Η κοπέλα του Δρυμωνάκου είναι φοιτήτρια στην Αθήνα και… ξενέρωσε άσχημα τις θαυμάστριές του!


Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι αναμφισβήτητα ο άντρας με τον οποίο θα θέλαμε να έχουμε σχέση. Τα έχει πει άλλωστε και με επιχειρήματα η Αλεξάνδρα!

Με αφορμή λοιπόν, τη συζήτηση στην ομάδα των Διασήμων για την απόσταση μεταξύ γυναικών κι αντρών ώστε να μην παρεξηγηθούν οι δεσμευμένοι, μάθαμε πως ο Γιάννης όχι μόνο έχει σχέση, αλλά είναι κι αρκετά σοβαρή μάλιστα!

Φήμες θέλουν, τη μισή Ελλάδα να πλάνταξε στο κλάμα εκείνα τα δευτερόλεπτα…

Με λίγο ψάξιμο πάντως, δε δυσκολευτήκαμε να πέσουμε πάνω σε φωτογραφία την οποία έχει ανεβάσει ο πρωταθλητής κολύμβησης μαζί της, στο Instagram. Συνδυάσαμε και τα «Miss you so much» που γράφει ανά καιρούς στα quiz και… απογοήτευση!

Το όνομα αυτής, Βαρβάρα! 23 ετών και φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μελισσοκομίας, αγαπάει κι εκείνη το νερό και τη θάλασσα και είναι πραγματικά (και δυστυχώς) πανέμορφη!

Ο γυναικείος πληθυσμός πάντως, ξεσπάθωσε στο ελληνικό twitter, γεμίζοντας το hashtag #teamdrymonakos με… ευχές για γρήγορο χωρισμό!

Τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή και πρέπει να αποδεχτούμε πως ο Δρυμωνάκος είναι «καπαρωμένος» από τη Βαρβάρα η οποία πολύ δύσκολα θα τον αφήσει μετά το παιχνίδι. Και ποια θα το έκανε, εδώ που τα λέμε…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET