ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι δύσκολο να προσπαθείς να εκφράσεις τα θέλω σου ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του/της συντρόφου σου ή […]

Neopolis Team

7 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι δύσκολο να προσπαθείς να εκφράσεις τα θέλω σου ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του/της συντρόφου σου ή των συνεργατών σου. Σήμερα είναι πιθανό να χαθεί η ισορροπία που διατηρείς με νύχια και δόντια. Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, διάλεξε σήμερα σε πιο άκρο θες να βρίσκεσαι. Ή που θα υιοθετήσεις το ρόλο του άλαλου/της άλαλης και δεν θα παρεμβαίνεις ότι κι αν ακούς γύρω σου ή θα γίνεις Δίδυμος στη θέση των Διδύμων με ό,τι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό στον εργασιακό σου χώρο…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν ανήκεις στους/στις Λέοντες που περιμένουν τις επόμενες μέρες για να ξεκουραστούν ή να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, τότε το σύμπαν θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων σου και της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν όμως ανήκεις στους άλλους/στις άλλες Λέοντες που δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό του κλεισμένο σε τέσσερις τοίχους, μια συμβουλή: μην το ρισκάρεις με παρέες ή ανθρώπους που δεν θεωρείς οικείους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μην ψάχνεις σήμερα λογικές εξηγήσεις για το φευγιό του μυαλού σου. Μιλάς, επικοινωνείς, κλείνεις υποχρεώσεις στη δουλειά όμως, την ίδια στιγμή, είσαι κάπου άλλου, τρέχεις σε αναμνήσεις ή όνειρα, σχέδια ή ανεκπλήρωτους πόθους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα ήταν υπέροχο να μπορείς να εγκαταλείψεις τη αδιάκοπη μάχη για οικονομική εξασφάλιση και κοινωνική καταξίωση, παραδιδόμενος/η σε μια αγκαλιά ή ένα καυτό φιλί που θα σε συνέδεαν απʼ ευθείας με τον παράδεισο. Για την ώρα, επειδή η σύνδεση αντιμετωπίζει τεχνικές δυσκολίες, μήπως να βάλεις τα δυνατά σου να μην χάσεις τίποτα από τα κεκτημένα σου στον εργασιακό σου χώρο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ένας/Μια Τοξότης είναι προορισμένος/η να κοιτάζει συνεχώς προς το μέλλον, να μην μένει σε μια ήττα ή μια αποτυχία, αλλά να βρίσκει τον αμέσως επόμενο στόχο που θα τον/την βοηθήσει να ρεφάρει τις απώλειες. Όμως δεν γίνεται συστηματικά νʼ αγνοείς το παρελθόν σου, γιατί εκεί βρίσκονται τα σημαντικότερα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Αυτές τις μέρες η ενδοσκόπηση (με ή χωρίς τη βοήθεια ενός/μιας φίλου/ης) είναι απαραίτητη, ακόμη κι αν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βραδιά που θα πιείς γυρνώντας με το νου σου σε πρώην σχέσεις και θʼ ακούς τραγούδια από το Λύκειο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν κάνουμε λόγο για την κοινωνική σου ζωή, μάλλον έχεις ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό τι σημαίνει «βγαίνω έξω με σκοπό να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τις γνωστές παρέες μου». Αυτές τις μέρες είναι λες και ένα διαβολάκι κάθεται στον αριστερό σου ώμο και σου ψιθυρίζει: «Αλλαγή προσώπων άμεσα!». Για να σε δούμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές νέες εργασιακές προοπτικές ίσως σε φέρουν σε ρήξη με τον τωρινό εργοδότη σου ή η αφοσίωση σου στην καριέρα σου γίνεται αφορμή για καβγάδες με τον/την σύντροφό σου. Συμπέρασμα: ακόμη μια μέρα υπέροχη μέρα ξεκινά στον κόσμο των Υδροχόων. Τουλάχιστον φάε ένα πλήρες πρωινό για να την παλέψεις…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί ακαριαία να σε ξενερώσει και να σʼ αναγκάσει να εγκαταλείψεις τις τάσεις φυγής σου είναι η εργασιοθεραπεία. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν έχεις δικαίωμα επιλογής. Θα επικρατήσει ένας χαμός που θα σε υποχρεώσει να συγκροτηθείς από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο χώρο της δουλειάς σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET