ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία. […]

Neopolis Team

3 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η προσοχή σου μονίμως αποσπασμένη, οι υποχρεώσεις δεν λένε να μπουν σε μια σειρά, η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου μια μονίμως κατειλημμένη γραμμή. Φως στο τούνελ; Φυσικά και υπάρχει. Όλα συγκλίνουν πως χρειάζεσαι δημιουργικό χρόνο για εσένα. Τι λες να ξεκινήσεις από σήμερα να τον εξοικονομείς;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

«Η ζωή δεν είναι ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Το σύμπαν ποτέ δεν συνωμοτεί ούτε υπέρ σου, ούτε εναντίον σου. Η ζωή απλά είναι ένα παζλ που το λύνει ο πιο παρατηρητικός, ο πιο γρήγορος, ο πιο έξυπνος.». Όσες φορές και να πεις στον εαυτό σου αυτά τα λόγια μέρες σαν τη σημερινή, πάντα μέσα σου θα ζηλεύεις όποιον/α απλά πιστεύει πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και χαμογελά στις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο χρόνος περνάει, οι μέρες τρέχουν, έχεις πράγματα να κάνεις, ένα πλάνο ζωής, δουλειά και οικογένεια, να ερωτευτείς χωρίς να πληγωθείς, να πιάσεις ένα σπίτι, να ξεπληρώσεις το δάνειο…. ΣΤΟΠ!! Καρκίνε από όλα τα παραπάνω πρέπει να κρατήσεις μόνο την πρώτη φράση. Ο χρόνος περνάει. Και πιο σωστά τώρα: Ο χρόνος περνάει και χάνεται και εσύ δεν διασκεδάζεις, δεν απολαμβάνεις, δεν χαλαρώνεις. Προσπάθησε τις επόμενες μέρες σε παρακαλώ να απολαύσεις την ζωή και όχι να την κυνηγάς σαν το κογιότ που κυνηγάει το Μπιπ Μπιπ και καταλήγει στο τέλος με μια βόμβα στο χέρι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπήρχαν εποχές που ήξερες να προστατεύεις τον εαυτό σου. Που μπορούσες με ευκολία να έχεις πρόσβαση σε αυτό το υγιές κομμάτι εγωισμού και αυτοεκτίμησης που σε απέτρεπε να μπαίνεις σε χιμαιρικούς έρωτες και παιχνίδια χειραγώγησης. Αυτό που πονάει, μέρες σαν τη σημερινή δεν είναι η πραγματικότητα ή οι έρωτες που σπαταλήθηκαν, αλλά ο εγωισμός που έχασες και ψάχνεις να βρεις ξανά. Αντί να σκύβεις το κεφάλι, ψάξε πιο άγρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως ακουστεί παράξενο αλλά σήμερα δεν μπορείς να λειτουργήσεις εγωιστικά, ούτε να πάρεις πρωτοβουλίες για οτιδήποτε πέρα από τις συμβατικές καθημερινές υποχρεώσεις. Κάθε φορά που θα επιχειρείς να ορίσεις καταστάσεις, να ξεκινήσεις συζητήσεις ή να δώσεις μια εντολή θα ξεκινά η κάθοδος στην κόλαση της ασυνεννοησίας. Μια μέρα είναι, πρόσεξε το!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι επόμενες μέρες έρχονται με ένα σημαντικό αίτημα που εγγυάται μια προσωρινή έστω ειρήνη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σου: κλείσε τʼ αυτιά σου σε όλες τις συμβουλές/προτροπές των γύρω σου και θυμήσου πόσα όνειρα έχεις χαλάσει εξαιτίας τους. Δεν είναι και λίγα, ε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη και να μην το επιδιώκεις, θα αναγκαστείς μέσα στις επόμενες μέρες να ασχοληθείς σοβαρά με υποχρεώσεις που αφορούν την καριέρα σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει προετοιμασία βιογραφικών ή συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου για τα μελλοντικά σου σχέδια ή ακόμη και δουλειά σαν να είναι καθημερινή. Εντάξει, θα κρατήσεις και μερικές ώρες για ξεκούραση (ελπίζω)…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν συμφωνεί με την αντίληψη των περισσοτέρων φίλων/συγγενών σου. Κάποιες μέρες θες να ουρλιάξεις από την πνευματική απομόνωση που νιώθεις και άλλες απλά τʼ αποδέχεσαι, σαν να είναι στοίχημα ζωής να συνεχίσεις την αναζήτηση ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν. Αφού με τα στοιχήματα τα πας καλύτερα παρά με την απομόνωση, σήμερα μην αποκλείεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σαν Αιγόκερως απεχθάνεσαι οποιονδήποτε/οποιαδήποτε απαιτεί την προσοχή σου χωρίς να σου αποδεικνύει ότι την αξίζει. Για έναν παράξενο λόγο όμως ακριβώς έτσι λειτουργούν από ένα σημείο και μετά οι περισσότεροι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου (σύντροφος, στενοί φίλοι και συνεργάτες). Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία από σήμερα νʼ αρχίσεις να ζητάς έμπρακτες αποδείξεις αντί να τσαλαπατάς οικειοθελώς το εγώ σου γιʼ αυτούς/ες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη… Μια νοσταλγία και πάθος και την άλλη παγωμάρα και εκλογίκευση. Μια λες να γυρίσεις ή να τολμήσεις το παράτολμο βήμα (στην προσωπικη σου ζωή) και την άλλη ρίχνεις κρύο νερό στο πρόσωπο σου για να συνέλθεις και να κάτσεις στʼ αυγά σου. Και δεν κάθεται ακόμη πουθενά η μπίλια ρε γαμώτο για να ηρεμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το σπίτι άδειο. Τα φώτα σβηστά. Μέσα στο σκοτάδι ακούγεται μια οργισμένη μπαλάντα και εσύ κάπου χαμένος/η, στο μεταίχμιο παρελθόντος και παρόντος. Μη γελιέσαι πως, αν είσαι έξω, τα φώτα αστράφτουν και έχεις καλή παρέα, θα νιώσεις διαφορετικά. Σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες εκεί έξω, εσύ παίρνεις στα σοβαρά την αγάπη και το μίσος.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET