SPILL THE TEA

Ηλιάνα για Snik: «Εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δε θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου!»

It is what it is!

Στέλα Τσάναϊ

13 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας», και πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας έλυσε αρκετές απορίες που είχαμε. Για την ακρίβεια μας έλυσε την πιο βασική:

Πώς και με τον Snik ρε παιδί μου;

Η αλήθεια είναι ότι τον καιρό που ήταν ζευγάρι, όλοι σκεφτήκαμε πόσο αταίριαστοι είναι μεταξύ τους, αλλά ο έρωτας είναι τυφλός οπότε προχωρήσαμε τις ζωούλες μας. Μετά τα τελευταία γεγονότα βέβαια (τον Snik να τσακώνεται με όλο τον κόσμο), η απορία ξαναγεννήθηκε.

Εντάξει, δε βγάζουμε κι εμείς την ουρά μας απέξω. Όλοι έχουμε έναν (μακάρι να ήταν μόνο ένας) πρώην εντελώς μαλάκα ακατάλληλο. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, let’s move on.

Η απάντηση λοιπόν ήρθε, και με λίγα λόγια και πολύ σεβασμό, η Ηλιάνα είπε αυτό που όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή στη ζωή μας: «Εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δε θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου!»

Συγκεκριμένα στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά «Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;», απάντησε:

Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δε σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχω περάσει καλά στις επιλογές μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δε με αφορά.

Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δε θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή.

Να πω τη γνώμη μου; Θα την πω!

Μήπως όντως πρέπει να δει έναν ψυχολόγο το παιδί; I mean, we are really worried at this point! Μέσα σε έναν μήνα έχουμε 10 ειδήσεις για τσακωμούς του Snik – κάποιο πρόβλημα διαχείρισης θυμού υπάρχει και ας μην έχω τελειώσει ψυχολογία.

Κάτι ακόμα που μάθαμε στη συνέντευξή της, είναι για τη (σχεδόν) καινούρια της σχέση, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν με τον ίδιο άνθρωπο: «Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα […] Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί.»

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET