ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ακόμη και οι Κριοί επιθυμούν μερικές φορές να αποσυρθούν από τις καθημερινές τους μάχες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς λόγο σήμερα. Απλά σ’ έχει κουράσει η συνεχής τριβή με τα ίδια προβλήματα. Συμβαίνει. Είναι ανθρώπινο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον […]

Neopolis Team

5 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ακόμη και οι Κριοί επιθυμούν μερικές φορές να αποσυρθούν από τις καθημερινές τους μάχες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς λόγο σήμερα. Απλά σ’ έχει κουράσει η συνεχής τριβή με τα ίδια προβλήματα. Συμβαίνει. Είναι ανθρώπινο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όσο περισσότερο λογικός/ή είσαι και κρατάς αποστάσεις ασφαλείας από την τρέλα των συναδέλφων σου (ή μερικών συγγενών σου), τόσο η ζωή φαίνεται να στέλνει περισσότερους/ες τρελούς/ες κι αλλοπαρμένους/ες προς το μέρος σου! Όχι άλλο κάρβουνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Και να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος – τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως και να μην βγάζει τελικά νόημα η σημερινή μέρα. Ίσως και να ήταν προτιμότερο να αγνοούσες το ξυπνητήρι και να έμενες στο κρεβάτι. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τρόπος ν’ αποδράσεις από τη ρουτίνα σήμερα. Να είσαι κάπου μακριά που το βλέμμα ατενίζει ανεμπόδιστα τον ορίζοντα. Αν μπορείς, είσαι από τους/τις τυχερούς/ες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Από σήμερα το απόγευμα επιτρέπεται να γίνεις: 1) όσο εγωιστής/εγωίστρια σου επιτρέπουν οι περιστάσεις, 2) όσο άμεσος/η έως προκλητικός/η σε αναγκάσουν οι γύρω σου και 3) όσο γοητευτικός/η χρειάζεται για να σφηνωθείς στο μυαλό εκείνου/ης που σε ενδιαφέρει. Νωρίτερα από αυτή την ώρα όμως, μην περιμένεις να έχεις τη διάθεση για ούτε ένα από τα παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως τον τελευταίο καιρός έχεις βρεθείς περισσότερες από μια φορές μπροστά στην προοπτική ενός τέλους. Είτε σε μια φιλική ή ερωτική σχέση, είτε σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες, είτε ακόμη σε μερικούς στόχους και όνειρα που δεν εκπληρώθηκαν. Ναι, δικαιούσαι σήμερα (και αύριο, και μεθαύριο…) να αναρωτιέσαι αν έχεις κάνεις μαζεμένα λάθη. Όμως όσο πιο γρήγορα χωνέψεις πως τα λάθη είναι κι αυτά μέρος του παιχνιδιού, τόσο γρηγορότερα θα προχωρήσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που ο/η προϊστάμενος/η σου ξυπνά με το σύνδρομο του Θεού και θεωρεί πως είσαι ένας/μια υποτακτικός/η που θα χορεύεις όποτε εκείνος/η χτυπάει παλαμάκια. Κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όλοι/ες (κι ακόμη περισσότερο εσύ σαν Τοξότης) θέλουμε να πιστέψουμε πως το αύριο θα είναι λίγο πιο φωτεινό και ασφαλές από το τώρα μας. Όμως μέρες σαν τη σημερινή ο ήχος της αισιοδοξίας ακούγεται κούφιος, σαν ένας μεταλλικός κουβάς που σκάει στα βάθη ενός άδειου πηγαδιού. Αυτές τις μέρες είναι που πολεμάς να αντέξεις για να έχουν νόημα όλες οι επόμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αρχίζεις να νιώθεις πράγματι πολύ καλά τελευταία (εντάξει, όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου λιγότερο – sorry παιδιά). Δίνεις λιγότερη σημασία στις εντολές/επιταγές/προτροπές του κόσμου κι αντίθετα ακούς περισσότερο τη δική σου φωνή. Πιο ελεύθερος/η και περισσότερο δραστήριος/α γενικά, αν καταφέρεις σήμερα να αφαιρέσεις και λίγο από το άγχος της δουλειάς από πάνω σου, ο αστρολόγος σου θα λάμπει από περηφάνια…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάποιες μέρες η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι το παν. Κάποιες άλλες μοιάζει σαν βάσανο, σαν άθλος, σαν μια συμπαντική τιμωρία. Είναι αυτές τις μέρες που θες να ξεφύγεις, που ονειρεύεσαι τις νύχτες πως πετάς στον ουρανό, που ο ίδιος ο αέρας σε πνίγει. Προμηθέας Δεσμώτης σήμερα λοιπόν και όχι Προμηθέας Πυροφόρος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εργασιακή ρουτίνα; Αλαλούμ! Επικοινωνία με τους γύρω σου; Κάπου ανάμεσα στην φορτισμένη απάθεια και τον δεικτικό τσαμπουκά (έτσι για να μπαίνουν κάποιοι/ες στη θέση τους). Και μέσα σʼ όλα αυτά αυτή η καταραμένη διαίσθηση πως πλησιάζει μια ριζική αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Δώσε της λίγο χρόνο να ξεδιαλύνει…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET