ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, […]

Neopolis Team

2 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, μην περιμένεις χαΐρι σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, εργασία και χαρά υφίστανται μόνο στη περίπτωση που εξασφαλίσεις πως δεν θα φλυαρούν όλοι/ες ακατάπαυστα πάνω απʼ το κεφάλι σου όταν δουλεύεις. Και πως το εξασφαλίζουμε αυτό είπαμε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, μπορείς να κάνεις δύο πράγματα με το ρομαντικό σου mood σήμερα: 1) να το μετουσιώσεις σε κοινωνικότητα, 2) να το πηγαινοφέρνεις μαζί σου από το σπίτι στη δουλειά και πίσω, ώσπου να μελαγχολήσεις πριν κοιμηθείς. Choose wisely…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, καθώς σήμερα η επιμονή και το πείσμα σου θα αγγίξουν ρεκόρ υψηλών τιμών, ο μόνος τρόπος να αποφύγεις συγκρούσεις και τσακωμούς είναι να αποφεύγεις εκείνους/εκείνες που ψάχνονται συνήθως για καυγά. Αν θες να το κάνεις επιδεκτικά κιόλας, κανένα πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σαν μετρ της γοητείας και της διαπραγμάτευσης που είσαι, γνωρίζεις πως πολλές φορές η επιτυχία κρύβεται στο να επιτρέπεις στον/στην άλλο/η να νομίζει πως είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με εσένα. Τότε, σε μια έξαρση ναρκισσισμού, συνήθως συμφωνεί σε αυτό που θα του/της ζητήσεις. Σήμερα μπορείς να το κάνεις! Μπορείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου… Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα το στοίχημα είναι να καταφέρεις να κλείσεις τον κόσμο έξω από εσένα. Να ακούς, χωρίς να βυθίζεσαι στα προβλήματα των άλλων. Να δουλεύεις χωρίς να περισπάσαι και να πέφτεις ψυχολογικά στην πρώτη παρατήρηση/παράπονο. Α κι αν είσαι σε σχέση, να μιλάς ελάχιστα και να αγκαλιάζεις περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, η διάθεση να εξομαλυνθούν μερικές επαγγελματικές ή/και οικογενειακές σχέσεις επανέρχεται. Πρόσεξε όμως, μια εκεχειρία δεν σημαίνει και ειρήνη απαραίτητα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πριν οτιδήποτε άλλο, μια ερώτηση: έχεις ερωτικό σύντροφο (και sex buddy μας κάνει) για να ξεδίνεις σεξουαλικά την ένταση σου; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε όλα είναι μια χαρά και ξέρεις τι να κάνεις σήμερα. Αν η απάντηση είναι αρνητική ο αστρολόγος σου θα δείξει κατανόηση και θα σε συγχωρέσει αν καταφύγεις σε υποκατάστατα (σοκολάτα, junk food, δακρύβρεχτες ταινίες) για να ξεδώσεις τη συναισθηματική σου πείνα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET