ΕΛΛΑΔΑ

Η Hive αφαιρεί το 1€ του ξεκλειδώματος στα πατίνια της ενόψει καλοκαιριού, πάμε βολτούλα;

Μετά τις δωρεάν διαδρομές την ημέρα των εκλογών από την Lime, έρχεται και η Hive να αφαιρέσει το 1 ευρώ στο ξεκλείδωμα των ηλεκτρικών πατινιών, λόγω της μείωσης του ΦΠΑ. Ανείπωτη χαρά. «Το καλοκαίρι έφτασε στην Αθήνα και οι δρόμοι είναι γεμάτοι. Όλοι θέλουν να πάνε στην δουλειά τους γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά. Για […]

Neopolis Team

28 Μαΐου, 2019

Μετά τις δωρεάν διαδρομές την ημέρα των εκλογών από την Lime, έρχεται και η Hive να αφαιρέσει το 1 ευρώ στο ξεκλείδωμα των ηλεκτρικών πατινιών, λόγω της μείωσης του ΦΠΑ. Ανείπωτη χαρά.

«Το καλοκαίρι έφτασε στην Αθήνα και οι δρόμοι είναι γεμάτοι. Όλοι θέλουν να πάνε στην δουλειά τους γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η hive μηδενίζει την χρέωση ξεκλειδώματος, που μέχρι σήμερα ήταν στο 1 Ευρώ. Η προσφορά θα ισχύσει για περιορισμένο διάστημα και μέχρι νεωτέρας».

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να μπορέσουν όλο και περισσότεροι να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της μικρομετακίνησης μέσα στην πόλη και ειδικότερα σε όλα εκείνα τα μέρη που το escooter προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για βόλτα, ταχύτερη και οικονομικότερη μετάβαση.

Η Hive ιδρύθηκε το 2018 και η πρώτη πόλη που δραστηριοποιήθηκε είναι η Λισαβώνα. Μαζί με άλλες 14 διεθνείς εταιρείες όπως το Car2GO, η beat, και το DriveNow, η hive αποτελεί μέλος της κοινής εταιρείας των BMW και Daimler, που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες κινητικότητας στην πόλη και συμπεριλαμβάνει τις FREE NOW, SHARE NOW, REACH NOW, PARK NOW και CHARGE NOW.

Στην Αθήνα δραστηριοποείται εδώ και λίγους μήνες, από τότε στην ουσία που ήρθαν για πρώτη φορά τα ηλεκτρικά πατίνια.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET