ΕΛΛΑΔΑ

Οι Ιάπωνες Pyramidos έρχονται για πανηγύρι στην Ελλάδα, δεν το χάνουμε με τίποτα!

Pyramidos, κλαρίνο, σουβλάκια, μπύρες, είμαστε ήδη στα... «καγκέλια»!

Δήμητρα Πραντάλου

8 Απριλίου, 2019

Έρχεται στην Ελλάδα το καλύτερο κλαρίνο της Ιαπωνίας, ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Μάγκα.

Μέσα σε τόσα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έρχεται και το αγαπημένο μας γιαπωνέζικο συγκρότημα που λατρεύει την τίμια, την παραδοσιακή, την κλαρινάτη ελληνική μουσική.

Οι Pyramidos, που έχουν διασκευάσει (λέμε τώρα) λαϊκά άσματα, όπως για παράδειγμα το «Βρε Μελαχρινάκι», ή το πολύ γνωστό «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», και με «Τα Καγκέλια» να προστίθενται πρόσφατα στο φάκελο με τα ελληνικά hits, θα παίξουν για χάρη μας, γιατί αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο.

Την είδηση ανακοίνωσε το ίδιο το συγκρότημα μέσω της σελίδας του στο Facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως στις αρχές του επόμενου μήνα θα βρεθούν στην Ελλάδα για μια συναυλία. Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το μέρος που θα λάβει χώρα το πιο σουρεάλ και επικό πανηγύρι ever, θα γίνουν σύντομα γνωστές στο ευρύ κοινό.

Όχι τίποτα άλλο, ανυπομονούμε να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία, μην προλάβουμε και κανονίσουμε τίποτα άλλο και χάσουμε αυτήν την ευκαιρία ζωής, ν’ ακούσουμε δηλαδή τους Pyramidos από κοντά. Χώρια ότι ένα τέτοιο live αποτελεί το τέλειο ζέσταμα για τα πανηγύρια που θ’ ακολουθήσουν το καλοκαίρι στο χωριό!

Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι όσο κι αν η πρωτεύουσα αποτελεί το πρώτο μέρος που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς για συναυλίες και μάλιστα συγκροτημάτων του εξωτερικού, αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε ότι η σκηνή ταιριάζει καλύτερα να στηθεί σε κάποιο ορεινό χωριό, που ξέρει από πανηγύρια και γλέντια!

Επίσης, ιδανικά θα θέλαμε να το ζήσουμε στα άκρα όλο αυτό και το show να ανοίξουν μεγάλα και κοσμογυρισμένα ονόματα στα ελληνικά χωριά, όπως η Γωγώ Τσαμπά, ο Βασίλης Τερλέγκας, η Φιλιώ Πυργάκη.

Το μόνο σίγουρο είναι τέτοιο event δεν το χάνουμε με τίποτα, θα βγει sold out από την προπώληση κιόλας!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET