ΤΙ ΑΛΛΑ;

Ερευνα αποκαλύπτει την ιδανική ηλικία γάμου για άντρες και γυναίκες!

Έρευνα του πανεπιστημίου της Γιούτα, υποστηρίζει πως βρήκε την ιδανική ηλικία για να παντρευτεί κάποιος χωρίς να κινδυνεύει να χωρίσει. Ο ερευνητής Νίκολας Γούλφινγκερ, επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο της Γιούτα ισχυρίζεται ότι oι πιθανότητες ένα ζευγάρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο είναι μικρότερες όταν παντρευτεί σε ηλικία 28 με 32 ετών. «Μετά την ηλικία αυτή […]

Neopolis Team

1 Νοεμβρίου, 2015

Έρευνα του πανεπιστημίου της Γιούτα, υποστηρίζει πως βρήκε την ιδανική ηλικία για να παντρευτεί κάποιος χωρίς να κινδυνεύει να χωρίσει.

Ο ερευνητής Νίκολας Γούλφινγκερ, επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο της Γιούτα ισχυρίζεται ότι oι πιθανότητες ένα ζευγάρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο είναι μικρότερες όταν παντρευτεί σε ηλικία 28 με 32 ετών. «Μετά την ηλικία αυτή οι πιθανότητες διαζυγίου αυξάνονται», λέει.

Ο κορυφαίος ερευνητής υποστηρίζει πως τα άτομα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους έρευνες διότι εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνουν τα ζευγάρια να προφυλάξουν τη σχέση τους. Δήλωσε επίσης, ότι αρκετοί είναι κι εκείνοι οι οποίοι εκτός από την ηλικία, ψάχνουν την ιδανική ημέρα και ώρα για να κάνουν το γάμο τους ώστε να ευτυχίσουν.

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET