Τιβί

Τα φτυάρια βγήκαν | Μπορεί να άργησε, όμως η πρώτη κλίκα του Survivor 2 είναι εδώ!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε πολλά ωραία πραγματάκια. Εκτός από την αποχώρηση της Κατερίνας Χαλικιά και την ήττα των Μαχητών με μεγάλη διαφορά, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον και δεν αλλάξαμε κανάλι ήταν το απρόσμενο “ομαδικό” κράξιμο προς τη Ροδάνθη. Η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ είναι εδώ και λίγες ημέρες με ράμματα στο πόδι, […]

Δήμητρα Πραντάλου

8 Φεβρουαρίου, 2018

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε πολλά ωραία πραγματάκια. Εκτός από την αποχώρηση της Κατερίνας Χαλικιά και την ήττα των Μαχητών με μεγάλη διαφορά, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον και δεν αλλάξαμε κανάλι ήταν το απρόσμενο “ομαδικό” κράξιμο προς τη Ροδάνθη.

Η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ είναι εδώ και λίγες ημέρες με ράμματα στο πόδι, κάτι που προφανώς δεν της επιτρέπει να αγωνίζεται στους στίβους μάχης, αλλά παράλληλα αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες μέχρι και στην καλύβα. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να ενόχλησε 4-5 άτομα από την ομάδα που όπως παρακολουθήσαμε χθες, έβγαλαν πρώτα το φτυάρι –ξέρεις, το καλό που πηγαίνει βαθιά– και μετά αποφάσισαν να της μίλησουν face to face μπροστά σε όλους. Κυριολεκτικά την έστησαν στον τοίχο.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από τη Μελίνα, η οποία σε μία έκρηξη “αγάπης” δήλωσε σε κάποιους συμπαίκτες της ότι εκείνη που δεν μπορεί καθόλου είναι η Ροδάνθη. «Αυτό με τον τραυματισμό της με προβληματίζει το κάνει από την αρχή για να μην αγωνίζεται! Δεν γίνεται να είναι κουτσή για το αγώνισμα και όταν είναι για φαγητό να τρέχεις πρώτη», ανέφερε.

Στην ουσία δηλαδή, Μελίνα, Μαρίνα, Νικόλας και Θοδωρής, είχαν κάτσει χαλαροί και σχολίαζαν ποιον συμπαθούν και ποιον όχι.

Αν δεν έχεις δει το απόσπασμα, πάρε μια γεύση. Εν τω μεταξύ της Μελίνας η απορία είναι απεριόριστη…

Στο κράξιμο βέβαια προστέθηκε και η Ντάρια αργότερα, η οποία εξίσου αντιμετώπισε την μικρότερη παίκτρια των Μαχητών με απαξίωση και την κατηγόρησε με την σειρά για τεμπελιά στις δουλειές της καλύβας. Η μεν Ροδάνθη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά άντε να αποδείξεις στους άλλους ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ειδικά σε ανθρώπους που έχουν την άποψή τους και δεν την αλλάζουν με ό,τι και να ακούσουν.

Έτσι λοιπόν σε ένα συμπέρασμα που καταλήξαμε από χθες, είναι τα φανερά σημάδια που αποδεικνύουν ότι ξεκίνησε η πρώτη κλίκα στο παιχνίδι. Απαρτίζεται από τους: Μελίνα, Μαρίνα, Ντάρια, Νικόλα και Θοδωρή. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε πριν δύο ημέρες, τα “εχωσαν” σε έναν άλλο συμπαίκτη τους, τον Ηλία. Άρα έρχεται κι αλλούνου η σειρά.

Το ελληνικό twitter που όπως έχουμε ξαναγράψει δεν αφήνει τί-πο-τα ασχολίαστο, έβγαλε και σε αυτό το περιστατικό όλη την καλοκαρδοσύνη και τα σχόλια πήραν… φωτιά!

Ταυτιστείτε άφοβα:

1. Ο Σπύρος τα ξέρει κι από πρώτο χέρι.

2. Μετά το Ντινάκι, η συμπάθεια μας θα είναι η Ροδάνθη. 

3. Κοκκαλίτσα, τα καλύτερα χάνεις!

4. Όπου Angry Birds η Μαρίνα. Κλάμα!

https://twitter.com/kasmem_/status/961355458278772737

5. Τα είπες όλα!

6. Θα φύγει με την αφαιρετική μέθοδο του κοινού!

7. Έξαλλος!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET