ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Τις περισσότερες φορές σου αποδίδουν στην προσωπική σου ζωή χαρακτηρισμούς […]

Neopolis Team

8 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τις περισσότερες φορές σου αποδίδουν στην προσωπική σου ζωή χαρακτηρισμούς όπως: δυσκίνητος/η, αργής καύσης, αργοπορημένος/η. Όμως σήμερα κινδυνεύεις από ακριβώς το αντίθετο: δηλαδή να κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς εκείνον/η που σε ενδιαφέρει και να χαλάσεις όλη την ερωτική παγίδα που έστηνες τόσο καιρό. Ακόμη χειρότερα, αν δεν υπάρχει κάποιος/α που σʼ ενδιαφέρει, να διαλέξεις κάποιον/α από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, με το “καλημέρα” το κλίμα στη δουλειά μυρίζει μπαρούτι. Δεν μασάς όμως! Όποιος/α νομίζει πως θα γίνεις ο εύκολος στόχος για να εξαπολύει τα πυρά του/της ας ετοιμάζεται και για μια ομοβροντία πυρών από μέρους σου. Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει μερικοί/ες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο – σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τις επόμενες μέρες έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια σου, να κάνεις τρέλες, να αποδεσμευθείς από συναισθηματικά αναχώματα που βάζεις στον εαυτό σου για να ικανοποιείς τους γύρω σου (γονείς, σύντροφο, αδέρφια, συναδέλφους). Αν δεν ξανανιώσεις μόνος/η σου κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Από τη φύση σου πιστεύεις τόσο πολύ στη ισότητα μέσα σε μια σχέση που, παραπάνω από μια φορές, έχεις κατηγορηθεί πως είσαι ψυχρός/η ή αδιάφορος/η. Τις μέρες που έρχονται ίσως ακούσεις ακόμη ένα σχετικό κήρυγμα από την οικογένεια σου ή το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως έτσι προκαλείς τσακωμούς (ναι, από αυτούς που σιχαίνεσαι) γιατί συχνά η ισότητα που τόσο αγαπάς δεν είναι παρά μια άμυνα για να μην αφήνεσαι να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, ξέρεις πολύ καλά πως δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί στο τραπέζι, αλλά ο εξυπνότερος παίχτης. Αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι σήμερα για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που στήνουν οι καλοθελητές συνάδελφοι σου είναι η επίγνωση της ανωτερότητας σου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι αδύνατο να βγάλει κανείς άκρη από το κουβάρι σκέψεων, φόβων, στόχων και ανικανοποίητων θέλω που γυροφέρνουν σαν σβούρα στο κεφάλι σου. Σε προτρέπω πάντως να μην δείχνεις φάτσα φόρα τους προβληματισμούς σου γιατί κάποιοι/ες στη δουλειά σου ή την οικογένεια σου περιμένουν να πατήσουν πάνω στην αβεβαιότητα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ναι θα ήταν χρήσιμο σήμερα να ξεσκάσεις, να δεις λίγο παραπάνω κόσμο, να αισθανθείς πως η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και προβληματισμοί. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Όσο πιο καλά περάσεις σήμερα, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι πως έχεις αφήσει να περάσει πολύτιμος χρόνος στην προσωπική σου ζωή. Κι αυτό ποτέ δεν είναι καλό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σε χωράει το σπίτι σήμερα. Εντάξει ας το επεκτείνω: δεν μπορείς να αντέξεις να ‘σαι κλεισμένος/η σε τέσσερις τοίχους οποιουδήποτε κτιρίου. Αν μπορείς να προγραμματίσεις εξωτερικές δουλείες για σήμερα, κάνε το! Αν δεν εργάζεσαι ή/και οσμίζεσαι μπαρούτι στην οικογενειακή ατμόσφαιρα πάρε τους δρόμους…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν έχεις ανάγκη να περιποιηθείς το σώμα σου, την εικόνα σου, τον εαυτό σου, κάνε κοπάνα από τη δουλειά (αφού αν θέλεις το μπορείς, μη γκρινιάζεις!). Αν νιώσεις την ανάγκη να δεις καλούς/ες φίλους/ες μην αφήσεις ακόμη μια έξοδο στα χέρια των άλλων – οργάνωσέ τους εσύ! Προς Θεού μόνο μην βουτήξεις ξανά στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET