ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη | 03/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα […]

Neopolis Team

3 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα αν το μυαλό σου είναι κολλημένο στον αντικείμενο του πόθου σου (ή στην απουσία ενός τέτοιου). Σε παρακαλώ συγκεντρώσου γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα στη δουλειά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην διανοηθεί κανείς/καμιά, ούτε για ένα απειροελάχιστο κλάσμα του δευτερολέπτου να σηκώσει αμανέ, να σε διατάξει ή να σε πιέσει πέρα από την υπομονή σου. Σήμερα το μόνο που δεν μπορείς οι ανόητες προκλήσεις. Keep out!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έλα τώρα! Μην κοιτιέσαι στον καθρέφτη και μην τσιμπιέσαι! Εσύ είσαι, δεν σε απήγαγαν εξωγήινοι. Απλά τελευταία έχεις αποκτήσει ένας θάρρος και μια διάθεση για επικοινωνία που έχουν στείλει το ντροπαλό αγόρι/κορίτσι, που συνήθως είσαι, για ύπνο. Απόλαυσε το όσο κρατάει Καρκίνε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια φίλη Λέων μου ζητά επίμονα να μην μιλάω για τα οικονομικά των εκπροσώπων του ζωδίου γιατί της ρίχνω τη διάθεση. Η αλήθεια είναι πως έχει επέλθει ένας κορεσμός, όμως εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου. Επαναλαμβάνω και σήμερα: Δεν βρίσκονται περισσότερα έσοδα αυτή την εποχή, άρα φτιάξε τη διαχείριση! Αν δε μπορείς μόνος/η σου πάρε κανένα/καμιά Καρκίνο τηλέφωνο. Έμαθα προσφέρουν αφιλοκερδώς μαθήματα οικονομίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι σαφώς πιο αποτελεσματικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα να είσαι ένα κακό παιδί που φορά μια μάσκα σεμνότητας, παρά να δείχνεις φάτσα φόρα πόσο ανταγωνιστικός/η και επιθετικός μπορείς να γίνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μήνυμα της ημέρας είναι: μίλα, επικοινώνησε, δραστηριοποιήσου κοινωνικά, εξέφρασε τις απόψεις σου, διαφώνησε, πληροφορήσου, δες κόσμο… Τα κολλήματα και τα κλειστά παραθυρόφυλλα απαγορεύονται σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις μέρες που έρχονται θα κινείσαι ανάμεσα σε κόσμο (με την ευκαιρία κάποιας επαγγελματικής ή κοινωνικής υποχρέωσης ίσως;) και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη συμπεριφορά σου. Όχι για το τι θα πουν οι άλλοι, αλλά γιατί θα υπάρχουν διάφορα ζευγάρια μάτια επάνω σου που θα γοητευτούν από την πρώτη στιγμή. Το μέλλον σου χτυπά την πόρτα… Τοκ, τοκ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, πρέπει να μοιράσεις σήμερα το χρόνο σου ανάμεσα σε εργασία και ψυχαγωγία. Ωραίο δεν ακούγεται; Έλα όμως που δεν είναι! Όταν τελείς υπό καθεστώς εμμονής προκειμένου να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους προσαρτάς πάνω στο κεφάλι σου ένα ζευγάρι παρωπίδες που δεν σ’ αφήνουν να δεις πέρα από την οθόνη του υπολογιστή στο γραφείο σου… Κρίμα δεν είναι ρε γαμώτο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, όχι μόνο έχεις βάλει σκοπό τις τελευταίες μέρες ν’ αποδείξεις πως μπορείς να χωρέσεις σε ένα 24ώρο δουλειά ενός μήνα, αλλά θες να συνεχίσεις να εκπληρώνεις και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις (προς το σύντροφο/τους φίλους/τους οικείους σου) σαν να είσαι σε διακοπές και να μην έχεις άλλες σκοτούρες στο κεφάλι σου. Είμαστε σοβαροί; Ζήτα και μια βοήθεια, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου (that’s a promise!).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σκύψε πάνω από τις φιλικές σου σχέσεις το επόμενο διήμερο. Αφιέρωσε το χρόνο σου για να προσφέρεις χαμόγελο και αγάπη σε εκείνους τους ανθρώπους παραμένουν εκεί ανεξαρτήτως καιρού και προβλημάτων τους. Και που ξέρεις; Μπορεί να χαλαρώσεις τόσο τις άμυνες σου ώστε να έλξεις άφθονο ερωτικό ενδιαφέρον. Όλα ήρεμα για λίγο. Μπορείς, είμαι σίγουρος.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET