ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Βουλή προσφέρει 10 θέσεις πρακτικής για φοιτητές της Νομικής Αθηνών, ρίξε μια ματιά!

Οι αιτήσεις κλείνουν σύντομα, οπότε βιάσου.

Neopolis Team

27 Απριλίου, 2022

Η Βουλή ανοίγει τις πόρτες της σε 10 φοιτητές της Νομικής που θέλουν να κάνουν την πρακτική τους… and this is your sign να κυνηγήσεις την ευκαιρία!

Πρόκειται για μια εμπειρία που θα μετρήσει στο βιογραφικό σου, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει το boost που χρειάζεται στην αυτοπεποίθησή σου! Η εξοικείωση με ένα περιβάλλον σαν τη Βουλή θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας για τις μετέπειτα επαγγελματικές σου κινήσεις, ενώ τα εφόδια που θα κερδίσεις θα εκτιμηθούν ανάλογα.

Όπως αναφέρει η σχετική προκήρυξη, οι θέσεις πρακτικής άσκησης που ανοίγουν για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, θα υποδεχτούν 10 τριτοετείς και άνω φοιτητές της Νομικής Σχολής (ενεργούς κατά τον χρόνο της άσκησης). Προϋπόθεση είναι η επιτυχής συμμετοχή στις εξετάσεις των μαθημάτων του Τομέα Δημοσίου Δικαίου: Συνταγματικό Δίκαιο και Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Επιλογή υποψηφίων 

Η επιλογή θα γίνει με σειρά κατάταξης βάσει του μέσου όρου στα ανωτέρω μαθήματα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος με τον μεγαλύτερο βαθμό στο Συνταγματικό Δίκαιο.

Κατ’ εξαίρεση στην τρέχουσα προκήρυξη δεν συμπεριλαμβάνεται ο βαθμός στο μάθημα «Κοινοβουλευτικό Δίκαιο», γιατί το μάθημα δεν προσφέρθηκε κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Διαδικασία υποβολής

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω https://eprotocol.uoa.gr:

Αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (γενική αίτηση για φοιτητικά θέματα προς τον Τομέα Δημοσίου Δικαίου), συνοδευόμενη από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας.

β) Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, από την οποία να προκύπτει η βαθμολογία τους στα μαθήματα του Τομέα Δημοσίου Δικαίου: Συνταγματικό Δίκαιο, Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χρυσοί δύο φοιτητές του ΕΚΠΑ στον σημαντικότερο Μαθηματικό διαγωνισμό του κόσμου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET