ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα, ανάσες κοινωνικότητας και ενέσεις χαμόγελου είναι τόσο πιεστικές, που αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα, κινδυνεύεις να πέσεις σε ραθυμία. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου […]

Neopolis Team

3 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα, ανάσες κοινωνικότητας και ενέσεις χαμόγελου είναι τόσο πιεστικές, που αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα, κινδυνεύεις να πέσεις σε ραθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης ηρεμίας αφού σχολάσεις. Κλειστό κινητό, αγαπημένη μουσική, ένα ποτηράκι κρασί…. Γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν και έχεις συνηθίσεις οι εντάσεις σου να καταλήγουν σε τσακωμούς και μούτρα για αρκετές μέρες, αν συμβούν σήμερα μάλλον θα μοιάζουν με κάθαρση και κλείσιμο ενός δύσκολο κύκλου σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πρόταση: Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις διάθεση να βγεις έξω. Όμως, επειδή θα σου κάνει καλό να δεις έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη σήμερα, γιατί δεν ανοίγεις το σπίτι σου; Προειδοποίηση: Τι; Θες να μείνεις στο γραφείο για υπερωρίες; Όχι! Όχι! Θα είναι το ψυχολογικό Βατερλό σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Να ζούμε μόνο για να λέμε ότι ζούμε είναι μια σχεδόν υβριστική φράση για έναν/μια Ζυγό. Σήμερα απέδειξε στον εαυτό σου ότι δεν έχεις ξεχάσει πώς να ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά (και δεν περιλαμβάνουν ντε και καλά έναν/μια σύντροφο/εραστή).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική για να βάλλεις φρένο στον εγκέφαλο σου να μην σκέφτεσαι σε σημείο εξάντλησης. Όχι Τοξότη, δεν κινδυνεύεις να χάσεις τη γοητεία σου, το μυαλό σου ή την αυτοπεποίθηση σου! Κινδυνεύεις όμως να γίνεις σκιά του εαυτού σου αν συνεχίσεις έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ας πούμε πως δεν είχες τις επόμενες μέρες καμία κοινωνική υποχρέωση ενώ όλοι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου είχαν, αντίθετα μʼ εσένα, ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τότε θα προσπαθούσες ή όχι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις; Ωραία, και γιατί τώρα που δεν ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα καταλήξεις να τον παραμελήσεις αν δεν σου τραβήξω τʼ αυτί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όταν τα χείλη σου δεν φιλάνε όπως πρώτα και το μυαλό σου δεν συναρπάζεται όπως παλιά, κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σε εσένα και τον/την σύντροφο σου. Αν ξέρεις τι είναι αυτό προσπάθησε σήμερα κιόλας να δεις αν λύνεται. Αν δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ίσως και να έχει περάσει η στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα δεδομένα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πρόταση: Τώρα τι πρόταση να σου κάνω και να την υιοθετήσεις ή έστω να την σκεφτείς. Είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι τόσο εύπλαστος/η συναισθηματικά που σχεδόν τρομάζεις από την απουσία αναστολών και αμυνών σου… Προειδοποίηση: …και όταν ένας/μια Ιχθύς δεν έχει άμυνες κι αναστολές, τότε είναι που γίνεται ικανός για μεγάλες γκάφες στις διαπροσωπικές του/της σχέσεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET