Τιβί

Η Ξανθούλα του GNTM έχει κάνει ένα «φάουλ», από αυτά που ξενερώνουν τέρμα το κοινό!

Ποια είσαι τελικά, Βίρνα Ξανθούλα; Πολλές φήμες ακούγονται τώρα τελευταία για την Ξανθή Τζερεφού, η παίκτρια που μπήκε στο Greece’s Next Top Model για να δείξει την διαφορετικότητα και πως αυτή δεν επηρεάζει σε τίποτα απ’το να γίνει μια κοπέλα, μοντέλο. Καλά ως εδώ, αλλά μας τα χάλασε με την προσωπικότητά της. Κι αν δεν […]

Δήμητρα Πραντάλου

23 Νοεμβρίου, 2018

Ποια είσαι τελικά, Βίρνα Ξανθούλα;

Πολλές φήμες ακούγονται τώρα τελευταία για την Ξανθή Τζερεφού, η παίκτρια που μπήκε στο Greece’s Next Top Model για να δείξει την διαφορετικότητα και πως αυτή δεν επηρεάζει σε τίποτα απ’το να γίνει μια κοπέλα, μοντέλο.

Καλά ως εδώ, αλλά μας τα χάλασε με την προσωπικότητά της. Κι αν δεν έχεις καθόλου από αυτή, τότε που πας ξυπόλητη στ’ αγκάθια ωρέ;

Η Ξανθούλα μας έχει περάσει την εικόνα μιας ήρεμης παίκτριας που δεν συμμετέχει σε τσακωμούς και ίντριγκες. Αμ, έλα που είναι ψέμα αυτό. Κάτι είχαμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε στα τελευταία επεισόδια που την είδαμε να έχει ξεθαρέψει μπροστά στις κάμερες και να αναφέρεται με κάπως περίεργο τρόπο για κάποιες άλλες κοπέλες, όπως την Ειρήνη Ερμίδου για παράδειγμα.

Αλλά βρε παιδιά, μεταξύ μας τώρα, ποια δεν το έχει κάνει αυτό;

Για να μη ξεφεύγω απ’το θέμα, η Ξανθούλα βρέθηκε στο επίκεντρο για αρνητικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου για ένα ψέμα που μόνη της αποκάλυψε. Θεούλα.

Πριν το παιχνίδι δήλωνε χορτοφάγος, τόσο που το δημοσίευσε και στα social media. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι μιας και η κάμερα του ριάλιτι μοντέλων την τσάκωσε να τρώει σουβλάκια. Η ίδια παραδέχτηκε κιόλας πως όσο οι άλλες έκαναν τα δικά τους, εκείνη το είχε ρίξει στο φαγητό.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο.

 

Δεν είναι όμως το μοναδικό για το οποίο σχολιάζεται εντόνως αυτό το κορίτσι.

Υπεύθυνη γι’αυτό είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία αποχώρησε απ’το παιχνίδι οικειοθελώς και μιας και τώρα δεν την ενδιαφέρει καθόλου, κάνει κάποια σχόλια ως εκεί που της το επιτρέπει το συμβολαίο της.

Έτσι λοιπόν, εκτός ότι μάθαμε ότι στο παιχνίδι μπήκε γιατί ήθελε να γίνει youtuber, η Γαρυφαλλιά είπε μεταξύ άλλων πως εκείνη που κράζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, είναι η Ξανθούλα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Παιδιά την Ξανθή δεν την κράζει καμία. Η Ξανθή κράζει εμάς πίσω από τις κάμερες. Είδατε τι μάθατε;».

 

Ιδού:

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET