ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η οργάνωσης της εργασιακής ρουτίνας […]

Neopolis Team

2 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η οργάνωσης της εργασιακής ρουτίνας και η ανάπτυξη μιας καλύτερης σχέσης με το σώμα σου καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου σου. Όχι και οι καλύτερες μέρες για να ζητάς να τεμπελιάσεις, εξαιρετικές όμως για κάθε πτυχή της επαγγελματικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο Πλούτωνας δουλεύει σε περισσότερα από ένα project όσο βρίσκεται στον 8ο οίκο σου. Από τη μια αλλάζει (επίπονα ίσως) την αίσθηση της μονιμότητας της συναισθηματικής και υλικής πραγματικότητας. Από την άλλη μεταμορφώνει τη σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά και τα κανάλια που διοχετεύεις την λίμπιντο σου όταν δεν βρίσκεις ανοιχτή τη διέξοδο του σεξ. Αυτές τις μέρες επανέρχονται πολλά από αυτά το θέματα στη ζωή σου απαιτώντας πειστικές απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, έχεις κάθε δικαίωμα να θες την ησυχία σου, να μην φλυαρείς, να μην θες να ενδιαφέρεται κανείς για τα δικά σου προβλήματα! Έχεις ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Διεκδίκησε το χρόνο που χρειάζεσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πραγματικά πες στον αστρολόγο σου με ποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί για να σε πείσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο! Δώσε ανάσες στο σώμα σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όταν ένας/μια Ζυγός δεν μιλάει πολύ, σπάνια είναι καλό σημάδι. Ναι, σήμερα αισθάνεσαι ξανά εγκλωβισμένος/η σε μια προσωπική και επαγγελματική ζωή που μοιάζει να επιπλέει πάνω σε κινούμενη άμμο. Και επανέρχεται το δίλλημα: «Περιμένω να δω αν θα βυθιστεί τελικά η βάρκα ή ρισκάρω το σάλτο μορτάλε με την ελπίδα πως το στέρεο έδαφος δεν είναι και τόσο μακριά;».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακολουθούν λίγες μέρες γνήσιας πνευματικής διαύγειας και κρυστάλλινα καθαρής κριτικής σκέψης σχετικά με την πραγματικότητα που βιώνεις μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις. Τώρα θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις ποιες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι ισότιμες και δίκαιες. Αλίμονο σε αυτές που δεν είναι..

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν καταφέρεις σήμερα να συνεννοηθείς έστω και στο ελάχιστο με τους συνεργάτες σου ή τους/τις φίλους/ες σου τότε θα περάσεις στο πάνθεον του αστρολογικού βιβλίου Γκίνες! Αισθάνεσαι τόσο σίγουρος/η για τις απόψεις σου που δεν υποχωρείς ούτε βήμα. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους/τις άλλες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αίσθηση της εργασιακής πίεσης που νιώθεις είναι πως δεν τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου ούτε το 2012! Όμως ο πανικός δε βοηθάει σε τίποτα και επίσης, μάλλον στο τέλος θα τα καταφέρεις! Στρώσου λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για συζητήσεις/αναζητήσεις εναλλακτικών λύσεων στον επαγγελματικό στίβο. Αντίστοιχα η καλύτερη εποχή για οργάνωση ταξιδιών στο εξωτερικό και για οργάνωση σπουδών ή αναζήτηση μεταπτυχιακών. Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε απασχολεί, μπορείς να περάσεις το χρόνο σου αυξάνοντας τις ώρες που αφιερώνεις στην κοινωνική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών… Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET