ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Φαντάσου, αν στις καλές μέρες σου την δίνουν οι καθυστερήσεις, τι έχει να γίνει σήμερα. Σε βλέπω να τσακώνεσαι ακόμη και με τον περιπτερά αν κάνει λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα να σου δώσει τα ρέστα. Πάμε ασκήσεις ηρεμίας… Οοοομ… Οοοομ… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν μιλάς, δεν μιλάς, δεν μιλάς… θα […]

Neopolis Team

3 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Φαντάσου, αν στις καλές μέρες σου την δίνουν οι καθυστερήσεις, τι έχει να γίνει σήμερα. Σε βλέπω να τσακώνεσαι ακόμη και με τον περιπτερά αν κάνει λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα να σου δώσει τα ρέστα. Πάμε ασκήσεις ηρεμίας… Οοοομ… Οοοομ…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν μιλάς, δεν μιλάς, δεν μιλάς… θα σκάσεις ρε παιδί μου στο τέλος! Αν σου τη λένε σήμερα στη δουλειά ξανά για ψύλλο πήδημα ή αν οι γονείς σου αρχίσουν πάλι τα κηρύγματα για το που πάει η ζωή σου, έχεις το ελεύθερο να τους βάλεις στη θέση τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Με την διάθεση νʼ ανεβαίνει από το στάτους «Αφήστε με ήσυχο/η» στο «Υπό προϋποθέσεις βγαίνω», είναι σίγουρο πως θα πλακώσει λαός που θα διεκδικήσει λίγες ώρες μαζί σου. Το νου σου στις προϋποθέσεις λοιπόν!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Για να λέμε την πικρή αλήθεια, κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο χαλαρός/η, άνετος/η με τον εαυτό σου και τολμάς να εγκαταλείψεις τους βράχους που κρύβεσαι για να παίξεις με όλους τους υπόλοιπους από εμάς στην ανοιχτή παραλία, σε κυριεύει φόβος. Μην ανησυχείς όμως σήμερα γιατί το μόνο που μπορεί να σε πληγώσει είναι να κλειστείς ξανά στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου είναι τιτάνια. Η ψυχή σου είναι νηστική και το μόνο που θα γεμίσει τα κενά της είναι η αγάπη. Αχ, η αγάπη… Ωραία, πήρες τη δόση μελαγχολίας που είχες ανάγκη. Τώρα σήκω να ετοιμαστείς για το γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η εργασιακή καθημερινότητα μοιάζει με αγώνα μποξ και έχεις κουραστεί πλέον από τις αντιπαραθέσεις… Δεν θα το δείξεις όμως. Δεν θα παραπονεθείς. Είσαι Παρθένος και είσαι πάντα ο/η αυστηρότερος/η κριτής του εαυτό σου. Ευτυχώς να λες, αλλιώς θα είχες ήδη σπάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν παρατηρείς σήμερα τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου σε κατάσταση επιθετικής κατάθλιψης ή σιωπής που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει σε νεύρα, σε παρακαλώ, για το όνομα του Θεού, μην πας να ρωτήσεις τι έχουν, τι συνέβη ή ποιος/α τους πείραξε. Πάλι εσύ θα τα λουστείς και δεν φταις σε τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν ξεκινήσεις σήμερα να σκέφτεσαι τις επιλογές των τελευταίων μηνών, τα συν και τα πλην, το μέλλον, το παρελθόν και άλλα υπαρξιακά ερωτήματα σίγουρα α) θα ξενερώσεις, β) δεν θα κλείσεις μάτι και γ) άκρη δε θα βγάλεις. Οπότε βρες κάτι άλλο να κάνεις! Άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αφού το πάθος έχει μπλοκάρει στο μποτιλιάρισμα και έχει ξεμείνει κι από μπαταρία στο κινητό (οπότε δεν μπορεί να σε ειδοποιήσει πότε επιστρέφει), δόξα να λες που ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ελαττώνουν τη μοναξιά σου. Μαζί τους, όχι μόνος/η σου σήμερα
[scis id=”59″]
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ίσως σήμερα αισθανθείς πως γίνεσαι ελαστικός/η σε σημείο κατάργησης της προσωπικότητας σου για να γλιτώσεις από ανούσιες διαμάχες στον εργασιακό χώρο ή για να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που ο/η άλλος/η σε πιέζει να γίνεις κάτι που δεν μπορείς. Για ποιους λόγους φοβάσαι να αντιδράσεις δεν μπορώ να ξέρω. Ξέρω όμως πως αν δεν κοιτάξεις σοβαρά μέσα σου να τους αντιμετωπίσεις, έχεις μεγάλο θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα, στην προσπάθεια σου να υπερβείς τα περιπλεγμένα σαν ναυτικό κόμπο συναισθήματα σου για κάποιον/α (που δεν ξέρεις αν τον/την θες κοντά σου ερωτικά) είσαι ικανός/η για ακρότητες – από το να τον/την βουτήξεις και να χάσει μια μέρα στο κρεβάτι σου, μέχρι και να κατεβάσεις σταθερά και κινητά και να εξαφανιστείς για ένα 24ώρο. Αλήθεια τώρα σε βοηθά κάτι απʼ αυτά νʼ αποφασίσεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που το συναισθηματικό σου έρεβος σε καταπλακώνει σαν παλιρροϊκό κύμα. Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολη η ζωή; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τα συναισθήματα τους; Γιατί κι εγώ φοβάμαι τόσο να πληγώσω τους άλλους, ενώ αυτοί δεν διστάζουν ποτέ; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Κι ύστερα μου κάνεις παράπονα όταν σου προτείνω να αποκλείσεις αυτές τις εισβολές με εργασιοθεραπεία…

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET