ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες που η δουλειά δεν μοιάζει τόσο με κάτεργο αλλά σαν την μόνη διέξοδο ώστε να μην βασανίζεσαι από σκέψεις για το […]

Neopolis Team

3 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες που η δουλειά δεν μοιάζει τόσο με κάτεργο αλλά σαν την μόνη διέξοδο ώστε να μην βασανίζεσαι από σκέψεις για το μέλλον σου. Κι αυτό είναι σωτήριο μέρες σαν τη σημερινή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

«Ναι, ρε φίλε/ρε κοπελιά! Σήμερα θέλω όταν μιλάω να με ακούς και να σκέφτεσαι λίγο τα λόγια που περνάν απʼ τʼ αυτάκι σου!». Με απλά λόγια, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις/θέσεις/στάσεις σου στους άλλους (είτε λέγονται συνάδελφοι, είτε οικογένεια, είτε προϊστάμενος/η) το κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να πιεις ώσπου να νιώσεις πως ξεχνάς την ρουτίνα σου (Να μην οδηγείς όμως!!), 2) Να γκρινιάζεις για την ακαταστασία των πιατικών και των υπόλοιπων αντικειμένων στο σπίτι, 3) Να κάνεις εργασιοθεραπεία. Και απαγορεύεται: Να οδηγείς! Στο ξανάπα νομίζω.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όταν γίνω κουραστικός να το επαναλαμβάνω μπορείς να με διαβάλεις ελεύθερα. Όμως όσο δεν το βλέπω να γίνεται θα επιμένω. Πρέπει άμεσα να επανασχεδιάσεις και προσαρμόσεις τα έσοδα σου με τις δύσκολες συνθήκες αυτής της περιόδου! Μέχρι να το κάνεις τίποτα δεν θα σε ικανοποιεί! Ούτε έξοδοι, ούτε ποτάκια, ούτε παρέες, ούτε εφήμερα φλερτάκια προς επιβεβαίωση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως κι εσύ ο ίδιος/η ίδια συχνά ασφυκτιείς μέσα στο υπέρμετρο ρεαλισμό σου, όμως μέρες σαν τη σημερινή είναι ακριβώς η συνέπεια και η σοβαρότητα στο χώρο εργασίας σου που εκτοξεύουν την αυτοεκτίμηση σου. Και τότε είναι που μαγνητίζεις με την αύρα σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μην διανοηθείς να επιτρέψεις σε φίλους και συγγενείς να σου δημιουργήσουν σήμερα ενοχές επειδή έχεις καλή διάθεση και θες να περάσεις περισσότερες ώρες διασκεδάζοντας, παρά δουλεύοντας ή κάνοντας τον ψυχαναλυτή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολλοί/ες Σκορπιοί τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να τα παίρνουν στο κρανίο με αυτά που παρατηρούν στις ερωτικές σχέσεις εκεί έξω. Δεν ξέρω αν αυτός/η που θες να του/της επιτεθείς είναι φίλος/η σου που εξακολουθεί να χάνει ευκαιρίες να είναι ευτυχισμένος/η ή κάποιος/α που παίζει σαν δωδεκάχορδη κιθάρα με την καρδιά σου και δεν μπορεί να κρατήσει σταθερό ρυθμό. Ξέρω όμως πως η υπομονή σου εξαντλείται…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ρισκάρεις καινούργιες γνωριμίες… 2)… ακόμη και αν η κυνηγετική σου διάθεση ξενερώνει την παρέα σου… 3)… που δεν θα ξεκολλάς κατά τα άλλα από πάνω τους. Και απαγορεύεται: Να φοβηθείς πως ο/η αμέσως επόμενος/η που θα συναντήσεις θα είναι εξίσου σκάρτος/η με τον/την πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις στα κρυφά όταν οι άλλοι κοιμούνται το μεσημέρι δουλειά για το γραφείο, 2) Να βάλεις σε τάξη όλο το νοικοκυριό σου (ή απλά τον ιδιωτικό σου χώρο) που το έχεις παραμελήσει, 3) να αντισταθείς στα νεύρα με καλό σεξ ή με ξεσκάσματα σε γαλήνιους προορισμούς. Και απαγορεύεται: Να αρχίσεις να βρίζεις ή να τιμωρείς τον εαυτό σου που δεν προλαβαίνει να είναι τέλειος σε όλα. Κανείς δεν είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Φτου να μην το γρουσουζέψουμε, όμως σήμερα έχεις αρκετή συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητες σου ώστε τουλάχιστον νʼ αντιδράς υγιώς όταν σε κατηγορούν πως δεν δουλεύεις αρκετά ή δεν δίνεις την δέουσα προσοχή στις υποχρεώσεις σου. Βρισιές, κατάρες, μάγια και βουντού επιτρέπονται δίχως δεύτερη σκέψη (κι ας μην πιστεύεις σʼ αυτά)…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είσαι σε ερωτική διάθεση, μα σκοντάφτεις σε ανώριμους ανθρώπους ή ακατάλληλες συνθήκες. Είσαι σε φάση τελικών ξεκαθαρισμάτων με φίλους/ες αλλά δεν ξέρεις ακόμη αν θες να τα πεις έξω από τα δόντια και να τους πληγώσεις ή να κάνεις ένα αργό fade out. Ναι, ΟΚ! Πες μου ποιος και πότε σου εγγυήθηκε πως θα είναι όλα ιδανικά στη ζωή για να πάω να του αστράψω δύο χαστούκια. Στο μεταξύ εσύ στη μάχη! Μην πτοείσαι αλλά και μην προσμένεις θαύματα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET