ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η τρομερή τύπισσα που ζητάει από περαστικούς να αγγίξουν τα …γεννητικά της όργανα!

Milo Moire έχει προκαλέσει πολλές φορές το ενδιαφέρον των media με τις δημόσιες δράσεις/εμφανίσεις/παραστάσεις της. H πρόσφατη περφόρμανς της στο κέντρο της πλατείας Τραφάλγκαρ, την οδήγησε όμως στο τμήμα. Η νέα της περφόρμανς «Mirror Box», έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει το δικαίωμα των γυναικών να μην πέφτουν θύματα αγγίγματος από αγνώστους. Η Moire προσκαλεί τυχαίους […]

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2016

Milo Moire έχει προκαλέσει πολλές φορές το ενδιαφέρον των media με τις δημόσιες δράσεις/εμφανίσεις/παραστάσεις της. H πρόσφατη περφόρμανς της στο κέντρο της πλατείας Τραφάλγκαρ, την οδήγησε όμως στο τμήμα.

Η νέα της περφόρμανς «Mirror Box», έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει το δικαίωμα των γυναικών να μην πέφτουν θύματα αγγίγματος από αγνώστους. Η Moire προσκαλεί τυχαίους άντρες και γυναίκες να κάνουν ακριβώς αυτό. Να αγγίξουν το γυμνό σώμα της για 30” εάν και εφόσον είναι πάνω από 18 ετών.

Yπήρξαν πολλά παράπονα από περαστικούς και σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι και οδήγησαν την Moire στο τμήμα, η οποί αφού πλήρωσε κάποιο πρόστιμο αφέθηκε ελεύθερη.

https://youtu.be/tfeY_mzsTZs

performer1 performer2 performer3 performer4 performer5

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET