ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 9/2/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ, Παρασκευή σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να αυξάνει την εξωστρέφειά σου, όμως δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια καβγαδάκια με κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Το βράδυ σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού με αποτέλεσμα να παρατηρήσεις αρκετές εναλλαγές στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου . Αυτές αναμένεται να επηρεάσουν έντονα τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφεσαι με τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι ανασφάλειές σου θα επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο που σκέφτεσαι για τον ίδιο σου τον εαυτό. Φλερτ από το πουθενά μπορεί να προκύψει για εσένα που είσαι ελεύθερος με βραχυπρόθεσμες, βέβαια, προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε πολύ πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου γιατί σήμερα θα βγεις σίγουρα εκτός προϋπολογισμού. Αντίστοιχα, απόφυγε τις μεγάλες επενδύσεις και μην ρισκάρεις τους πόρους που διαθέτεις αυτή τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε η Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο εντείνει την φιλοδοξία σου, όμως κατά το βραδάκι το τετράγωνο της με τον Ουρανό υποδεικνύει ότι θα αισθανθείς αδικημένος και θα αντιδράσεις. Η Παρασκευή σε βρίσκει με μια αρκετά διασπαστική διάθεση και θα σκεφτείς να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή. Την παρούσα στιγμή η κρίση σου δεν είναι ιδιαίτερα καθαρή και το συναίσθημα κυριαρχεί στη λογική σου αποτρέποντάς σε από την λήψη σωστών αποφάσεων. Πρόσεξε μην θέσεις σε κίνδυνο την κοινωνική σου εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά επίσης δρας λιγάκι διασπαστικά. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου και δυστυχώς αρνείσαι να αναλάβεις το μερίδιο των δικών σου ευθυνών στον ερωτικό τομέα, προκαλώντας ρίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι πρόθυμος να αναλάβεις υψηλό ρίσκο, όμως το αστρολογικό το οποίο υποδηλώνει ότι δεν ευνοείσαι και πολύ στο κομμάτι αυτό. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε απότομη αλλαγή σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε η Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο αυξάνει την αισιοδοξία και την εσωτερική σου δύναμη, όμως καθώς φτάνουμε στο βραδάκι υπάρχουν και παγίδες που πρέπει να αποφύγεις. Δεν θα λείψουν κάποιες ξαφνικές εντάσεις και διαφωνίες, που θα προκληθούν είτε γιατί νιώθεις καταπιεσμένος, είτε έχεις κουραστεί από τα λόγια κάποιων ανθρώπων! Δεν αποκλείεται στην πορεία της ημέρας να αναζητήσεις εμπειρίες που σχετίζονται με το παρελθόν σου, όπως μια επανασύνδεση ή την επαναφορά ενός παλιού χόμπι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορεί να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτύχει απαραίτητα. Καλό θα είναι να ασχοληθείς με την προσωπική σου ανάπτυξη πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αν κάνεις αυτή την περίοδο κάτι ανήθικο πολύ πιθανό είναι να αποκαλυφθούν όλα σήμερα. Αντίστροφα, αν έχεις κρυφούς εχθρούς πρόκειται να θα μάθεις ποιοι είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει μια Παρασκευή γεμάτη ανασφάλειες για τα οικονομικά, αλλά και για την ίδια σου την αξία ως επαγγελματίας και προσωπικότητα. Κατά το βραδάκι θα σχηματιστεί το τετράγωνο Σελήνης / Ουρανού, και αυτό για το ζώδιο σου υποδηλώνει ότι θα παρατηρηθεί ισχυρή ίντριγκα. Κατά πάσα πιθανότητα ένα καβγαδάκι με ένα φιλικό πρόσωπο ή μια παρέα σου, θα σου χαλάσει τη διάθεση. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και αν έχεις ταίρι είναι μια υπέροχη ημέρα για να το εντυπωσιάσεις είτε στο κρεβάτι είτε με δώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται σημαντικές ανατροπές και εντάσεις. Μια καινούργια γνωριμία θα σε εξιτάρει ενώ αν βρίσκεσαι σε μια σχέση καλό θα είναι να αποφύγεις τους καβγάδες ή την αποστασιοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε μην τυχόν τα προσωπικά σου συμπαρασύρουν αρνητικά τα επαγγελματικά σου. Ο περιττός ανταγωνισμός μέσα από το χώρο εργασίας σου είναι πολύ πιθανός κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορεί να βλάψει τη φήμη σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα η Σελήνη για σήμερα Παρασκευή κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στρέφει όλο το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αφιερώνεις όλη σου την ενέργεια σήμερα στην κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των άλλων, πράγμα που θα συνειδητοποιήσεις κατά τις βραδινές ώρες. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού προς το τέλος της ημέρας δηλώνει ότι αναμένεται να έχεις εντάσεις και παρεξηγήσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου επιθυμιών και των υπολοίπων. Σε διαφορετική περίπτωση θα αισθανθεί μία από τις 2 πλευρές αδικημένοι και θα παρατηρηθούν καυγάδες στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα η ημέρα μπορεί να σου φέρει ξαφνικές επαγγελματικές συνεργασίες, όμως δεν υπόσχονται πολλά μακροπρόθεσμα. Συνάμα, είναι πολύ πιθανό να σε πιέσει ο ανταγωνισμός μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου φανερώνει ότι στρέφεις την ενέργεια σου στην ολοκλήρωση διαφόρων υποχρεώσεων που έχουν μαζευτεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά το βραδάκι της Παρασκευής το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού δείχνει ότι θα παρατήσεις στη μέση πολλά από όσα έχεις βάλει στόχο να κάνεις στη ρουτίνα και την εργασία σου. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι κουρασμένος, οπότε αποφασίζεις να δώσεις ένα διάλειμμα στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι αλήθεια πως αναζητείς συνεχώς νέες εμπειρίες και πειραματίζεσαι με το ταίρι σου. Πρόσεξε μην τυχόν η περιέργεια σου και ο ενθουσιασμός σου γίνουν ο λόγος για τον οποίο θα έχεις εντάσεις στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου προσπαθείς να είσαι τύπος και υπογραμμός, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα σχεδίαζες. Βγαίνεις εκτός προγράμματος και καλό είναι τα επαγγελματικά σου να τα αφήσεις λιγάκι πίσω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη στον Υδροχόο δηλώνει ότι θα στρέψεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της προσοχής σου στα ερωτικά και στο σύντροφό σου. Αν έχεις οικογένεια, σήμερα περνάς πάρα πολύ δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου. Πρόσεξε γιατί το βράδυ της Παρασκευής το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού δείχνει ότι θα υπάρξουν καβγαδάκια και παρεξηγήσεις με τους αγαπημένους σου, κυρίως λόγω των δικών σου συναισθηματικών εναλλαγών. Παράλληλα, σου έρχονται ξαφνικά κάποιες δημιουργικές ιδέες και ξεκινάς νέα ανανεωτικά χόμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα μπορεί να εμφανίζονται διάφορες ευκαιρίες και να σημειώνεις επιτυχίες, όμως ημέρα χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Εμφανίζεται, για σένα που είσαι μόνος, ένα φλερτ, με βραχυπρόθεσμες προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι καινούργιες ιδέες σου μπορεί να μοιάζουν αρκετά πρωτοποριακές και κερδοφόρες, αλλά θα χρειαστούν αρκετές τροποποιήσεις πριν υλοποιηθούν. Απόφυγε το οικονομικό ή επαγγελματικό ρίσκο και τις απότομες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπημένε Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι περνάς την Παρασκευή σου με οικεία πρόσωπα, ενώ δεν διστάζεις να ακυρώσεις μια έξοδο για να περάσεις το βραδάκι σου στο σπίτι. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού κατά το τέλος της ημέρας δείχνει πώς έρχεσαι σε αντιπαράθεση με σημαντικούς ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Πολύ πιθανό είναι να αναπτυχθούν κάποιες ανασφάλειες και εσύ να συνεχίσεις να αναλώνεσαι αναλύοντας το παρελθόν σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου για σήμερα δεν υπόσχονται και πάρα πολλά. Σου δημιουργούνται πολλαπλές ανασφάλειες λόγω ασυνεννοησίας. Καλό είναι να μην πάρεις τίποτα προσωπικά, ούτε να ρισκάρεις στον έρωτα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, πολύ πιθανό η εβδομάδα να κλείσει με ίντριγκα εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Σήμερα, σε περίπτωση που αισθάνεσαι ότι υπαμείβεσαι θα διαπραγματευτείς νέους όρους, όχι όμως απαραίτητα με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπημένε Τοξότη η Σελήνη σήμερα Παρασκευή από το ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, επικοινωνία και να κατεβάζεις νέες πρωτοποριακές ιδέες. Κάνεις όμορφες συζητήσεις, μικρές μετακινήσεις που σε ανανεώνουν και συναντάς κόσμο ή έστω μιλάς μαζί τους στο τηλέφωνο. Δώσε λίγη προσοχή κατά το βραδάκι γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού θα φέρει λίγα προβλήματα στην επικοινωνία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσουν να κολλάνε οι συσκευές όπως λάπτοπ και κινητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να έχεις κάποιο καινούριο φλερτ αν είσαι μόνος κι αναζήτάς έναν νέο έρωτα, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείς προσεκτικά για να μην έχεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ο δεσμευμένος, πρόσεξε μην μαλώσεις με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προκύπτει μια ξαφνική συμφωνία, όμως δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μακροημερεύσει. Οτιδήποτε και αν υπογράψεις σήμερα, διάβασε οπωσδήποτε τα ψιλά γράμματα και άφησε τις διαπραγματεύσεις για άλλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου υποδεικνύει ότι περνάς μια ημέρα προσπαθώντας να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Δυστυχώς, η Παρασκευή κλείνει με το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού, άρα πολύ πιθανό να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και να προκύψουν ξαφνικά έξοδα. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι καθόλου σταθερή και σήμερα θα καταλάβεις ότι δεν έχεις δουλέψει ακόμη επαρκώς με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ακριβώς επειδή η αυτοεκτίμησή σου είναι ασταθής, υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθούν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Αντίστοιχα αν είσαι ελεύθερος δεν κάνεις σωστές επιλογές στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου. Το αστρολογικό τοπίο συνιστά να μην αναλάβεις κανένα χρηματικό ρίσκο και γενικώς να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα προσωπικά σου αντικείμενα και τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας μιας και η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο δείχνει ότι όχι μόνο το ένστικτό σου είναι ενδυναμωμένο αλλά και εσύ αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις βαθύτερες ανάγκες σου. Το αρνητικό νέο της ημέρας είναι πως η Παρασκευή κλείνει με το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού, στοιχείο που υποδεικνύει ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με ανατροπές στα προσωπικά σου. Είσαι πιο επιρρεπής στο να προκαλείς παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αμφιταλαντεύεται μεταξύ αισθηματικής ασφάλειας και πειραματισμού. Ενώ θέλεις πραγματικά να συνδεθείς ουσιαστικά με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, άθελά σου χτίζεις μια ασπίδα ασφαλείας που τελικά λειτουργεί ως τείχος ανάμεσά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μολονότι επιδιώκεις σταθερότητα, η ημέρα δεν σου το επιτρέπει. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις σχέδια και να ακολουθήσεις την ροή των πραγμάτων. Υπάρχει περίπτωση να δράσεις εγωιστικά και να απομακρύνεις τους συναδέλφους ή τους πελάτες σου.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Iχθύ σήμερα πλησιάζει μια μοναχική Παρασκευή όπου δείχνει να μην σου αρέσει το αποτέλεσμα. Ενώ η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σου προκαλεί την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, ερχόμενος σε ουσιαστικότερη επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου, το βράδυ σχηματίζεται η σκληρή όψη μεταξύ Σελήνης και Ουρανού. Αυτό για εσένα μαρτυρά ότι τείνεις να υπεραναλύεις κάποιες καταστάσεις και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Χαλάς τη διάθεσή σου χωρίς κανένα σοβαρό λόγο και απομονώνεσαι, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει η ανάγκη κατανόησης από τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι δύσκολο να προσεγγίσεις με επιτυχία τον άνθρωπο που θέλεις να εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Σε πλημμυρίζουν διάφορες αρνητικές σκέψεις που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις ώστε να σημειώσεις επιτυχία στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες νέων επαγγελματικών συμφωνιών, όμως εσύ πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα. Το θετικό είναι ότι σου αποκαλύπτονται πληροφορίες που σε βοηθούν αργότερα να λάβεις σωστές αποφάσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET