ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα […]

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, μπορείς να κάνεις δύο πράγματα με το ρομαντικό σου mood σήμερα: 1) να το μετουσιώσεις σε κοινωνικότητα, 2) να το πηγαινοφέρνεις μαζί σου από το σπίτι στη δουλειά και πίσω, ώσπου να μελαγχολήσεις πριν κοιμηθείς. Choose wisely…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πριν από μερικά χρόνια είχε βγει ένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή που είχε γίνει διάσημο. Λευκή οθόνη, μύγες να περνούν αριστερά δεξιά και ο χρήστης χειρίζεται μια μυγοσκοτώστρα και χτυπάει μύγες. Που κολλάει αυτό; Σκέψου το μυαλό σου σαν μια λευκή οθόνη, ακανόνιστες και χωρίς ειρμό σκέψεις και αναμνήσεις να περνούν σαν μύγες και εσύ να προσπαθείς να τις πιάσεις… Καλή σου μέρα Παρθένε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, αφού είναι αδύνατο σήμερα να κλείσεις το συναισθηματικό σου ραντάρ, τουλάχιστον γίνε επιλεκτικός/η σε ποιους/ες επιτρέπεις να σʼ απασχολούν. Μην φτάσουμε και στα όρια του πονοκεφάλου, ΟΚ?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, η καθημερινότητα γίνεται τόσο πνιγερή, σαν να προσπαθείς να πετάξεις μέσα από ένα νέφος αφρικανικής σκόνης χωρίς να τσούξουν τα μάτια σου. Έτσι το μυαλό σου ταξιδεύει εκεί που κάποια μέρα είναι βέβαιο πως θα φτάσεις. Οπότε αν σου λένε πως χαζεύεις, χαμογέλα. Εσύ απλώς σχεδιάζεις ένα ομορφότερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, η διάθεση να εξομαλυνθούν μερικές επαγγελματικές ή/και οικογενειακές σχέσεις επανέρχεται. Πρόσεξε όμως, μια εκεχειρία δεν σημαίνει και ειρήνη απαραίτητα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πριν οτιδήποτε άλλο, μια ερώτηση: έχεις ερωτικό σύντροφο (και sex buddy μας κάνει) για να ξεδίνεις σεξουαλικά την ένταση σου; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε όλα είναι μια χαρά και ξέρεις τι να κάνεις σήμερα. Αν η απάντηση είναι αρνητική ο αστρολόγος σου θα δείξει κατανόηση και θα σε συγχωρέσει αν καταφύγεις σε υποκατάστατα (σοκολάτα, junk food, δακρύβρεχτες ταινίες) για να ξεδώσεις τη συναισθηματική σου πείνα.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET