ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις […]

Neopolis Team

3 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ’ αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα έχεις χρόνο και διάθεση μόνο για τους οικείους σου ή για τον εαυτό σου! Αυτό σημαίνει πως στη δουλειά μάλλον θα είσαι πιο σιωπηλός κι από Ινδό φακίρη σε διαλογισμό και έτοιμος/η να εκραγείς σ’ όποιον/α νομίζει πως είσαι ο/η ψυχολόγος του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καθώς η μέρα θα προχωρά θα γίνεται όλο και πιο εκνευριστικά έντονη αυτή η αίσθηση πως έχεις εγκλωβιστεί αφόρητα στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου και δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που σου δίνουν χαρά, ξεκουράζουν το μυαλό σου και τονίζουν το χαμόγελο σου…. Γκρρρρρρ….

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα μάλλον θα υιοθετήσεις την γνωστή, υπεραναλυτική, παθιασμένη με τον έλεγχο και την οργάνωση περσόνα σου προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ναι, αυτή η ίδια είναι που σε κάνει να επιστρέφεις το βράδυ σπίτι σου με πονοκέφαλο και να νιώθεις πως κανείς/καμιά εκεί έξω δεν σε καταλαβαίνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο Μπωντλαίρ έλεγε πως ο έρωτας είναι για όλους η μεγάλη υπόθεση της ζωής. Και πώς να μην συμφωνήσεις Ζυγέ τώρα που ο έρωτας μοιάζει με πληγή, εμμονή, άπιαστο όνειρο ή πεζή πραγματικότητα. Ποτέ δεν υπήρξες τόσο ονειροπόλος. Μήπως γιατί ποτέ δεν αισθανόσουν τόσο μόνος/η συναισθηματικά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να σκιαγραφήσεις το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα. Τώρα που η ελπίδα επιστρέφει, τα χρώματα του κόσμου πάλλονται από ζωντάνια, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πας ξανά να εκπληρώσεις τα όνειρα που κάποιοι άλλοι (γονείς;) κάνουν για εσένα! Δική σου η ζωή, δικά σου και τα όνειρα! Σύμφωνοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ένα μίνι στοίχημα να κερδίσεις. Να μεταμορφωθείς κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να νιώθεις ενοχές επειδή μόνος/η σου επιλέγεις πότε και πόσο προσφέρεις σ’ αυτές. Ναι, πρέπει να κοπούν μερικές για ν’ ανοίξει ο κύκλος των επόμενων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ναι, εντάξει! Το καταλάβαμε! Έχεις ξυπνήσει από το λήθαργο που είχες πέσει στην εργασία σου και επιταχύνεις. Δεν είναι ανάγκη όμως να κάψεις μια κι έξω το καύσιμο του κινητήρα και να βιαστείς να κάνεις τα πάντα στο μισό χρόνο. Αυτή η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου μόνο καυγάδες θα φέρει.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET