ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η ΙΚΕΑ δημιούργησε μια ειδική σελίδα όπου 30 αδεσποτάκια σε περιμένουν να τα υιοθετήσεις!

Βοήθησε και εσύ ένα σκυλάκι να βρει το δικό του σπίτι!

Η απόκτηση ενός κατοικιδίου το οποίο μέχρι πρότινος βρισκόταν στους δρόμους ή σε κάποιο καταφύγιο, είναι ο ορισμός του life changing προς το καλύτερο. Ασυζητητί! Και το ακόμα καλύτερο είναι πως αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές. Και για σένα, αλλά και για τον τετράποδο φίλο σου. Ωστόσο, δυσκολεύομαι λίγο να καταλήξω στο ποιος κερδίζει πιο πολλά. Χμμ, μάλλον εσύ.  

Αρπάζοντας λοιπόν την ευκαιρία που μας δίνει η ΙΚΕΑ, βρισκόμαστε και πάλι εδώ να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα: την υιοθεσία αδέσποτων. 

Σίγουρα θα έπεσες κάποια στιγμή πάνω στην καμπάνια της εταιρείας, όπου δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια μας χάρισαν μια τρυφερή και αναπάντεχη ιστορία αγάπης και έγιναν η αφορμή για να ζήσει μία οικογένεια πιο πολλά απ’ όσα είχε φανταστεί! Σκοπός τώρα, είναι να βρεθείς κι εσύ στη θέση της, βιώνοντας την ξεχωριστή σχέση ανθρώπου – ζώου.

Η ΙΚΕΑ με αφορμή τη συγκεκριμένη καμπάνια, πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει αδέσποτα σκυλάκια να βρουν το δικό τους σπίτι!

Με πρωταγωνίστρια την Κάρμα, τη σκυλίτσα από τη διαφήμιση της ΙΚΕΑ, η εταιρεία δημιούργησε μια ειδική σελίδα, όπου φιλοξενεί 30 αδέσποτα σκυλάκια με τα προφίλ τους και σε καλεί να τα γνωρίσεις και να τα υιοθετήσεις!

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η ΙΚΕΑ συμμετέχει ενεργά, με σεβασμό και αγάπη στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, ώστε κάθε σκυλάκι να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Γι’ αυτό το σκοπό, η ΙΚΕΑ συνεργάζεται με τη φιλοζωική οργάνωση «Save A Greek Stray» (SGS), που έχει ιδρύσει ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων και ασχολείται με την περίθαλψή τους και τη φύλαξή τους μέχρι να υιοθετηθούν από κάποια νέα οικογένεια. 

Για να συμμετέχεις στη διαδικασία και να χαρίσεις ένα σπίτι σε ένα από τα 30 αξιαγάπητα αδέσποτα σκυλάκια, χρειάζεται να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα. Μπαίνοντας στην ειδική σελίδα της ΙΚΕΑ, η Κάρμα σε προσκαλεί να περιηγηθείς στα 30 προφίλ, να γνωρίσεις μέσα από ένα μικρό σημείωμα το κάθε σκυλάκι και αφού επιλέξεις εκείνο που θέλεις να υιοθετήσεις, να οδηγηθείς στο site της SGS, για να ξεκινήσει η διαδικασία της υιοθεσίας!

Επισκέψου την ειδική σελίδα και βοήθησε και εσύ ένα σκυλάκι να βρει το δικό του σπίτι!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET