ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Σαββατόβραδο | 14 λόγοι για τους οποίους είναι πολύ καλύτερο να βγεις για φαγητό κι όχι για ποτό!

Όντας μικρότεροι, πιστεύαμε ότι τα κλαμπ και τα μπουζούκια είναι ο επίγειος παράδεισος. Μεγαλώνοντας κι αφού πρώτα ζήσαμε την ελευθερία του πρώτου και του δεύτερου έτους στο Πανεπιστήμιο, χορτάσαμε και φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε να δοκιμάσουμε νέα, ίσως πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Προσωπικά, θεωρώ πως η καλύτερη εναλλακτική αντί να βγεις για ποτό με την […]

Νότης Κουτσούκος

21 Νοεμβρίου, 2015

Όντας μικρότεροι, πιστεύαμε ότι τα κλαμπ και τα μπουζούκια είναι ο επίγειος παράδεισος. Μεγαλώνοντας κι αφού πρώτα ζήσαμε την ελευθερία του πρώτου και του δεύτερου έτους στο Πανεπιστήμιο, χορτάσαμε και φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε να δοκιμάσουμε νέα, ίσως πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Προσωπικά, θεωρώ πως η καλύτερη εναλλακτική αντί να βγεις για ποτό με την παρέα το βράδυ του Σαββάτου, είναι το φαγητό. Σε κάθε του μορφή. Είτε με τους κολλητούς σου για σουβλάκια και ποικιλίες, είτε με τους συμφοιτητές σου για fingerfood και μια χαλαρή δόση αλκοόλ μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη σχολή, είτε με τη σχέση σου σε ιταλική κουζίνα είτε ακόμη και με τα μικρότερα αδέρφια σου για burger ή πίτσα.

Στη συνέχεια, θα διαβάσεις τα 14 «one sentence» επιχειρήματα που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Από εκεί και πέρα, η επιλογή δική σου…

1. Γιατί η δηθενιά στην πόρτα των κλαμπ και των μπουζουκιών δε συναντάται πουθενά αλλού.

2. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας διαβάζεις, δουλεύεις και γενικά εκπληρώνεις υποχρεώσεις. Μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις συζητώντας και γελώντας σε ένα ήρεμο περιβάλλον;

3. Αν κλείσεις τραπέζι για φαγητό είσαι 99.9% σίγουρος πως θα βρίσκεσαι κανονικά στη λίστα των reserved. Αν κλείσεις τραπέζι για ποτό είσαι 99.9% πως όλο και κάποια μαλακία θα σου έχουν κάνει.

4. Δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να καθίσεις σε ένα αξιοπρεπές σημείο και να απολαύσεις την υπηρεσία για την οποία πλήρωσες κανονικά το αντίτιμο που σου ζήτησαν.

5. Το απαλό φως που βγάζει ένα κερί που σιγοκαίει είναι κατά πολύ καλύτερο και πιο απολαυστικό από το αντίστοιχο των χρωματιστών φωτορυθμικών.

6. Ποιος είπε ότι σε ένα εστιατόριο δε θα συναντήσεις όμορφες παρουσίες; Ίσα ίσα που το οφθαλμόλουτρο θα είναι κατά πολύ ποιοτικότερο από αυτό των clubs όπου το κάθε παρτσακλό το παίζει μοντέλο.

7. Ακόμη κι αν κοιτάξεις μια κοπέλα όμως, στο εστιατόριο δύσκολα θα σου κάνουν φασαρία και θα ψαχτούν για τσαμπουκά. Αντίθετα, στο κλαμπ μπορεί να βγεις και μαυρισμένο μάτι και σπασμένα πλευρά.

8. Πληρώνεις 120€ για ένα μπουκάλι σπέσιαλ ποτό το οποίο στο σούπερ μάρκετ κάνει …20€. Τώρα, απλά φαντάσου τις φαγητά θα μπορούσες να είχες παραγγείλει εσύ και η παρέα σου με το ίδιο ποσό!

9. Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι σίγουρο αυτό είναι το γεγονός ότι δε θα ακούσεις τον Παντελίδη 78 φορές. Μετρημένες.

10. Ακόμη και το αλκοόλ μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο διασκεδαστικό. Με γεμάτο στομάχι, τα 2 ποτήρια κρασί δε θα σε πειράξουν, δε θα σε μεθύσουν παρόλα αυτά θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να γελάσεις και να περάσεις ακόμη πιο όμορφα το βράδυ σου.

11. Καθώς θα επιστρέφεις στο σπίτι, ο κόσμος δε θα γυρνάει ανάποδα και το κεφάλι σου δε θα κοντεύει να σπάσει από τον πόνο…

12. Σε περίπτωση που έχεις σύντροφο και φάγατε μαζί, το σεξ θα είναι πολύ πιο απολαυστικό από αυτό που θα κάνατε επιστρέφοντας στις 6 τα ξημερώματα από ατέλειωτο τραγούδι, χορό και μεθύσι.

13. Θα ξαπλώσεις για ύπνο σχετικά νωρίς γεγονός που σου επιτρέπει να απολαύσεις στο έπακρο και την ημέρα που θα ξημερώσει. Άλλωστε, πόσο κρίμα είναι να σέρνεσαι στα πατώματα Κυριακάτικα;

14. Και στην τελική, ξυπνώντας θα θυμάσαι που ακριβώς χάλασες τα λεφτά σου και μάλιστα θα το έχεις ευχαριστηθεί πλήρως. Ενώ πίνοντας και ξαναπίνοντας…

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET