ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μερικές ιδέες να μεταμορφώσεις το γραφείο σου και να γίνει το αγαπημένο σου σημείο στο σπίτι!

Online μαθήματα τώρα, εξεταστική μετά, ευκαρία να το δεις με άλλο μάτι!

Μπορεί στην καραντίνα να την είδαμε Σπύρος Σούλης κάνοντας extreme makeover στο δωμάτιό μας (ήταν πολλές οι ώρες που περνούσαμε σ’ αυτό), με τα μαθήματα όμως να συνεχίζονται εξ αποστάσεως μέχρι τέλος εξαμήνου, είναι εξίσου μια καλή ευκαιρία να κάνουμε κάποιες μικροαλλαγές στο μέρος εκείνο που πλέον μας βλέπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και αναφέρομαι στο (δύσμοιρο) γραφείο. Κακά τα ψέματα, παίζει να είναι το πιο παραμελημένο σημείο στο δωμάτιό μας έχοντας πάνω του από σημειώσεις του προηγούμενου έτους μέχρι άπλυτα ρούχα και γενικά σαβούρα που ούτε εμείς ξέρουμε σε τι μας χρησιμεύει.

Χωρίς δικαιολογίες πια για έλλειψη χρόνου και με τις ακαδημαϊκές μας υποχρεώσεις να συνεχίζονται από το comfort zone μας (aka το σπίτι μας), είναι η καταλληλότερη στιγμή να πιάσουμε τις πένσες και τα στραβοκατσάβιδα και να αλλάξουμε το στάτους κουό του γραφείου μας. Βασικά, ξέχνα τα εργαλεία. Αρκούν μερικές πανεύκολες πινελιές και τα αποτελέσματα θα σε εμπνεύσουν για ένα σοβαρό διάβασμα (εξεταστική is coming άλλωστε).

Βρες τα στηρίγματά σου

Ο φωτισμός μπορεί να δώσει τον δικό του ξεχωριστό τόνο, να χαρίσει θετικά vibes και να αλλάξει σημαντικά την εικόνα του γραφείου σου. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρέπει να λείπει από αυτό ένα φωτιστικό, να μη στηρίζεσαι δηλαδή μόνο στο κεντρικό φως του δωματίου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να κρεμάσεις κάπου εκεί γύρω μερικά χρωματιστά ή μονόχρωμα λαμπάκια και μαζί με τα κεράκια που ανέφερα πριν, να φτιάξεις την ultimate ατμόσφαιρα κατά το διάβασμά σου!

Μείνε πιστός/ή στο πλάνο  

Κι αφού έχεις δώσει μια ανάσα ζωής στο γραφείο σου απαλλάσσοντάς το από τη σαβούρα που τόσο καιρό το έπνιγε, πρόσθεσε την τελική πινελιά τοποθετώντας ένα επιτραπέζιο ή επιτοίχιο ημερολόγιο. Όχι (μόνο) για ντεκόρ, αλλά για να σημειώνεις εκεί το καθημερινό σου πρόγραμμα και όλα όσα έχεις να κάνεις, έτσι ώστε να τηρείς μια σειρά στις υποχρεώσεις σου. Αφού οργάνωσες που οργάνωσες τον χώρο σου, ας βάλεις σε μία τάξη και τα υπόλοιπα. Και κάπου εκεί θα νιώσεις κομματάκι πιο ολοκληρωμένος/η κι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Good luck με το ξεσκατάρισμα και καλή απόλαυση του αποτελέσματος!


Photo by Daniel Cañibano on Unsplash

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κερασμένη… βίδα στη σαλάτα του βρήκε φοιτητής από τη Λέσχη του Πολυτεχνείου Κρήτης!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET