ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και…. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι από αυτά τα διήμερα που δεν βάζεις κ**ο κάτω. Λες και σε έχουν ποτίσει με […]

Neopolis Team

2 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και….

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι από αυτά τα διήμερα που δεν βάζεις κ**ο κάτω. Λες και σε έχουν ποτίσει με αναβολικά χάπια και πρέπει ντε και καλά να είσαι έξω συνεχώς, ανάμεσα σε κόσμο, με παρέες. Ναι, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει με τίποτα να στραβώσει το κλίμα γιατί αν μείνεις μέσα πάνω από δύο ώρες θα πέσεις σε βαρυθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, σύνελθε! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο/η προϊστάμενος σου ή η εταιρία σου σε επηρεάζουν μεν, δεν είναι όμως δική σου δουλειά να τα λύσεις! Μην μπλέκεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα θα ξεκινήσει με τσίτα τα νεύρα αλλά προς το τέλος της θα φτιάχνει. Έτσι στο «Καλημέρα» απαντάς με μουγκρητά. Στο «Καλησπέρα» με «Δε με παρατάς κι εσύ!». Και στο «Καληνύχτα!» με ένα γεμάτο λαχτάρα «Τι; Από τώρα για ύπνο θα πάμε;». Κυκλοθυμία Καρκίνων σου λέει μετά…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ναι, είσαι έτοιμος/η να δαγκώσεις με την παραμικρή αφορμή όποιον/α σε φέρνει σε θέση άμυνας. Ναι, αυτός/η που σου επιτίθεται μάλλον δεν είναι ο ίδιος/α που ευθύνεται γιʼ αυτή σου τη στάση. Και που είναι ο φταίχτης/η φταίχτρα; Πολύ μακριά ή σε άλλη αγκαλιά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προφανώς και προτιμάς την παρέα ΕΝΟΣ μόνο προσώπου όλο το επόμενο διήμερο. Χωρίς αμφιβολία για εκείνον/η θα έκανες την κούραση σου τρυφερότητα. Αν είσαι σε σχέση έχεις καλές πιθανότητες να το πετύχεις. Αν όμως δεν είσαι, θα μοιάζει τόσο ανυπόφορο που δε θα σε χωρά ο τόπος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ! Τι είναι πάλι αυτή η εμμονή τελευταία με τα ρομαντικά έργα, τις καρδούλες και τη ερωτική διάθεση που δεν μαζεύεται; Εντάξει, για σήμερα δικαιολογείσαι να είσαι αλλού. Ακόμη κι αστρολόγος σου δεν μπορεί να σου το αρνηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, να συζητήσουμε πόσες μέρες σκέφτεσαι το “αύριο θα καταφέρω να χαλαρώσω σπίτι μου”; Καλά το φαντάστηκα. Όμως κάτι μου λέει πως σήμερα θα δαγκώσεις κανένα λαρύγγι αν δεν τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, επειδή οι αντοχές του μυαλού σου σήμερα θα είναι μάλλον πεσμένες και δεν μπορείς να σε φορτώνουν με περιττές πληροφορίες, δείξε από το πρωί σ’ όσους ανήκουν στον άμεσο κύκλο σου ότι δεν σηκώνεις και πολλά πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είσαι Αιγόκερως. Είναι λογικό να αισθάνεσαι πως η λογική και ο κοινός νους είναι ικανά να σε σώσουν από κάθε προβληματισμό. Μια συμβουλή: μην το παρακάνεις με τη σκέψη, γιατί το υπερβολικά λογικό στις ανθρώπινες σχέσεις καταλήγει παράλογο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, προστάτεψε σήμερα το πορτοφόλι σου από κάθε παρόρμηση για αγορές, έξοδα, δώρα. Θα είναι αφόρητα δύσκολο να συγκρατηθείς αν ξεκινήσεις σπαταλάς, να το θυμάσαι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, είναι μια από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πως αν αφήσεις το εσωτερικό σου χάος ελεύθερο ο κόσμος θα χάσει το χρώμα, τη δομή, το ενδιαφέρον. Τι είπαμε κάνουμε αυτές τις μέρες. Εργασία και χαρά… Έτσι μπράβο.

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET