ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορεί η συνήθεια να γίνει […]

Neopolis Team

2 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορεί η συνήθεια να γίνει ικανοποίηση; Μπορεί η καθημερινή επαφή με έναν άνθρωπο να μην φθείρεται; Μόνο ένας/μια Ταύρος πολεμά συστηματικά για αυτούς τους στόχους στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Και ναι, μέρες σαν τη σημερινή you feel good about it!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα δεν σηκώνεις, όχι μύγα, ούτε ψύλλο στο σπαθί σου. Κάτι η ρουτίνα, κάτι κι αυτός ο εγκλωβισμένος τσαμπουκάς… ε άνθρωπος είσαι κι εσύ, θα (ξε)σπάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, όταν διαφωνείς με κάποιον/α μπορείς με ευκολία να μεταμορφωθείς σ’ έναν οργισμένο ομιλητή/μια οργισμένη ομιλήτρια που κατακεραυνώνει με φανατισμό την αντίθετη άποψη. Θυμήσου όμως σε παρακαλώ πως μέχρι χθες ένας/μια φίλος/η ή σύντροφος σε μαγνήτιζε ακριβώς επειδή διέφερε τόσο πολύ από εσένα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, είναι μια από αυτές τις μέρες που σου τη σπάνε όλα. Από που να ξεκινήσουμε; Από την οικονομική κατάσταση σου που έχει προσαράξει σε αβαθή ή από το ρημάδι το μυαλό σου που δεν λέει να ξεκολλήσει από ερωτικές περιπέτειες που δεν λες να εγκαταλείψεις τα σάβανα τους;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι σαφώς πιο αποτελεσματικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα να είσαι ένα κακό παιδί που φορά μια μάσκα σεμνότητας, παρά να δείχνεις φάτσα φόρα πόσο ανταγωνιστικός/η και επιθετικός μπορείς να γίνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα όσο περισσότερο οι σκέψεις σου παίζουν παιχνίδια με την διάθεση και την ψυχολογία σου, τόσο πιο έντονος θα γίνεται ο εκνευρισμός σου, τόσο πιο άμεσα θα ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους, τόσο πιο έντονα θα φαντάζει προκλητική η σκέψη να εκραγείς προς πάσα κατεύθυνση. Λύση; Βρες χρόνο να περάσεις με οικείους σου και όσο το δυνατόν μακρύτερα από βαβούρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, είναι δεδομένη για τις επόμενες μέρες η διάθεση να οργανωθείς και να είσαι συνεπής στη δουλειά σου. Όμως από σήμερα κιόλας ξεκινούν τόσοι περισπασμοί και προκλήσεις για εξόδους, συναντήσεις, συναπαντήματα, που τελικά καταλήγεις να εξοργίζεσαι από τα παιχνιδάκια που παίζει το σύμπαν στην πλάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλοί/ες Τοξότες αυτές τις μέρες θα κάνουν τα πρώτα βήματα για να επιφέρουν τις ουσιαστικές αλλαγές που εδώ και καιρό επιθυμούν στους παρακάτω τομείς: 1) στις εργασιακές σχέσεις με τους ανωτέρους και το ξεκαθάρισμα των υποχρεώσεων που εκκρεμούν προς αυτούς, 2) στις οικογενειακές πιέσεις να πάρουν αποφάσεις που δεν εκφράζουν την καρδιά και το μυαλό τους. Μην καθυστερείς τώρα! Οφθαλμός αντί οφθαλμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, για τις επόμενες μέρες σ’ απασχολεί πολύ έντονα το ζήτημα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν είσαι σε μια σχέση, αυτή οδηγεί κάπου ή θα είσαι πιο ήρεμος χωρίς αυτή; Και στη δουλειά, υπάρχει προοπτική να πετύχεις κάτι καλό άμεσα, ή βλέπεις τα χρόνια να περνούν σαν αιώνες και τίποτα να μην αλλάζει; Και όλοι ξέρουμε πόσο σιχαίνεσαι τους προβληματισμούς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις να βάζεις φρένο στα έξοδα (από οικονομικής άποψης) και στην υπερβολική οικειότητα (από συναισθηματικής). Με απλά λόγια καλείσαι να ξαναβρείς τις ισορροπίες ανάμεσα στο «μοιράζομαι» και το «μʼ εκμεταλλεύονται». Και όχι, δεν θα είναι εύκολο…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όλα θα ήταν υπέροχα σήμερα αν δεν ήσουν Ιχθύς. Θα ξεσπούσες τα νεύρα σου αδιακρίτως χωρίς να νιώθεις έπειτα ενοχές. Θα μπορούσες να είσαι κυνικός/η στα σχόλια σου προς τους συναδέλφους σου και μετά το βράδυ να πιείς ένα ποτό χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Έλα όμως που είσαι… Άτιμο σύμπαν!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET