ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Η χρονιά άλλαξε! Εσύ;

Η χρονιά άλλαξε, εσύ; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη; Οι σκέψεις στο μυαλό μου πολλές και μια σελίδα μπροστά μου στέκει λευκή. Θέλω να μιλήσω για τη δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του ή την αδυναμία αντίστοιχα. Τι είναι αυτό που καθορίζει τη συμπεριφορά […]

Default avatar

Guest Author

9 Ιανουαρίου, 2017

Η χρονιά άλλαξε, εσύ; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη;

Οι σκέψεις στο μυαλό μου πολλές και μια σελίδα μπροστά μου στέκει λευκή. Θέλω να μιλήσω για τη δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του ή την αδυναμία αντίστοιχα.

Τι είναι αυτό που καθορίζει τη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους; Σίγουρα κάποια γεγονότα, αλλά πολλές φορές ακόμα κι ένα άτομο μπορεί να μας επηρεάσει τόσο ώστε να καθορίσει τη μετέπειτα συμπεριφορά μας. Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να λες όχι και να απομακρύνεις αυτούς που δε σου κάνουν καλό; Αρκετή.

Είναι σπουδαίο πράγμα να μάθεις να φεύγεις. Να απομακρύνεσαι από καταστάσεις κι άτομα που δεν σου ταιριάζουν. Η ζωή είναι μικρή για να συμβιβάζεσαι με το λίγο ή το όχι αρκετό. Πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάρουν κάτι από σένα χωρίς να δώσουν κι αν δίνεις ξανά και ξανά, στο τέλος τι θα μείνει για σένα;

Αυτή η πρώτη περίοδος της νέας χρονιάς αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναθεωρήσεις πράγματα που σε προβληματίζουν. Το κλειδί της όλης υπόθεσης είναι η αυτοπεποίθηση. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Κανένας δε μπορεί να σε ακουμπήσει ούτε στο ελάχιστο αν εσύ δεν τον αφήσεις. Άρα, ο κύριος στόχος για τη νέα χρονιά είναι να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Όπως κι αν είναι αυτός! Όλοι έχουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας, αυτό δεν αλλάζει. Αγκάλιασε τη φύση σου και ζήσε ειρηνικά μαζί της. Αν υπάρχει κάτι που θες να αλλάξεις, απλά κάνε το! Αλλά να είναι για σένα και μόνο για σένα!

Αυτή τη χρονιά, δώσε σημασία μόνο σε ό,τι αξίζει πραγματικά κι απομάκρυνε ότι δε σου ταιριάζει. Think outside the box που λένε και στο χωριό μου και μη συμβιβάζεσαι εύκολα! Είμαστε νέοι, η ζωή απλώνεται μπροστά μας, ας γίνουμε περισσότερο δημιουργικοί κι απαιτητικοί.

Προσπάθησε κι αν αποτύχεις δεν πειράζει, έχεις μια ζωή μπροστά σου να προσπαθείς ξανά και ξανά μέχρι να καταφέρεις αυτό που πραγματικά θες!

Η ευχή μου για τη νέα χρονιά λοιπόν;

Ζήσε!

Ζήσε άφοβα με συνείδηση κι αυτοπεποίθηση γιατί όταν θες κάτι πολύ, στο τέλος το καταφέρνεις! Όλα ένα κίνητρο είναι!

See ya!

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET