ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/01/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

10 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν ένα χρονικό διάστημα που αρχίζουν και κλείνουν οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου (συγγενικές, προσωπικές, επαγγελματικές). Φεύγει το βάρος από μέσα σου, φεύγει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κοίτα να δεις που αυτές τις μέρες θα σε θυμηθεί κάθε πικραμένος/η, προβληματισμένος/η, πληγωμένος/η… Κάτι μου λέει πως αν εξακολουθείς να έχεις αυτό το σοβαρό και αποστασιοποιημένο στυλ που έχεις υιοθετήσει τελευταία θα ρίξεις πολύ γέλιο με τα πρόσωπα που θα επιστρέφουν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Αφήστε με στην ησυχία μου να κάνω τη δουλειά μου. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι όλη μέρα με τις υποχρεώσεις μου!». Αυτή είναι η πιθανόν η ατάκα που θα πουν οι περισσότεροι/οι περισσότερες Λέοντες αντί για καλημέρα στο γραφείο. Έχεις όρεξη για το βράδυ που πλησιάζει, γιατί να το κρύψεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν συστηματικά προσπαθείς να εκφράζεις με δύναμη τις απόψεις και τα θέλω σου τότε τις επόμενες μέρες θα βιώσεις μια αίσθησης καθαρισμού και εξαγνισμού από συμπεριφορές του παρελθόντος. Αν όμως δεν το έχεις πετύχει ακόμη, τότε σε περιμένει άγχος, πεσμένη ζωτικότητα και μια αίσθηση πως είσαι εγκλωβισμένος/η στη συνήθεια χωρίς δυνατότητα διαφυγής. Έλα μην παραπονιέσαι. Πρέπει να μάθεις πως η ζωή θέλει και τόλμη εκτός από αντοχές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όσο πιο σοβαρός/η και σιωπηλός/η δείχνεις εξωτερικά, τόσο περισσότερο τα μέσα σου λαχταρούν για περισσότερη προσοχή, μια ένδειξη πως εκεί έξω υπάρχει πράγματι αυτό που λέγεται “τρυφερότητα” και δεν είναι της φαντασίας σου. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ Ζυγέ που πιστεύεις ακόμη στις Ανθρώπινες σχέσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει ότι ζεις αυτές τις μέρες περισσότερες ώρες στο κεφάλι σου παρά στην αληθινή ζωή είναι δεδομένο. Προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές διαδρομές σε αδιέξοδα μονοπάτια στην επαγγελματική σου ζωή, σκέφτεσαι, διαισθάνεσαι, παρανοείς και μετά επανέρχεσαι. Ναι, το ξέρεις καλύτερα και από τον αστρολόγο σου πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που είσαι. Κι αυτή η σκέψη όσο κι αν τρομάζει κάποιες φορές, στο τέλος πάντα σε ηρεμεί. Όχι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο κόσμος των συναισθημάτων δεν σε κάνει να αισθάνεσαι οικία. Κι αυτό όχι γιατί δεν τα κατανοείς ή τα σνομπάρεις. Απλά σε φοβίζουν γιατί μπορούν να θέσουν αναχώματα στην ζωντάνια, την διασκέδαση και την περιπέτεια – καταστάσεις που τις έχεις τόσο ανάγκη. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να αποφύγεις μια συναισθηματική κρίση ή έναν συμβιβασμό. Τις επόμενες μέρες, αν αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η και να μην το βάλεις στα πόδια (ξανά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τότε θα του/της έγραφα για την ανάγκη να πιστέψει πως υπάρχει ένα νόημα στην γεμάτη προβλήματα και εντάσεις καθημερινότητα του/της. Όμως εσύ δεν πιστεύεις σε κάποιο αδιόρατο και αναπόδραστο νόημα – μόνο στις πράξεις και τις συνέπειες τους. Ε λοιπόν, απουσία νοήματος και πίστης, σήμερα αισθάνεσαι τόσο παγιδευμένος στις συνέπειες των αποφάσεων που έχεις πάρει στην προσωπική σου ζωή, που καλύτερα να μην προκαλέσει κανείς/καμία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εντάξει, το κατάλαβα. Ο μόνος τρόπος για να προστατευτείς από το συνεχή προβληματισμό για την ερωτική σου ζωή είναι να αγκαζάρεις τον/την κολλητό/ή και να βγάλεις όλο το συναισθηματικό σου φορτίο προς τα έξω. Ναι, μʼ αυτό τον τρόπο ίσως καταλάβεις πόσο γιγαντώνεις μόνος/η σου τα προβλήματα σου και ξεκολλήσεις!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET