ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ζώδια Δεν ζητάς πολλά πράγματα σήμερα. Στοιχειώδη ευγένεια από τους ανθρώπους και όχι υψηλούς τόνους στη δουλειά για το παραμικρό. Ας ελπίσουμε πως θα ρεγουλάρεις τις επαφές με τους ανθρώπους χωρίς προβλήματα. Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα αισθάνεσαι σήμερα αν δεν καταφέρεις να δεις […]

Neopolis Team

8 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ζώδια

Δεν ζητάς πολλά πράγματα σήμερα. Στοιχειώδη ευγένεια από τους ανθρώπους και όχι υψηλούς τόνους στη δουλειά για το παραμικρό. Ας ελπίσουμε πως θα ρεγουλάρεις τις επαφές με τους ανθρώπους χωρίς προβλήματα. Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα αισθάνεσαι σήμερα αν δεν καταφέρεις να δεις έστω για λίγο εκείνον/η που σε ενδιαφέρει (ή να περάσεις πολλές ώρες με τον/την σύντροφο σου αν είσαι σε σχέση). Κι ένα βήμα παρακάτω στη σκέψη μου: δεν θα ήθελα να είμαι σε ακτίνα χιλιομέτρου κοντά σου αν ταυτόχρονα τελείς υπό καθεστώς μονόπλευρου ενθουσιασμού/έρωτα. Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε αντίθεση με τον τσαμπουκά και την ένταση με την οποία πιθανόν αντιδρούσες πρόσφατα σε όποιον/α περνούσε τα όρια της οικειότητας που επιτρέπεις, σήμερα το χειρίζεσαι πολύ καλύτερα το θέμα επικοινωνία. Αδιαφορία να το πω; Τους έχεις γραμμένους/ες εκεί που δεν παίρνει μελάνι να το πω; You get the point!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι η κατάλληλη στιγμή νʼ αυξήσεις το δημιουργικό χρόνο στην καθημερινότητα σου ώστε να προστεθούν σʼ αυτήν αποδράσεις/ταξίδια/εκδρομές. Ναι, για να τον δημιουργήσεις πρέπει πρώτα να τον διεκδικήσει μανιασμένα από την εργασιακή σου ρουτίνα και τις υποχρεώσεις σου. Μη με κοιτάς έτσι διστακτικά! Κάνε το!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα παραδέξου το! Θες να ξοδέψεις χρήματα αυτές τις μέρες. Τα ψάχνεις από εδώ, τα μαζεύεις από εκεί, έκοψες και έναν δύο καφέδες μέσα στην εβδομάδα και κάτι αποταμίευσες! Πάντως αν θες μια συμβουλή, άσε την πιστωτική στο σπίτι. Δεν σε βλέπω να αντιστέκεσαι αυτή τη φορά και μετά θα έχεις δράματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

«Που γίνεται το πάρτι; Που βρίσκεται κόσμος; Που μπορούμε να περάσουμε καλά χωρίς να έχουμε τριγύρω μας εκνευριστικά επικριτικά βλέμματα;». Αυτές και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις τριγυρίζουν στα κεφάλια των Παρθένων αυτές τις μέρες. Ναι, η καλή ζωή μπαίνι στο προσκήνιο για λίγο! Ζήσε την χωρίς ενοχές!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, οι επόμενες μέρες μιλάνε για έντονη ροπή προς κοινωνικότητα, για αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, για διάθεση να βρίσκεσαι μακριά τόσο απ’ το σπίτι, όσο κι απ’ το γραφείο… Μένει μόνο μια λεπτομέρεια: αυτό το χρόνο που χρειάζεσαι πρέπει να τον δημιουργήσεις γιατί δεν θα σου χαριστεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις μέρες που έρχονται θα κινείσαι ανάμεσα σε κόσμο (με την ευκαιρία κάποιας επαγγελματικής ή κοινωνικής υποχρέωσης ίσως;) και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη συμπεριφορά σου. Όχι για το τι θα πουν οι άλλοι, αλλά γιατί θα υπάρχουν διάφορα ζευγάρια μάτια επάνω σου που θα γοητευτούν από την πρώτη στιγμή. Το μέλλον σου χτυπά την πόρτα… Τοκ, τοκ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, πρέπει να μοιράσεις σήμερα το χρόνο σου ανάμεσα σε εργασία και ψυχαγωγία. Ωραίο δεν ακούγεται; Έλα όμως που δεν είναι! Όταν τελείς υπό καθεστώς εμμονής προκειμένου να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους προσαρτάς πάνω στο κεφάλι σου ένα ζευγάρι παρωπίδες που δεν σ’ αφήνουν να δεις πέρα από την οθόνη του υπολογιστή στο γραφείο σου… Κρίμα δεν είναι ρε γαμώτο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, όχι μόνο έχεις βάλει σκοπό τις τελευταίες μέρες ν’ αποδείξεις πως μπορείς να χωρέσεις σε ένα 24ώρο δουλειά ενός μήνα, αλλά θες να συνεχίσεις να εκπληρώνεις και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις (προς το σύντροφο/τους φίλους/τους οικείους σου) σαν να είσαι σε διακοπές και να μην έχεις άλλες σκοτούρες στο κεφάλι σου. Είμαστε σοβαροί; Ζήτα και μια βοήθεια, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου (that’s a promise!).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σκύψε πάνω από τις φιλικές σου σχέσεις το επόμενο διήμερο. Αφιέρωσε το χρόνο σου για να προσφέρεις χαμόγελο και αγάπη σε εκείνους τους ανθρώπους παραμένουν εκεί ανεξαρτήτως καιρού και προβλημάτων τους. Και που ξέρεις; Μπορεί να χαλαρώσεις τόσο τις άμυνες σου ώστε να έλξεις άφθονο ερωτικό ενδιαφέρον. Όλα ήρεμα για λίγο. Μπορείς, είμαι σίγουρος.

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET