ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 17/2/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

17 Φεβρουαρίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, το Σάββατο για το ζώδιό σου κρύβει αρκετό ενδιαφέρον, με το τετράγωνο Ερμή /Ουρανού που υποδηλώνει ότι τα φιλαράκια σου σε παρασύρουν να κάνεις ατασθαλίες! Πρόσεξε πού ξοδεύεις τα χρήματά σου. Συνάμα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αυξάνει δραματικά τον κοινωνικό σου κύκλο, χαρίζοντάς σου επαφές με ανθρώπους που σε κινητοποιούν να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου σχετικά με οτιδήποτε είναι δυσλειτουργικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι μία πάνω, μία και κάτω και θέλει προσοχή, μιας και δεν εμπνέεις και τόση εμπιστοσύνη εύκολα στους γύρω σου. Είσαι ενθουσιώδης και πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, αλλά στα επαγγελματικά δεν θα… ‘πεινάσεις’! Οι επαφές που κάνεις ή ήδη έχεις είναι πρόθυμες να συμβάλλουν θετικά στο να βρεις μία καλή επαγγελματική ευκαιρία ή να προωθήσουν τη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε μου, τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου έρχονται σε μεγάλη κόντρα με το τετράγωνο Ερμή /Ουρανού που κορυφώνεται το Σάββατο. Μαζί με αυτό, μοιάζει να ανησυχείς αρκετά για την οικονομική σου κατάσταση, αφού η Σελήνη από τους Διδύμους σου προκαλεί οικονομική αστάθεια. Συνάμα, η σύνοδος Αφροδίτης και Πλούτωνα προδίδει την εμμονή σου με την επιτυχία στην καριέρα σου και ‘προειδοποιείσαι’ να μην καταφύγεις σε ανορθόδοξες μεθόδους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα το αστρολογικό τοπίο υποδηλώνει ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά μέσα από μία γνωριμία με έναν άνθρωπο μεγαλύτερης κοινωνικής ισχύος. Αν έχεις δεσμό, πρόσεξε μην λειτουργήσεις κτητικά απέναντί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα πράγματα βαίνουν πολύ θετικά. Οι επαφές που κάνεις σε κινητοποιούν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να επιτύχεις το ακατόρθωτο. Πρόσεξε μην προχωρήσεις σε αγορές άχρηστων αντικειμένων.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, το Σάββατο ήρθε με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο κι εσύ θεωρείς ότι όλα γυρίζουν γύρω από εσένα. Αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με μία εσωτερική κόντρα και πολλαπλούς προβληματισμούς, διότι το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού δείχνει ότι δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η στάση. Από την άλλη, μέσα στην ημέρα θα βρεις τρόπο να επιλύσεις τις δυσκολίες σου, χάρη στην σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα που σου δωρίζει μεγάλη ψυχική δύναμη κι επινοητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητείς νέες εμπειρίες κι επιδιώκεις να γνωρίσεις νέο κόσμο για να έχεις εξελίξεις. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην λειτουργήσεις εγωκεντρικά, για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να φέρουν καλές εξελίξεις εφόσον χρησιμοποιήσεις τις φοβερές διπλωματικές σου ικανότητες. Καταφεύγοντας σε εταιρίες ή πιθανούς συνεργάτες από το εξωτερικό μπορείς να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες για την καριέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε μου, το Σάββατο είναι μία ελαφρώς μοναχική ημέρα, γιατί η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειάς σου σε παρασκηνιακή δράση. Θέλεις να επιτύχεις την απόλυτη ψυχική ένωση με τον εαυτό σου και τους άλλους. Επιπροσθέτως, μία εμμονή με το χρήμα σου γεννιέται με την σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα, όμως έτσι ξεκινάς να σκέφτεσαι νέους τρόπους να βγάλεις χρήματα. Το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού υποδηλώνει ότι μέσα στην ημέρα παρατάς τις υποχρεώσεις σου για να μιλήσεις με ένα φιλαράκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να φέρουν απότομες εξελίξεις που θα μεταβάλλουν την καθημερινότητά σου, μέσα από μία καινούρια γνωριμία ή διαμοιράζοντας τις ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σου με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει μία προσκόλληση στην τελειομανία. Από την μία είναι καλό, διότι κάνεις καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους. Από την άλλη, χάνεις την μεγαλύτερη εικόνα κι αρκετό από το χρόνο σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Λέοντά μου, σήμερα Σάββατο με ένα σωρό πλανήτες απέναντί σου, στον Υδροχόο, να σχηματίζουν πολλαπλές όψεις! Τρομερή κινητικότητα κρύβει η μέρα για το ζώδιό σου, όπου το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού σε προειδοποιεί για τον κίνδυνο ρήξεων σε διαπροσωπικές σχέσεις ή μία συνεργασία σου. Παράλληλα, έχεις κάθε ευκαιρία να ανελιχθείς κοινωνικά μέσα από δυναμικές ιδέες ή να βιώσεις παθιασμένες στιγμές, χάρη στην σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχει πολύ πάθος. Πρόσεξε, βέβαια, μην τυχόν δράσεις χειριστικά απέναντι στο ταίρι σου ή τον άνθρωπο που επιθυμείς να προσεγγίσεις ερωτικά. Οι δεσποτικές σου τάσεις εγκυμονούν τον κίνδυνο απομακρύνσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή κατάσταση και διεκδικείς νέες συνεργασίες ή έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους κλειδιά για την ανέλιξή σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τις γνωριμίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, το Σάββατο αυτό είναι φιλόδοξο για εσένα, αφού η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει την προσοχή σου στο πεδίο της δουλειάς και της αναγνώρισης. Όλο αυτό όμως θα γίνει μέσα από δυσκολίες, διότι το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού φέρει μικροανατροπές στην ρουτίνα σου, μη μπορώντας να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου. Σα να μην έφτανε αυτό, εσύ πεισμώνεις ακόμη περισσότερο να ολοκληρώσεις όλα όσα είχες ξεκινήσει στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου με την σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σχεδόν αδιάφορα με ελάχιστες εξελίξεις, μιας και το πλανητικό τοπίο επικεντρώνεται περισσότερο στα εργασιακά. Μοναδική θετική εξαίρεση είσαι εσύ που εργάζεσαι πλάι με τον αγαπημένο σου άνθρωπο ή επιδιώκεις ένα ειδύλλιο στη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε ενδιαφέρουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της ημέρας να νιώσεις ότι οι υποχρεώσεις σου σε πνίγουν και καλό θα είναι είτε να θέσεις όρια στον εργοδότη σου, είτε να κάνεις προσεκτικό πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το Σάββατο είναι αρκετά ερωτικό για εσένα με τόσους πλανήτες στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, οπότε οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι ξαφνικές ιδέες είναι κομμάτι του σεναρίου της ημέρας. Μαζί, περίσσιο πάθος δωρίζει ο Πλούτωνας που ‘συνοδεύει’ την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Θα χρειαστεί να αποφύγεις να δράσεις δεσποτικά απέναντι στα παιδιά και τον σύντροφό σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους σου προσφέρει αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολλές οι ευκαιρίες πάθους για σήμερα, αλλά αν η σχέση σου περνάει κρίση, οι διασπάσεις στα αισθηματικά σου είναι πιθανές. Εσύ που είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις έναν νέο έρωτα και πολλά υποσχόμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι πολύ θετική για εσένα που θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα και προσπαθείς να σκεφτείς τον τρόπο. Είναι επίσης ιδανική για εσένα που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα ένα καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό όνειρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ μου, ένα ‘ωραιότατο’ τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού ήρθε σήμερα Σάββατο να φέρει τα πάνω κάτω στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Θέλεις να διεκδικήσεις πιο ιδανικές συνθήκες εργασίας, αλλά πρόκειται να το παρακάνεις. Πάρε διασπαστικές αποφάσεις άλλη στιγμή, όταν θα είσαι πιο ψύχραιμος. Η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα στον Υδροχόο υποδεικνύει ότι μεταφέρεις τα προβλήματα του έξω κόσμου στο σπίτι και δρας ελεγκτικά απέναντι στην οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά καλό είναι να αφήσεις τις μεγάλες αποφάσεις για άλλη στιγμή. Δεν έχεις σήμερα αρκετά καθαρή κρίση για να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Επίσης, βάλε όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλιώς θα υπάρξουν τάσεις ελέγχου από ή προς εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπου κάνεις κινήσεις ενδυνάμωσης των οικονομικών σου και προτιμάς πιο σταθερά βήματα στην καριέρα σου. Η αδιαλλαξία σου μπορεί να προκαλέσει ρίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη μου, σήμερα Σάββατο με το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, θα ανταλλάξεις σκληρές κουβέντες με σημαντικούς ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Αν πρόκειται να κάνεις μία συμφωνία, φρόντισε να αφήσεις τις μεγάλες διαπραγματεύσεις για άλλη στιγμή, αφού οι διαφωνίες είναι πιθανές. Η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σου προσφέρει τεράστιες δυνατότητες γνωριμιών και μάθησης. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει η Σελήνη από τους Διδύμους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πρόκειται να παρατηρήσεις φοβερές εξελίξεις, αλλά οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερος ή όχι, οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν χάρη στην αναπτυγμένη σου ευφράδεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν υπάρχει σταθερότητα και η διάλυση μίας συμφωνίας είναι πιθανή. Από την άλλη, δυνατότητες να βγάλεις χρήματα εμφανίζονται. Η λήψη νέων γνώσεων σχετικές με την εργασία σου σε βοηθούν να διαπρέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, ένα φιλάργυρο Σάββατο έφτασε με ένα σωρό πλανήτες στο ζώδιο του Υδροχόου, συνδυαστικά με την Σελήνη στους Διδύμους που στρέφει την προσοχή σου στις καθημερινές υποχρεώσεις και την εργασία σου. Είναι καλή στιγμή να περάσεις χρόνο με το κατοικίδιό σου. Η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα στον Υδροχόο σου προσφέρει μία εμμονή με το χρήμα, μα και την ευκαιρία να γεμίσεις την τσέπη σου. Το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού φέρει ίντριγκα στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είτε φέρουν νέους έρωτες από το πουθενά ή τη διάσπαση μίας πρόσφατης γνωριμίας. Μαζί, αν διατηρείς ‘με το ζόρι’ έναν δεσμό, οι ρίξεις είναι πολύ πιθανές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι σούπερ. Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε το Σάββατό σου για να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις νέες επαγγελματικές ενέργειες και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε μου, το Σάββατο σε ‘τρελαίνει’ η τρομερή εσωτερική σου ενέργεια, με ένα σωρό πλανήτες στο δικό σου ζώδιο και πρέπει να επινοήσεις δημιουργικούς τρόπους να τη διοχετεύσεις δημιουργικά. Η ανάγκη σου για ασφάλεια λειτουργεί διασπαστικά, γιατί καταφεύγεις προς τον έλεγχο των καταστάσεων και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, εξαιτίας της συνόδου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα. Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σου στα ερωτικά, μα το τετράγωνο Ερμή και Ουρανού φέρει τον κίνδυνο διασπάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι δύσκολα, επειδή ‘πνίγεσαι’ σε μία κουταλιά νερό. Οι ελεγκτικές σου τάσεις είναι υπεύθυνες για οποιαδήποτε απομάκρυνση. Πάντως, το πάθος δεν λείπει και μπορείς να έχεις δυνατές σεξουαλικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ξεκινά μία περίοδος μεγάλων βημάτων. Έχεις ‘κολλήσει’ με την επιτυχία και είσαι διατεθειμένος να κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται για να την εξασφαλίσεις. Μπορείς να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, ακόμη μία πνευματώδης ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, αφού η πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου σε ωθεί να στραφείς προς τον ψυχισμό σου και την καλλιέργειά του. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε αναλώνει με σκέψεις του παρελθόντος, μα τουλάχιστον έχεις τη δυνατότητα να μάθεις μέσα από τον αναστοχασμό παλιών εμπειριών. Το τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό προκαλεί πολλαπλές ανατροπές σε θέματα συμφωνιών, ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις ή ακούσεις ‘κούφιες’ υποσχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιπλοκές μέσα από τις δικές σου ανασφάλειες που αντικατοπτρίζονται στον τρόπο προσέγγισής σου στα αισθηματικά. Μία επανασύνδεση μπορεί σήμερα να έχει επιτυχία. Οι κρυφές συναντήσεις παίζουν στο τραπέζι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει κίνδυνος διάλυσης μίας συμφωνίας. Μέσα στο εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και τα λάθη απροσεξίας. Η ημέρα δεν είναι καλή για σταθεροποιητικές κινήσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET