ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Το μόνο σίγουρο είναι πως διάθεση για έξοδο υπάρχει. Και η παρέα […]

Neopolis Team

4 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το μόνο σίγουρο είναι πως διάθεση για έξοδο υπάρχει. Και η παρέα θα βρεθεί με λίγο ψάξιμο. Το θέμα είναι πραγματικά αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεσκάσεις ή να ρίξεις τους ρυθμούς; Α και το σημαντικότερο: είναι αναμενόμενο οι απαιτήσεις σου από τις σχέσεις να ταλαντεύονται από την απελπισία του τέλους ως την φιλοδοξία του για πάντα. Δεν αποτελείς εξαίρεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εδώ και τώρα, με ειλικρίνεια και συνοπτικές διαδικασίες, όποιος/α φίλος/η έχει προβλήματα μαζί σου ή παράπονα, να έρθει να σου τα πει στη μούρη. Γιατί αν καταλάβεις πως γίνεται πάλι παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου, θα τα κάνεις όλα… (καταλαβαίνεις, μη βωμολοχώ)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο – σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Και πάμε πάλι; Ναι, θες κάτι καινούργιο στη ζωή σου ερωτικά ή να ανανεώσεις τη σχέση στην οποία ήδη βρίσκεσαι προσθέτοντας της ένταση, έξαψη και περισσότερο σεξ! Και μετά έρχεται αυτό το ^*&%$#%^ παρελθόν (στην πρώτη περίπτωση) ή τα μυστικά που φυλάς και είναι καλύτερο να μην τα ξέρει ο/η άλλος/η (στη δεύτερη περίπτωση) και σε βάζουν σε πολεμική σύρραξη με τη καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ανάμεσα στο φίλοι και στο φιλί η διαφορά είναι παραπάνω από ένα όμικρον. Είναι η απόσταση ανάμεσα στην ισότιμη, εξασφαλισμένη και δίκαιη φιλική αγάπη και την άνιση, σκληρή και λυτρωτική ερωτική σχέση. Αν ανήκεις στους/στις Παρθένους που βρίσκονται στη μια όχθη και θέλουν να περάσουν στην άλλη, απόψε τόλμησε το σάλτο μορτάλε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ιδανικά σήμερα θα αφιέρωνες χρόνο στον εαυτό σου, θα προσπαθούσες να ηρεμήσεις με καλή παρέα και να δώσεις μερικές ανάσες στο σώμα και το μυαλό σου. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν μείνεις απόλυτα μόνος/η σήμερα, δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις. Αμφιβολίες για το που πάει η επαγγελματική σου ζωή να το λένε; Δεύτερες σκέψεις να το λένε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ενέργεια στο φουλ, το μυαλό σου λειτουργεί με διαύγεια κρυστάλλου, το ένστικτό σου μπαίνει ξανά σε λειτουργία και μπορείς με ευκολία να χειρίζεσαι τεταμένες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο και ανόητους ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα σου όλη τη μέρα… Καλώς ήρθες Σκορπιέ, μας είχες λείψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για αλλαγή θα αφήσεις τους άλλους/τις άλλες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κανονίσουν πως θα περάσετε τις επόμενες μέρες. Κουράστηκες όλα να τα αναλαμβάνεις εσύ και να ακούς γκρίνια από πάνω. Άλλωστε μπορείς κάθε φορά να προσαρμοστείς και συνεχίζεις να σʼ αρέσεις! Σʼ αντίθεση με μερικούς/ες άλλους/ες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας/Μια Αιγόκερως συχνά ταυτίζει τα όνειρα με τις φιλοδοξίες. Όμως η φιλοδοξία συμβολίζει συνήθως έναν στόχο στα μέτρα του πραγματοποιήσιμου και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Όμως ονειρεύομαι σημαίνει στοχεύω πέρα και έξω από ένα σετ συγκεκριμένων συνθηκών – σημαίνει πιστεύω στο αδύνατο, στο αδιανόητο, στο φαινομενικά απρόσιτο. Τα όνειρα μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολύ θα ήθελες φαντάζομαι να διαβάσεις για την υπόνοια έστω μιας αλλαγής στον επαγγελματικό ορίζοντα ή μιας ερωτικής ευκαιρίας. Πολύ θα ήθελε, με τη σειρά του, και ο αστρολόγος σου να είχε τη δυνατότητα να ψευδομαρτυρήσει, ώστε να δει ένα χαμόγελο στα χείλη σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο για το οποίο προσφέρεται η μέρα είναι για εργασία και έπειτα ξεκούραση από τους έντονους ρυθμούς. No news is good news δεν λένε και οι Άγγλοι; Ας μην διαφωνήσουμε για σήμερα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο αυξάνεται η αίσθηση αυτονομίας και ελευθερίας που αντλείς. Και ξαφνικά σε χτυπά σαν κεραυνός η αποκάλυψη πως σε κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου αναγκάζεσαι να θυσιάσεις αυτή ακριβώς την αυτονομία που σε κάνει να χαμογελάς παρά την κούραση σου. Και τότε έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που το να έχεις συναισθηματικούς δεσμούς βιώνεται σαν υποταγή. Not good…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET