ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Η ιδανική ηλικία να παντρευτείς ανάλογα με το ζώδιό σου!

Από νωρίς στα βάσανα ορισμένοι!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για εσάς, παιδιά μου!

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι το μοναδικό πράγμα που δεν έχετε στο μυαλό σας σ’ αυτή τη φάση είναι η παντρειά, αλλά μια ξέγνοιαστη, λεύτερη και γεμάτη εμπειρίες ζωή. Ωστόσο, τ’ άστρα δεν έχουν για όλους τα ίδια σχέδια και θεωρούν πως άλλοι είναι έτοιμοι να αποκατασταθούν από νωρίς, άλλοι αφού απολαύσουν στο φουλ τα καλά της single ζωής και άλλοι… ποτέ.

Τα ζώδια, λοιπόν, δίνουν την ιδανική ηλικία να βάλεις την κουλούρα κι άμα τα πιστεύεις την κρατάς, αν όχι, κάνεις του κεφαλιού σου. Με το ζόρι παντρειά δε θέλουμε. Στην απόφαση αυτή βέβαια, φαντάζομαι σημαντικό ρόλο θα παίξει και ποια είναι η ηλικία αυτή, γιατί μπορεί τελικά και να μη σου κακοπέφτει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να χορέψεις το χορό του Ησαΐα ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός: Γύρω στα 25

Ως Κριός, δεν είναι μυστικό ότι ενθουσιάζεσαι και παθιάζεσαι πολύ με το οτιδήποτε. Το ίδιο ισχύει για τα ερωτικά σου. Πέφτεις με τα μούτρα στις σχέσεις σου, ερωτεύεσαι έντονα και κεραυνοβόλα κι αν νιώσεις πως ο/η άλλος/η είναι ο άνθρωπός σου, δεν πρόκειται να τον/την αφήσεις. Γνωρίζεις από νωρίς τι θες, ποιον θες και πώς το θες, οπότε κάπου εκεί στα 25 βλέπω να το χάνουμε το κορμί πατριώτη και να δεχόμαστε πρόσκληση για το ευτυχές γεγονός.

Ταύρος: Γύρω στα 35

Κάπου στα mid-30s περιμένουμε να φάμε κουφέτα από τον Ταύρο και υπάρχει λόγος. Μιλάμε για το πιο πεισματάρικο ζώδιο, που θέλει να περνάει το δικό του, ενώ ταυτόχρονα έχει θέσει κάποιες προτεραιότητες. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, προτιμάς να περάσεις πρώτα καλά, να ευχαριστηθείς τη ζωή σου με μπόλικα ταξίδια, ψώνια και σεξ κι αφού σιγουρευτείς ότι δεν έχεις απωθημένα, κάνεις και το επόμενο βήμα. Α, μην ξεχάσω και τη μανία με την καριέρα. Αν δεν είναι κι εκεί όλα τακτοποιημένα, τότε δεν τα ανεβαίνεις τα σκαλιά.

Δίδυμοι: Στα 35 φεύγααα

Εσείς Διδυμάκια φημίζεστε για την ευφυΐα και το κοφτερό μυαλό σας και στις περισσότερες περιπτώσεις στη ζωή σας, προτιμάτε να ακούτε τη λογική παρά την καρδιά σας. Στα ερωτικά δεν είστε και πολύ σταθεροί τύποι και δε σταυρώνετε εύκολα σχέση, γιατί τις έχετε τις παραξενιές σας – έτσι το λέμε τώρα. Ξεκάθαρα προέχουν άλλα πράγματα πριν από το γάμο, ενώ για την καθυστέρησή του ευθύνεται και το γεγονός ότι αρνείσαι να μεγαλώσεις και το ζεις σαν παιδί για αρκετά χρόνια μέχρι επιτέλους να ωριμάσεις και βρεις τον κατάλληλο σύντροφο.

Καρκίνος: Εκεί κοντά στα 30

Καρκινάκι γλυκό και ευαίσθητο. Είσαι από τους ανθρώπους που εύκολα μπορεί να βρει στήριγμα ο άλλος, ξέρεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, αγαπάς δυνατά και αποτελείς πρότυπο πίστης. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι βιάζεσαι να καπαρώσεις τον άλλον/η μη σου φύγει, αντιθέτως, παίρνεις το χρόνο σου για να δοκιμαστεί η σχέση και να δημιουργηθούν σταθερές βάσεις και κάπου εκεί στα 30 αποφασίζεις να διαβείς της εκκλησιάς την πόρτα. Ακολουθείς μια πολύ καλή και υγιή σειρά θα έλεγα.

Λέων: Ανά πάσα στιγμή

Όχι, αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί και να σε παντρεύουμε κάθε μέρα και με άλλον/η. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχεις κανένα απολύτως κόλλημα με το γάμο και οποιαδήποτε στιγμή νιώσεις έτοιμος/η, πολύ απλά θα το κάνεις. Έχεις τέτοια σιγουριά και εμπιστοσύνη στις επιλογές σου, που ποτέ δεν πέφτεις έξω και είναι βέβαιο ότι στη στιγμή της μεγάλης απόφασης θα πετύχεις διάνα. Είναι να σε ζηλεύει κανείς με τέτοια αυτοπεποίθηση.

Παρθένος: Μεταξύ 25 και 30

Σαν Παρθένος, είσαι ένα εξαιρετικά οργανωτικό και έξυπνο ζώδιο, αλλά ένα μεγάλο σου ελάττωμα είναι ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση. Ενώ παίρνεις την απόφαση να κάνεις μία σχέση, δεν αφήνεσαι να συνδεθείς συναισθηματικά γιατί φοβάσαι την απόρριψη ενώ η τελειομανία σου σε ωθεί να εστιάζεις στα αρνητικά του άλλου, με αποτέλεσμα να τον περνάς από κόσκινο. Θα σου πάρει λοιπόν μερικά χρόνια να μάθεις να αποδέχεσαι κάποιον/α με τα καλά και τα κακά του κι όταν αυτό συμβεί, τότε και σωστή σχέση θα κάνεις και θα παντρευτείς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Ζυγός: Κανείς δεν ξέρει

Είναι τέτοια η μανία σου στο να ζυγίζεις τα πάντα στη ζωή, που ορισμένες φορές χάνεις εντελώς το νόημα. Απαιτείς απόλυτες ισορροπίες ενώ σαν ζώδιο του έρωτα, είσαι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα επομένως ψάχνεις για την τέλεια σχέση. Κι από την στιγμή που δεν αποφασίζεις για κάτι προτού είσαι 100% σίγουρος/η, καταλαβαίνεις ότι θα γνωρίσεις πολύυυ κόσμο μέχρι να καταλήξεις στον ένα και μοναδικό. Όπως το πας θα μείνεις forever alone λέω εγώ, γι’ αυτο δες την αλλιώς και χαμήλωσε τις προσδοκίες σου.

Σκορπιός: Μπορεί στα 30 μπορεί και στα 50

Από την στιγμή που είσαι μυστήριο τρένο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα είναι η πιο σημαντική σου στιγμή κι αν θα υπάρξει κιόλας. Από τη μία απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου, αλλά από την άλλη όταν κάνεις μία σχέση είσαι 100% εκεί και φροντίζεις να την ευχαριστηθείς στο έπακρο. Δε σε νοιάζει καθόλου να παντρευτείς. Αν ωστόσο βρεις το σωστό άνθρωπο (κάτι μου λέει ότι θα σου πάρει χρόνια), τότε θα το κάνεις με μεγάλη χαρά. Στο εύχομαι από καρδιάς!

Τοξότης: Ποτέ;

Τοξότη μου, φημίζεσαι για τον περιπετειώδη και μη συμβατικό χαρακτήρα σου. Δε θες να κάνεις υποχωρήσεις, θες την ανεξαρτησία σου και να κάνεις τη ζωάρα σου χωρίς να δίνεις αναφορά σε κανέναν. Η σόλο αυτή ζωή περιλαμβάνει πολλά ταξίδια και πολλούς/ές διαφορετικούς/ές συντρόφους και μπράβο σου. Σκασίλα σου λοιπόν κι αν δεν παντρευτείς, γιατί δεν αποτελεί αυτοσκοπό σου. Εμάς δε μας πέφτει λόγος.

Αιγόκερως: Πριν τα 25

Σαν Αιγόκερως, είσαι αρκετά φιλόδοξος και ανεξάρτητος, αλλά δεν αποκλείεις το σενάριο του γάμου από τη ζωή σου. Μπορείς να απολαύσεις εξίσου τη single ζωή και τον έγγαμο βίο, αρκεί να νιώσεις την απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια για να καταλήξεις στον δεύτερο. Μικρό/ή δε σε λες στα 25 και έως τότε μπορεί να έχεις κάνει αρκετές σοβαρές σχέσεις. Εξάλλου, δε χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να καταλάβεις αν ταιριάζεις ή όχι με κάποιον, κάνεις την αξιολόγησή σου και πορεύεσαι με γνώμονα τη λογική. Μέχρι αυτή την ηλικία λοιπόν, είναι πολύ πιθανό και να έχεις βρει το σωστό για εσένα άτομο, αλλά και να έχεις ήδη παντρευτεί.

Υδροχόος: Στις αρχές των 30

Είσαι ένα γεμάτο ενέργεια, ενθουσιασμό και ανατροπές, άτομο, που λατρεύει να απολαμβάνει τη ζωή με τον εαυτό του, αλλά δε λέει όχι και στο γάμο. Ισχύουν περίπου τα ίδια με την περίπτωση του Αιγόκερου δηλαδή, με μόνη διαφορά ότι σ’ ενδιαφέρει να απολαύσεις τα καλά της εργένικης ζωής και να πετύχεις κάποιους προσωπικούς στόχους προτού βάλεις την κουλούρα, και άρα θα καθυστερήσεις πιο πολύ το ραντεβού στην εκκλησία. Κατά τ’ άλλα, άμα βρεις το σωστό άτομο δε θα δυσκολευτείς να το παραδεχτείς και να το κρατήσεις δίπλα σου.

Ιχθείς: Λίγο μετά τα 25

Είσαι ρομαντικό, ευαίσθητο και συμπονετικό παιδί. Ερωτεύεσαι βαθιά και απολαμβάνεις τις σχέσεις σου δίχως περιορισμούς. Η αφοσίωσή σου δε θα αργήσει πολύ να φανεί και έμπρακτα, μιας και μετά τις σπουδές σου και αφού βρεις μία δουλειά (τα βάλεις όλα σε μια τάξη δηλαδή), το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις και το κομμάτι των ερωτικών σου. Έχεις πρόγραμμα, με λίγα λόγια.

Πώς τα είδατε τελικά; Καλά τα λένε τα ζώδια ή… μακριά μας;;; 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET