ΤΙ ΑΛΛΑ;

Ερευνα αποκαλύπτει την ιδανική ηλικία γάμου για άντρες και γυναίκες!

Έρευνα του πανεπιστημίου της Γιούτα, υποστηρίζει πως βρήκε την ιδανική ηλικία για να παντρευτεί κάποιος χωρίς να κινδυνεύει να χωρίσει. Ο ερευνητής Νίκολας Γούλφινγκερ, επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο της Γιούτα ισχυρίζεται ότι oι πιθανότητες ένα ζευγάρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο είναι μικρότερες όταν παντρευτεί σε ηλικία 28 με 32 ετών. «Μετά την ηλικία αυτή […]

Neopolis Team

1 Νοεμβρίου, 2015

Έρευνα του πανεπιστημίου της Γιούτα, υποστηρίζει πως βρήκε την ιδανική ηλικία για να παντρευτεί κάποιος χωρίς να κινδυνεύει να χωρίσει.

Ο ερευνητής Νίκολας Γούλφινγκερ, επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο της Γιούτα ισχυρίζεται ότι oι πιθανότητες ένα ζευγάρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο είναι μικρότερες όταν παντρευτεί σε ηλικία 28 με 32 ετών. «Μετά την ηλικία αυτή οι πιθανότητες διαζυγίου αυξάνονται», λέει.

Ο κορυφαίος ερευνητής υποστηρίζει πως τα άτομα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους έρευνες διότι εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνουν τα ζευγάρια να προφυλάξουν τη σχέση τους. Δήλωσε επίσης, ότι αρκετοί είναι κι εκείνοι οι οποίοι εκτός από την ηλικία, ψάχνουν την ιδανική ημέρα και ώρα για να κάνουν το γάμο τους ώστε να ευτυχίσουν.

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET