fbpx

Το πιο εκνευριστικό πράγμα που κάνεις στις σχέσεις σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!


Ο καθένας μας έχει τα προτερήματά του, αλλά και τα ελαττώματά του. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Κανείς δεν είναι τέλειος. Όπως έχεις ένα καλό χαρακτηριστικό, που οι άλλοι λατρεύουν πάνω σου, έχεις κι ένα κακό, που εκνευρίζει τους πάντες και το ξέρεις ακόμα κι εσύ.

Εάν μάλιστα ασχολείσαι με τα ζώδια, τότε θα ξέρεις ότι μερικά (αν όχι όλα) από τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου έχουν να κάνουν με την ημερομηνία γέννησής του. Γι’ αυτό άλλωστε, υπάρχουν πολλοί που καίγονται περισσότερο να μάθουν το ζώδιο του άλλου όταν κάνουν μια νέα γνωριμία, παρά το ίδιο το όνομα! Ειδικά δε, όταν μιλάμε για γνωριμία με νέο γκομενάκι. Και στο κάτω κάτω, τι να σου πει και το όνομα;

Το ζώδιο από την άλλη, έχει πολλά να αποκαλύψει, ακόμα και τα αρνητικά του καθενός μέσα σε μία σχέση:

Κριός: Καμία υπομονή όμως

Αν ένα χαρακτηριστικό είναι πιο αναγκαίο από οτιδήποτε άλλο σε μία σχέση, αυτό είναι η υπομονή. Γιατί πουλάκι μου δεν έχεις υπομονή; Έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Τρελαίνεσαι όταν ο/η σύντροφός σου βγαίνει εκτός του προγράμματος που έχεις στο μυαλό σου, αργεί σε κάποιο ραντεβού σας, ή του/της μιλάς και δεν αλλάζει γνώμη. Οκ, σου δίνω δίκιο σε μερικά από αυτά, αλλά με το να βγαίνεις εκτός εαυτού, δεν κερδίζεις κάτι, παρά μόνο χάνεις το δίκιο σου.


Ταύρος: Μα τι πείσμα είναι αυτό πια;

Αν δεν ήταν ο Ταύρος πεισματάρης, τότε ποιος; Από τη στιγμή που ένας Ταύρος βάλει κάτι στο ξεροκέφαλο μυαλό του, δεν υπάρχει γυρισμός. Αυτό που σκέφτηκε θα γίνει πάση θυσία, αλλιώς θα φάει τα λυσσακά του. Ακόμα και με το καλό να τον πάρεις και προσπαθήσεις με χάδια και γλύκες να του αλλάξεις γνώμη, εκείνος τίποτα, ανένδοτος. Και αυτό το κακό χαρακτηριστικό πολλές φορές του στοιχίζει σε μία σχέση.


Δίδυμος: Το άγχος σου είναι μη διαχειρίσιμο ώρες ώρες

Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι διχασμένες προσωπικότητες – ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ – καταλαβαίνουμε όλοι ότι το κεφάλι τους πασχίζει να τα βγάλει πέρα με την παράνοια που τους διακατέχει και να κρατήσει κάποια ισορροπία. Κάποιες φορές κατα φέρνουν να δαμάσουν όλο αυτό το στρες που νιώθουν, άλλες πάλι όχι. Κι εκεί είναι που γίνονται φουλ αρνητικοί και το μεταδίδουν και στο/στη σύντροφό τους, οι οποίοι ξενερώνουν απίστευτα. Δίδυμε, σταμάτα πια να υπεραναλύεις τα πάντα! Για καλό σου το λέω.


Καρκίνος: Με την κυκλοθυμία πάτε πακέτο

Τη μία στιγμή ο Καρκίνος μπορεί να είναι η χαρά του Θεού και να τα βλέπει όλα ρόδινα και αμέσως μετά να κατεβάζει ρολά και να γίνεται πιο-κλαψιάρης-πεθαίνεις και να του φταίνε τα πάντα. Έτσι είναι. Όποιος/α έχει κάποιον Καρκίνο στη ζωή του/της, καταλαβαίνει για τι πράγμα μιλάω. Η κατάσταση που βιώνουν είναι σχεδόν ψυχεδελική. Αυτή η κυκλοθυμία είναι ιδιαίτερα βλαβερή για τη σχέση, ειδικά αν ο/η άλλος/η έχει ευαίσθητα νεύρα.


Λέων: Από δράμα άλλο τίποτα

Αχ βρε Λέοντα, μεγαλύτερη drama queen από εσένα, δεν υπάρχει. Τα βιώνεις όλα στον υπέρτατο βαθμό, με αποτέλεσμα και τα συναισθήματά σου να κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κοπεί και το δράμα ν’ αρχίσει να ρέει. Μέρος αυτού είναι και τα νεύρα, η υπερβολική ευαισθησία, η κινδυνολογία και ένα σωρό άλλα άσχημα χαρακτηριστικά, που σε κάθε περίπτωση δοκιμάζουν τα νεύρα όποιου είναι δίπλα σου!


Παρθένος: Ο ψυχαναγκασμός θα σε φάει

Τα απόλυτα control freaks. Μιλάμε για άκρως ψυχαναγκαστικά άτομα, που θέλουν τα πάντα να είναι στην εντέλεια και δεν εμπιστεύονται κανέναν άλλο, παρά μόνο τον εαυτό τους. Οκ, διακρίνω κάποια ψυχολογικά θεματάκια εδώ. Αγάπες μου, δεν μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά τα πάντα μόνοι σας και να ασκείται έλεγχο παντού. Κάποιες φορές, τα σχέδιά σας δε θα πάνε όπως τα θέλατε κι αυτό είναι λογικό. Μην τα πρήζετε στους γύρω σας λοιπόν και ειδικά στη σχέση σας.


Ζυγός: Δεν είναι παιχνιδάκι σου ο άλλος

Τι να πω για σένα, Ζυγέ; Ότι είσαι εξαιρετικός στο να χειραγωγείς τον κόσμο; Έχεις απίστευτες διπλωματικές ικανότητες και μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις, χωρίς καν να κοπιάσεις πολύ. Είσαι πολύ πειστικός, ενώ με τα κατάλληλα λόγια αλλά και με έμφαση στο συναίσθημα, μπορείς να κάνεις τον άλλον να τρέχεις πίσω σου σαν σκυλάκι. Για σένα μπορεί να είναι χρήσιμο, ωστόσο είναι άσχημο να μεταχειρίζεσαι έτσι τον άνθρωπό σου εν αγνοία του και να τον αναγκάζεις να κάνει πράγματα που ίσως να μη θέλει, μόνο και μόνο για να μένεις εσύ ευχαριστημένος/η…


Σκορπιός: Ζήλια μου, ζήλια μου

Ο Σκορπιός δεν ερωτεύεται εύκολα, κι όταν ερωτευτεί θα δώσει όλο του το είναι. Θα σε διεκδικήσει, θα σε κερδίσει και μετά θα πασχίζει να σε κρατά ευχαριστημένο/η για να σε έχει. Επειδή σε θέλει πολύ, ζηλεύει και πολλές φορές αυτή η ζήλια δεν είναι υποφερτή και ξεφεύγει από τον έλεγχό του. Σε εμπιστεύεται μεν, αλλά πάντα υπάρχει μια αμφιβολία από τη μεριά του, βάζοντας έτσι στο μυαλό του το χειρότερο. Χαλάρωσε, βρε Σκορπιέ.


Τοξότης: Σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς για την ανώριμότητά σου;

Ο Τοξότης αρνείται να μεγαλώσει. Έχει την εντύπωση ότι θα μείνει για πάντα παιδί. Αυτό δεν το λες και καλό, ειδικά στα πλαίσια μίας σχέσης. Υποτίθεται ότι όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, ωριμάζει και δε μένει στάσιμος στα μυαλά του. Η ανωριμότητα λοιπόν στις κινήσεις, στις σκέψεις και στη συμπεριφορά του, είναι αυτή που αρκετές στιγμές προβληματίζει το/τη σύντροφό του και του/της δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για το τι ακριβώς κάνει μαζί του.


Αιγόκερως: Πιάνει ταβάνι η μύτη σου από την αλαζονεία

Είναι καλό χαρακτηριστικό να έχεις υψηλές προσδοκίες και όνειρα στη ζωή σου. Είναι κακό όμως να έχεις κάτι από τα παραπάνω, αλλά να μη γνωρίζεις τις δυνατότητες και τα όριά σου. Δεν είναι δυνατό να πιστεύεις ότι έχεις πάντα δίκιο και να παίρνεις παρακινδυνευμένες αποφάσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις την υπεροψία σου. Όταν είσαι σε μία σοβαρή σχέση, πρέπει να παύεις πλέον να λειτουργείς ως μονάδα, αλλά ως σύνολο. Δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά κι ο/η άλλος/η. Άσε την αλαζονεία στην άκρη λοιπόν.


Υδροχόος: Ζήτω ο εγωισμός

Οι Υδροχόοι είναι γνωστό ότι μπορούν να γίνουν πολύ εγωιστές. Στις πλείστες των περιπτώσεων, ο εγωισμός είναι κακό πράγμα. Νομίζουν ότι τα προβλήματά τους είναι πιο σημαντικά από του/της συντρόφου τους και ότι ο κόσμος περιτριγυρίζεται γύρω τους, άσχετα αν αυτό δεν ισχύει. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς είναι ο/η σύντροφος να αισθάνεται παραγκωνισμένος και να νιώθει ότι δεν καλύπτεται από τη σχέση αυτή.


Ιχθύς: Πόσα ψέματα πια;

Ο Ιχθύς θεωρείται ο «παθολογικός ψεύτης» του ζωδιακού. Μπορεί να υπάρχει μία κάποια υπερβολή σε αυτό, αλλά εν μέρει ισχύει. Δύσκολα βγαίνει η αλήθεια από το στόμα του, καθώς το ψέμα τού είναι μακράν ευκολότερο. Είναι πολύ καλός στο να σκαρφίζεται πειστικά σενάρια και ιστορίες και να καταφέρνει να πείσει τον άλλον γι’ αυτό που ισχυρίζεται. Τα ψέματα σε μία σχέση, ειδικά στην ερωτική, απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, δεν είναι ιδιαίτερα ανεκτά.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET