ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, τριχοτομημένος/η ανάμεσα στις παράλογες απαιτήσεις του/της προϊσταμένου/ης σου, τις επακόλουθες δολοφονικές τάσεις που θα σε καταλάβουν και τον τσαμπουκά σου παγιδευμένο σαν σε δοχείο πεπιεσμένου αέρα, πως το βλέπεις; Γλιτώνεις την φυλακή σήμερα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα κάθε προσπάθεια να αποφύγεις ακόμη και μια συνηθισμένη/ανιαρή/καθημερινή συζήτηση με τον/την […]

Neopolis Team

5 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, τριχοτομημένος/η ανάμεσα στις παράλογες απαιτήσεις του/της προϊσταμένου/ης σου, τις επακόλουθες δολοφονικές τάσεις που θα σε καταλάβουν και τον τσαμπουκά σου παγιδευμένο σαν σε δοχείο πεπιεσμένου αέρα, πως το βλέπεις; Γλιτώνεις την φυλακή σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα κάθε προσπάθεια να αποφύγεις ακόμη και μια συνηθισμένη/ανιαρή/καθημερινή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου ή με κάποιο γονιό, μπορεί να καταλήξει σε μάχη χαρακωμάτων μέσα σε δευτερόλεπτα. Φυλάξου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η αναντιστοιχία του τρόπου σκέψης σου με τον τρόπο σκέψης (λέμε τώρα…) των συναδέλφων σου, θα σε κάνει στην καλύτερη να αισθάνεσαι σαν εξωγήινος/η σήμερα. Στην χειρότερη, καταλαβαίνεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Βαρέθηκες τα λόγια αφοσίωσης, πίστης, ελπίδας. Κουράστηκες να ακούς από τους/τις φίλους/ες σου ή/και τον σύντροφο σου πως «Όλα θα πάνε καλά!» αλλά κανείς/καμία να μην κουνά το δαχτυλάκι του παρά μόνον εσύ! Μήπως σήμερα να κάνεις το πέρασμα από την απογοήτευση στην επίθεση; Ξεσκαρτάρισμα mode: ΟΝ!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, το ιδανικό σήμερα θα ήταν ο χρόνος να έτρεχε γρήγορα προς τη δύση του Ήλιου, να υποδεχόσουν το βραδάκι στο μπαλκόνι/στη βεράντα σου ή βολτάροντας σε ένα ήσυχο στενό της πόλης. Άντε, μπορείς να επιλέξεις κι έναν/μια κοντινό/ή σου άνθρωπο για συντροφιά. Με άλλα λόγια, πόσο σε κουράζει η ρουτίνα σήμερα δε λέγεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πολλοί/ες Παρθένοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην οργάνωση του άμεσου μέλλοντος τους (αναζήτηση εργασίας, μετακόμιση ή ψάξιμο για σπουδές) και με το άλλο στον πόλεμο ενάντια στο παρελθόν (εντάσεις/ξεκαθαρίσματα με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες, προσπάθεια να ξεφύγουν από μια εργασία φυλακή). Και στο παρόν τι μένει; Ένα μυαλό μπερδεμένο, συγκεχυμένο, άπιαστο. Να γιατί το έχεις ρίξει στην εργασιομανία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, το ξέρω πως έχεις ανάγκη από χάδια που κάνουν το δέρμα σου να ριγεί από ευχαρίστηση και από μια γερή δόση πάθους. Όμως αν δεν είναι εύκαιρα (ή δεν τα έχεις βρει) τα χέρια που μπορούν να λύσουν την ένταση σου, μπορείς σήμερα να σε καλομάθεις και να σε κανακέψεις ξοδεύοντας χρήματα για εσένα ή ενδίδοντας σε πειρασμούς που συνήθως αποφεύγεις. Κι αυτό καλό θα σου κάνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, οι πιθανότητες να μην μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα/νόημα/ουσία απ’ αυτά που σου λένε οι συνάδελφοι σου ή ο/η σύντροφος σου είναι τόσο μεγάλες, που η καλύτερη λύση είναι να το ρίξεις στο σαρκασμό, την πλάκα ή την τρέλα. Σιγά μην σε τρελάνουν! Εσύ θα τους τρελάνεις πρώτος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι τιτάνια η προσπάθεια που κάνεις να μοιράσεις δίκαια το χώρο της καρδιάς σου ανάμεσα σε φίλους/ες και τον/την σύντροφο σου. Και επειδή σε ζητήματα καρδιάς το σφάλμα είναι πάντα πιο κοντά από το σωστό, συνήθως δεν τα καταφέρνεις. Και έρχονται μέρες όπως σήμερα, που και σου λείπουν υπερβολικά οι φίλοι/ες σου και έχεις γκρίνια από τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α συνάδελφος επιμένει να μην καταλαβαίνει πως είσαι απασχολημένος/η και δεν θες να σε ενοχλούν, έχεις το ελευθέρας να τον στείλεις στο… όπου καταλαβαίνεις τέλος πάντων. Μη βωμολοχώ τώρα χωρίς λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί ακαριαία να σε ξενερώσει και να σʼ αναγκάσει να εγκαταλείψεις τις τάσεις φυγής σου είναι η εργασιοθεραπεία. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν έχεις δικαίωμα επιλογής. Θα επικρατήσει ένας χαμός που θα σε υποχρεώσει να συγκροτηθείς από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο χώρο της δουλειάς σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET