ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 26/10/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)Φρόντισε τις επόμενες μέρες να πάρεις όσες ανάσες δροσερής αισιοδοξίας μπορείς και μην αφήνεις να σου χαλάνε τη διάθεση οι συνηθισμένες καθημερινές προστριβές. Μην περιμένεις και μην καθυστερείς! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να χαθείς μέσα στο πλήθος, να μην σε αναγνωρίζουν, να μην ανησυχείς για όλες τις […]

Neopolis Team

26 Οκτωβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Φρόντισε τις επόμενες μέρες να πάρεις όσες ανάσες δροσερής αισιοδοξίας μπορείς και μην αφήνεις να σου χαλάνε τη διάθεση οι συνηθισμένες καθημερινές προστριβές. Μην περιμένεις και μην καθυστερείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να χαθείς μέσα στο πλήθος, να μην σε αναγνωρίζουν, να μην ανησυχείς για όλες τις βαρετές λεπτομέρειες της ζωής. Και τι συμβαίνει; Περισσότερη δουλειά κι άγχος από ποτέ. Ευχαριστώ για την κατανόηση σύμπαν (not)…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μην τολμήσεις να κουβαλήσεις μαζί σου στο σπίτι την ατζέντα υποχρεώσεων σου, το καρνέ με τις επαγγελματικές επαφές ή το laptop για να φτιάξεις κανένα εξελάκι για το γραφείο. Δεν πάμε καλά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Παραμένει ακόμη τόσο δύσκολο να καταφέρεις νʼ αποσυνδέσεις την διασκέδαση από τον πόνο στον έρωτα. Κι αυτό γίνεται γιατί για κάποιο ακατανόητο λόγο συνεχίζεις να αισθάνεσαι ενοχές κάθε φορά, σε κάθε σχέση, που προσπαθείς να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, λίγο πιο απαιτητικός/η, λίγο πιο ο εαυτός σου. Ναι, αυτές τις μέρες, αυτό το σχίσμα επανέρχεται, είτε είσαι σε μια σχέση, είτε προσπαθείς να βρεθείς σε μια!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τι κι αν το ξέρεις πως οι σκέψεις απόδρασης και φυγής δεν μπορούν για την ώρα να πραγματοποιηθούν; Αυτό καθόλου δεν σε σταματάει από το να σκέφτεσαι όλη μέρα μόνο αυτά. Κι άντε να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα νιώσε ελεύθερος/η να εκκενώσεις ένα τεράστιο μέρος της εσωτερικής σου έντασης απέναντι σε όποιον/α συστηματικά σε καταπιέζει, κατακρίνει, πληγώνει. Δεν παίζει ρόλο αν λέγεται γονιός, σύντροφος, εραστής ή συνεργάτης. Σήμερα απλά κυνηγάς το σκαλπ του/της στην πρώτη ευκαιρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό κι αν είναι νέο. Να λες εσύ όχι; Να έρχονται διάφοροι/ες πονεμένοι/ες και κατατρεγμένοι/ες από τη μοίρα (ε ναι, ελκύεις όλες τις πριμαντόνες, τι να σου κάνω;) και να μην μπαίνεις στη λούμπα τους! Μπράβο Ζυγέ! (Ναι, ξέρω ότι αυτό σημαίνει μοναξιά και πως σου τη σπάει, αλλά είναι και ψυχική υγεία ταυτόχρονα)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όσο περισσότερο φοβόμαστε ή αγχωνόμαστε για το επαγγελματικό μας παρόν, τόσο περισσότερο/σκληρότερα/βαθύτερα βουτάμε στην ρουτίνα μας για να μην σκεφτόμαστε. Αν το καταφέρεις σήμερα, είναι ευλογία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου Τοξότη. Επιχείρησα για ένα λεπτό να μπω μέσα στο μυαλό σου και έφυγα τρέχοντας! Οι σκέψεις σου μοιάζουν με αδιέξοδοι διάδρομοι με πόρτες που πότε οδηγούν σε όνειρα, άλλοτε σε εφιάλτες, ενώ παρελθόν και μέλλον μοιάζουν σαν δύο μεθυσμένοι φίλοι που προσπαθεί να σπρώξει ο ένας τον άλλο προς την κατεύθυνση που εκείνος θέλει. Αντέχεις μερικές μέρες ακόμη μέχρι να επιστρέψει ο βούληση σου στη θέση της; Πες ναι! Πες ναι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχεις βαρεθεί την ίδια επαγγελματική καθημερινότητας. Έχεις κουραστεί να αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα. Θες επιτέλους καινούργια κίνητρα για να συνεχίσει να έχει νόημα αυτή η ρουτίνα!! (Εντάξει; Ξέσπασες; Γύρνα στη δουλειά τώρα…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι να σου βγαίνει όλη η σωματική και πνευματική κούραση που περνάς τους τελευταίους μήνες. Θέληση για να λειτουργείς με ταχύτητα έχεις όμως μυαλό και σώμα αντιστέκονται σθεναρά. Δες τουλάχιστον το θετικό της υπόθεσης: ότι νιώθεις κουρασμένος/η είναι τρανή απόδειξη ότι εργάζεσαι με μανία για να οικοδομήσεις το μέλλον σου! Μια μέρα είναι, υπομονή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι μέρες σαν τη σημερινή που θα παρακαλούσες να υπήρχε μηχανή του χρόνου και να επέστρεφες στην εφηβεία. Τότε που οι σχέσεις ήταν λιγότερο πολύπλοκες, τα φιλιά πιο αθώα και τα λόγια πιο αληθινά. Οι ανθρώπινες σχέσεις σε κουράζουν αφόρητα σήμερα, σε σημείο που η ησυχία και η μοναξιά να είναι καλοδεχούμενες. Ωρίμανση σημαίνει πόνος, σωστά;

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET