ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/03/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αχ Ταύρε μου, πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται θαύμα […]

Neopolis Team

2 Μαρτίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αχ Ταύρε μου, πως φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται θαύμα και απίθανο να μπορείς να στηριχτείς συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο; Ναι, είναι από αυτές τις μέρες που οι σχέσεις μοιάζουν σαν διάδρομοι στρωμένοι με ξυράφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν θέλεις να σε εξαναγκάσουν πάλι σήμερα να ξεσπάσεις πάνω σε φίλους, γνωστούς κι αγνώστους. Για αλλαγή ρε παιδί μου θέλεις να περάσεις μια μέρα ήρεμος/η και όχι μέσα στη παράνοια των αντιδικιών. Ξέρεις κάτι; Θα το καταφέρεις, αρκεί να κατανοήσεις πως το ν’ αγνοείς τις προκλήσεις των άλλων δεν είναι υποχώρηση – είναι εμφατική νίκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Φυσικά και θα ήθελες να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολικές σκοτούρες στη δουλειά, τις εντάσεις και τις εκρήξεις των συναδέλφων σου, όμως είναι από αυτές τις μέρες που η ρουτίνα αποδεικνύεται τόσο βαριά που σε πλακώνει σαν βράχος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ξέχνα για σήμερα τις λέξεις: άμυνα, ηρεμία, συζήτηση, συμβιβασμός. Ή θα ζήσεις τη μέρα έντονα, επιθετικά και με διάθεση να δείξεις σʼ όλους/ες πως κανένας/καμιά δεν θα κάνει κουμάντο στη διάθεση και τις απόψεις σου ή καλύτερα να μην σηκωθείς από το κρεβάτι. Δεν είσαι κεραμιδόγατα, Λέων είσαι! Θυμάσαι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
«Ρε δεν με περατάτε στην ησυχία μου λέω εγώ, που την είδατε όλοι ξαφνικά δάσκαλοι, νομοθέτες και βασιλιάδες!» φέρεται να ξεφώνισε σήμερα το πρωί στο γραφείο εξαγριωμένος Παρθένος που τον άρπαξαν από τη μούρη με το καλημέρα για να του/της κάνουν παρατηρήσεις. Ακολουθείς το παράδειγμα του πιστά και αμετάβλητα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είναι από αυτές τις μέρες που καταλαβαίνεις πόσα κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος γύρω σου. Φυσικά και είσαι πολύ πιο έξυπνος/η από πολλούς/ες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση (επαγγελματικά ή κοινωνικά) από εσένα, όμως αντί να εκμεταλλευθούν την παρουσία σου στη ζωή τους, κάθονται και σε ψέγουν. Ρε δεν πάνε να…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν θα πάει καλά η μέρα σου Σκορπιέ αν δεν το πάρεις απόφαση στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχοληθείς με εσένα και την χαλάρωση σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προειδοποιήθηκες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια σου και μια μου – αυτό πρέπει να είναι το δόγμα σου τις επόμενες μέρες για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υποχωρούσες εσύ για ένα διάστημα; Καιρός να κάνουν οι γύρω σου μερικές (έστω μικρές) υποχωρήσεις για να νιώσεις κι εσύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
«Πότε θα ζήσω; Πότε θα εκπληρώσω τα όνειρα μου; Γιατί τίποτα δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλω; Πως βρέθηκα να ζω σʼ αυτή τη ρουτίνα;»… Μέρες σαν τη σημερινή, αν ηχογραφούσαμε τις σκέψεις σου και προσπαθούσαμε να τις αναλύσουμε, θα γράφαμε τόμους βιβλίων…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν και στο παρελθόν δεν θα έμπαινες καν σε διαδικασία διλήμματος για το αν θα αφιερώσεις ακόμη λίγες ώρες στην εργασία ή θα προτιμήσεις λίγο κοινωνικό αλατοπίπερο, πλέον δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει σήμερα να συνδυάσεις με κάποιο τρόπο και τα δύο και να σου μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Για να σε δω!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν είναι ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον ή ότι ξαφνικά σε ικανοποιούν οι επαγγελματικές σου συνθήκες, αλλά ένας/μια Ιχθύς που κάνει σχέδια και όνειρα για το μέλλον του απλά δεν αφήνει να τον αγγίξουν οι μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ των γύρω του/της. Εύγε!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET