ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Θες να μιλήσεις, σου βάζουν στοπ. Θες να βρίσεις, σου λένε δεν πρέπει. Θες να μείνεις μόνος/η, δεν σʼ αφήνουν σε ησυχία. Όλοι/ες κόντρα σήμερα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Για τις επόμενες μέρες, ακόμη και αν τα μηνύματα που λαμβάνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αποθαρρυντικά, οφείλεις να συνεχίσεις να ελπίζεις […]

Neopolis Team

6 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θες να μιλήσεις, σου βάζουν στοπ. Θες να βρίσεις, σου λένε δεν πρέπει. Θες να μείνεις μόνος/η, δεν σʼ αφήνουν σε ησυχία. Όλοι/ες κόντρα σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Για τις επόμενες μέρες, ακόμη και αν τα μηνύματα που λαμβάνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αποθαρρυντικά, οφείλεις να συνεχίσεις να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο. Μʼ ακούς Ταύρε; Να ελπίζεις, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις κάποια στιγμή να δράσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μέρες που φεύγει και άλλες που επανέρχεται ο πυρετός της αυτονομίας. Μέρες που αισθάνεσαι πως είσαι στο σωστό επαγγελματικό μονοπάτι και το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει, και μέρες (σαν τη σημερινή) που αναγκάζεσαι να δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά – όχι επειδή στο επιβάλλουν αλλά για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις περισσότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ε όχι! Μην απορείς σήμερα με τον παρορμητισμό, το θράσος ή/και τα ρίσκα που παίρνεις! Τόσο καιρό περιμέναμε να σου συμβεί! Άσε το μυαλό στον αυτόματο πιλότο και δράσε με το ένστικτο. Δεν θα το μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ε ναι έχεις σιχαθεί αυτές τις συνεχείς ασκήσεις συναισθηματικής ισορροπίας! «Τι έχεις; Τι τρέχει; Με θες; Δεν με θες; Μήπως έκανα κάτι;». Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να μαζέψεις το κουράγιο σου και ότι τσαμπουκά έχεις και να απαιτήσεις μια συνάντηση για να τελειώσει το παραμυθάκι, με happy end ή χωρίς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πως είναι άραγε η αίσθηση να παράγεις 30000 σκέψεις το λεπτό και να μην είσαι σίγουρος/η για καμία αν είναι σωστή/εφαρμόσιμη/ρεαλιστική; Αν είμαστε όλοι συγγραφείς και καλλιτέχνες, τότε αυτό θα φάνταζε ευλογία. Όμως σε μια ρεαλιστική ζωή, με πραγματικούς ανθρώπους και προβλήματα, καθόλου δεν σε βοηθάει αυτή η πνευματική εξάντληση. Και το πιο άσχημο είναι αυτές τις μέρες αδυνατείς να πατήσεις το φρένο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτές τις μέρες δεν ανέχεσαι με τίποτα να έχεις κοντά σου ανθρώπους που είναι ντυμένοι μόνο με το στιλπνό παλτό των προβλημάτων, της γκρίνιας και της αδράνειας. Ναι, αυτό σημαίνει πως αν φίλοι/ες, συνεργάτες ή/και ακόμη και ο/η σύντροφος σου έχουν αυτή τη συμπεριφορά θα δουν την πόρτα της εξόδου σύντομα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στο δίλλημα δράση ή αδράνεια όλοι/ες (ανεξαιρέτως) οι Σκορπιοί επιλέγουν την πρώτη. Όμως αυτές τις ημέρες η συνήθης επιλογή μοιάζει με ναρκοπέδιο και οφείλεις να φυλάγεσαι ακόμη κι από την σκιά σου. Γιατί; Έχεις κατά τα φαινόμενα τόση ενέργεια, διάθεση για επίθεση και εμπλοκή στη ζωή, όμως απουσιάζουν οι ξεκάθαροι στόχοι. «Ωραία, δεν μʼ αρέσει η δουλειά. Αλλά κι αν φύγω τι θα κάνω;», «ΟΚ, στενεύομαι οικονομικά, αλλά τι να κυνηγήσω και πως;», «Η ψυχική μου ηρεμία είναι ιερή, όμως πώς να την εξασφαλίσω και ποιον/α να εμπιστευθώ αυτές τις μέρες;»… Παράξενοι καιροί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ναι ρε γαμώτο, έχει δικαίωμα κι εσύ μια στο τόσο να κάνεις μερικά παράπονα ή να γκρινιάξεις σε μερικούς/ες καλούς/ες φίλους/ες ή στον/στην σύντροφο σου! Αυτοί/ες γιατί το κάνουν όλη την ώρα; Όμως κοίτα να δεις που δεν δείχνουν την ίδια ανταπόκριση στις ανάγκες σου όπως δείχνεις εσύ στις δικές τους…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς πολύ σοβαρά αυτές τις μέρες με τις δικές σου ανάγκες και μόνο! Με αυτό εννοώ πως πρέπει να προχωρήσεις τουλάχιστον ένα από τα επόμενα θέματα: 1) να αλλάξεις ή να διακόψεις σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες που, οι οποίες σου δημιουργούν μόνο άγχος, 2) να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμα σου ώστε να έχεις χρόνο ΚΑΙ για τον εαυτό σου, 3) να φτιάξεις ξανά τον προσωπικό σου χώρο έτσι ώστε να σε γαληνεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι να σου βγαίνει όλη η σωματική και πνευματική κούραση που περνάς τους τελευταίους μήνες. Θέληση για να λειτουργείς με ταχύτητα έχεις όμως μυαλό και σώμα αντιστέκονται σθεναρά. Δες τουλάχιστον το θετικό της υπόθεσης: ότι νιώθεις κουρασμένος/η είναι τρανή απόδειξη ότι εργάζεσαι με μανία για να οικοδομήσεις το μέλλον σου! Μια μέρα είναι, υπομονή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ακόμη μια φορά είναι ένα βήμα μόλις μακριά από το να αποδεσμευτείς από σχέσεις και δουλειές που έχουν εγκλωβίσει τη ζωή σου σε μια βαρύθυμη ρουτίνα. Κι όμως λες και ξέρεις πως, είτε το κάνεις αυτό το ρημάδι το βήμα, είτε όχι, θα αισθάνεσαι ξανά πως θυσιάζεις πράγματα (έναν/μια σύντροφο, μια θέση εργασίας) που άλλοι/ες εκεί έξω θα σκότωναν για να τα έχουν. Αναπόδραστο το ανικανοποίητο Ιχθύες μου γενικά, κι αυτές τις μέρες ακόμη περισσότερο!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET