ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η Tesla άνοιξε θέσεις πρακτικής στην Ελλάδα για Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, εδώ είσαι!

Elon Musk σ' ευχαριστώ!

Neopolis Team

31 Μαΐου, 2021

Δεν είναι πρώτη φορά που η Tesla μας απασχολεί προσφέροντας την ευκαιρία σε άτομα να δουλέψουν σε μια πολυεθνική εταιρεία με τόσο μεγάλη ισχύ. Τον περασμένο Οκτώβρη άνοιξε τρεις θέσεις εργασίας στη χώρα μας, στην κατηγορία των Πωλήσεων και της Υποστήριξης Πελατών, ενώ τώρα επιστρέφει με ευκαιρίες που θα εκτιμήσουν λίγο παραπάνω οι φοιτητές

Ξανά βέβαια, στην ανακοίνωση βλέπουμε και μια θέση εργασίας (στον ίδιο τομέα με την προηγούμενη φορά), αλλά το ενδιαφέρον κλέβουν εκείνες που αφορούν πρακτική άσκηση. Όσοι λοιπόν βρίσκεστε τελευταία σε διαδικασία αναζήτησης πρακτικής, τότε αυτό είναι το ιδανικότερο και πιο δυναμικό ξεκίνημα που μπορούσατε να ζητήσετε.

Πρόκειται για έναν κολοσσό και το τέλειο όνομα για να αρχίσει κανείς την καριέρα του πάνω στο αντικείμενο που έχει σπουδάσει ή σπουδάζει, αποκτώντας εμπειρίες και δεξιότητες που σίγουρα θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Όπως σημειώνει η εταιρεία: «Η Tesla είναι ένας εργοδότης που παρέχει Ίσες ευκαιρίες/Θετική δράση και δεσμεύεται για τη διασφάλιση της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας. Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν τα απαραίτητα προσόντα θα λαμβάνονται υπόψη για πρόσληψη, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, οποιαδήποτε αναπηρία, οποιαδήποτε κατάσταση προστατευόμενου βετεράνου, την ταυτότητα φύλου ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα που προστατεύεται από τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς, κρατικούς ή τοπικούς νόμους».

«Η Tesla έχει επίσης δεσμευτεί να συνεργάζεται και να παρέχει εύλογες διευκολύνσεις σε άτομα με αναπηρία. Εάν χρειάζεστε κάποια διευκόλυνση σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διαδικασία συνέντευξης, ενημερώστε το άτομο που είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη», προσθέτει

Οι θέσεις πρακτικής αφορούν την Αθήνα, ενώ η θέση εργασίας βρίσκεται συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Οι πρώτες ανήκουν στην κατηγορία «Μηχανική και Τεχνολογία Πληροφοριών», ενώ η τελευταία στην κατηγορία «Πωλήσεις και Υποστήριξη Πελατών».

Αναλυτικά, φαίνονται στον πίνακα παρακάτω:

Η πρώτη έχει ως αφετηρία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και διάρκεια 6 μήνες, με την αγγελία να αναφέρει πως αναζητά έναν προπτυχιακό Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με άριστη γνώση αγγλικών, MATLAB και να έχει ένα δυνατό background στο software engineering. Περισσότερα δες ΕΔΩ.

Η δεύτερη θα ξεκινήσει επίσης από τον Σεπτέμβρη/Οκτώβρη, θα είναι διάρκειας 6 μηνών, ενώ όπως τονίζεται, αναζητάται ξανά ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και της MATLAB, σπουδάζει πάνω στο αντικείμενο, έχει δυνατό background πάνω στα μαθηματικά και τη φυσική, κατανοεί πολύ καλά την ηλεκτρομαγνητική και τα ηλεκτρικά κυκλώματα, ενώ έχει εμπειρία στην ανάλυση των ηλεκτρικών μηχανών χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πεπερασμένων στοιχείων. Περισσότερα δες ΕΔΩ.

Η τρίτη θέση πρακτικής άσκησης, είναι full time όπως και οι παραπάνω, έχοντας ως μήνα έναρξης τον Σεπτέμβρη. Για αυτήν ζητείται ξανά ένας προπτυχιακός φοιτητής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, που βρίσκεται στα τελευταία έτη σπουδών του, ενώ οι προϋποθέσεις πρόσληψης είναι ίδιες με αυτές που αφορούν τη δεύτερη θέση. Περισσότερα δες ΕΔΩ.

Για παραπάνω πληροφορίες, αλλά και για να στείλετε το βιογραφικό σας, μπείτε εδώ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET