πέθανε και το πρόγραμμα άλλαξε από Καζαντζίδη σε λάτιν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Επικοινωνιακές ικανότητες στο φουλ και ταχύτητα σκέψης άνω του συνηθισμένου. Αν έχεις σημαντικές επικοινωνίες και συζητήσεις να κάνεις με συνεργάτες/φίλους δρομολόγησε τις άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν ψάχνεις για δουλειά αυτές τις μέρες κατέβαλε μια έξτρα προσπάθεια. Αν θες να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές χτύπα σήμερα κιόλα την πόρτα του/της προϊσταμένου/ης σου. Αν θες να διαφημίσεις τη δουλειά σου στον κύκλο σου, αυτές τις μέρες το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φυσικά και δεν θα επιτρέψεις να σε πλησιάσει ούτε στα δέκα βήματα όποιος/α επιθυμεί να γεμίσει το κεφάλι σου με προβληματισμούς. Έχεις δικαίωμα σήμερα να μιλάς αποκλειστικά για ό,τι σʼ ευχαριστεί και θα το διεκδικήσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ωχ μωρέ! Δεν κουράστηκες να συζητάς με φίλους ξανά και ξανά για τα λάθη που έκανες σε προηγούμενες σχέσεις; Μια τέτοια επαναλαμβανόμενη διαδικασία γιγαντώνει στο κεφάλι σου μερικές λάθος επιλογές, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικές λάθος επιλογές! Όλοι κάνουμε τέτοιες. Get over it! Σήμερα κιόλας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν η μέρα είναι κατάλληλη για κάτι, αυτό θα ήταν να επικοινωνήσεις με όσους περισσότερους γνωστούς/συναδέλφους/φίλους/πρώην συνεργάτες μπορείς προκειμένου να μάθεις τι συμβαίνει εκεί έξω στον κόσμο από προσφορά εργασίας. Ναι, τόσο έντονη έχει γίνει η αίσθηση εγκλωβισμού στη δουλειά σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, όταν ξυπνάς μόνος/η το πρωί, ο καφές μοιάζει άνοστος, το νερό χλιαρό, η μουσική άτονη και η δουλειά κάτεργο. Από την άλλη πλευρά, οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης σε κάνουν να νιώθεις παγιδευμένος/η σαν σε μπουντρούμι στη μέση της ερήμου. Μπορείς σήμερα, για το καλό όλων μας να γίνεις λιγότερο υπερβολικός/η;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσες υποχρεώσεις ή δουλειές κι αν έχεις, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσεις να φλερτάρεις, να γνωρίζεις ανθρώπους και να επιδιώκεις συναντήσεις που πλασάρονται σαν τυχαία συμβάντα αλλά είναι (κανονικά και με το νόμο) ραντεβού. Έχεις τη γοητεία με το μέρος σου αυτές τις μέρες, μην την κλωτσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτό που σου συμβαίνει τελευταία είναι καταπληκτικό και απόλυτα Ιχθύσιο: έχεις αποφασίσει πως πρέπει να κόψεις μερικές οικονομικες/συναισθηματικές εξαρτήσεις και δεσμούς, είτε από τον/την σύντροφο σου είτε από μερικούς στενούς φίλους. Όμως ξαφνικά σε πιάνουν τόσες ενοχές που αρπάζεσαι απʼ αυτούς και σχεδόν νιώθουν πως η σχέση σας ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ιχθύες, αυτό λέγεται παράνοια…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET