ΕΛΛΑΔΑ

Η πλατεία Συντάγματος φόρεσε τα γιορτινά της, σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου!

Μπορεί να παραμείνει έτσι όλο το χρόνο; 😍

Neopolis Team

23 Νοεμβρίου, 2021

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και δεν πρόκειται απλά για μια χιλιοειπωμένη φράση, αλλά την πιο μεγάλη αλήθεια! Τα πάντα γύρω μας το αποδεικνύουν, από τους στολισμούς και τα τραγούδια μέχρι και τον ίδιο μας τον εαυτό που μπαίνει σε ένα πιο χαρούμενο mood. Και τέλος πάντων, όποιος διαφωνεί ας πάει να κρατήσει παρέα στον Γκριντς για το επόμενο διάστημα…

…διότι η πόλη έχει αρχίσει να φορά τα γιορτινά της και να μεταδίδει άφθονο Christmas spirit!

Προς μεγάλη μας χαρά μάλιστα, ανακαλύπτουμε ότι η διάθεση της Αθήνας για ωραίο στολισμό όλο κι ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια και η πλατεία Συντάγματος έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για βόλτες και φωτογραφίες.

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι και τα πέριξ, με το Public να φαίνεται από το… διάστημα (κλασικά) με τα άπειρα φωτάκια του, και την Πανεπιστημίου με τη Βασιλίσσης Σοφίας να φωτίζουν το κέντρο με τα αστέρια τους!

Το γιορτινό κλίμα λοιπόν ήρθε αρκετά νωρίτερα φέτος στην πόλη, με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας να ανεβάζει post στο Instagram χθες, όπου ολοκληρώνεται ο στολισμός του δέντρου και τα λαμπάκια τριγύρω του γεμίζουν τον τόπο με χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Εντωμεταξύ, στην παρέα φέτος έχει μπει κι ένα υπερφωτεινό τρενάκι, το οποίο σίγουρα αποτελεί πιο safe επιλογή από το καρουζέλ… Θα το δοκιμάσουμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @_.dionisos._

Όπως βλέπετε, η πόλη ομόρφυνε κατά πολύ και πλέον αναμένουμε τη φωταγώγηση του δέντρου για να πούμε ότι μπήκε κι επισήμως στη γιορτινή της περίοδο. Και φυσικά για να κάνουμε τις καθιερωμένες βραδινές βόλτες και να ανέβουμε ψυχολογικά από τα χρώματα και τα λαμπιόνια! Η φάση που διανύουμε είναι περίεργη και μόνο η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου μπορεί να την κάνει παλέψιμη!

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα… αλλά καλά Χριστούγεννα ρε ‘σεις!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET