ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτός ο χάρτης δείχνει ποια είναι η φράση που εκνευρίζει τους κατοίκους κάθε ευρωπαϊκής χώρας!

Πριν από λίγο καιρό, ένας χρήστης του Reddit ξεκίνησε μια έρευνα με το εξής θέμα: «Πώς μπορείς να κάνεις έξαλλο τον πολίτη κάθε ευρωπαϊκής χώρας;». Βέβαια για να το περιορίσει, διευκρίνισε να χρησιμοποιήσουν μια φράση με 5 ή λιγότερες φράσεις. Ο συγκεκριμένος όντας Πολωνός έδωσε τη φράση που εκνευρίζει πολύ εύκολα τους Πολωνούς, και είναι αυτή […]

Default avatar

Guest Author

20 Φεβρουαρίου, 2017

Πριν από λίγο καιρό, ένας χρήστης του Reddit ξεκίνησε μια έρευνα με το εξής θέμα: «Πώς μπορείς να κάνεις έξαλλο τον πολίτη κάθε ευρωπαϊκής χώρας;». Βέβαια για να το περιορίσει, διευκρίνισε να χρησιμοποιήσουν μια φράση με 5 ή λιγότερες φράσεις.

Ο συγκεκριμένος όντας Πολωνός έδωσε τη φράση που εκνευρίζει πολύ εύκολα τους Πολωνούς, και είναι αυτή που σχετίζεται με τα πολωνικά στρατόπεδα θανάτου.

Έτσι αυτή η έρευνα, προσέλκυσε πλήθος κόσμου, με χιλιάδες χρήστες ανά την Ευρώπη να λένε τις δικές τους εκφράσεις. Ένας Λιθουανός «Όταν μου λένε “Είσαι ουσιαστικά Ρώσος” ή “Πού είναι η Λιθουανία;”», ένας Αυστριακός «Όταν μας λένε “Είστε Γερμανοί”», ένας Ολλανδός είπε «Εκνευρίζομαι όταν μου λένε “Είσαι Ολλανδός; Λατρεύω την Κοπεγχάγη!”» κ.ο.κ

Οι Έλληνες πάλι εκνευρίζονται όταν ακούν τη φράση «Μακεδονία για τους Μακεδόνες» εννοώντας προφανώς ότι ένας Έλληνας θίγεται όταν κανείς αποκαλεί τους πολίτες της ΠΓΔΜ «Μακεδόνια» και την πατρίδα τους «Μακεδονία».

Μετά από λίγο καιρό αυτή η έρευνα έφτασε στα χέρια της εταιρείας Sigmafix, που ασχολείται με logo, και την βρήκε άκρως ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό και δημιούργησε ένα χάρτη στον οποίο αναφέρει, ποια φράση μπορεί να κάνει έξαλλο τον κάτοικο κάθε ευρωπαϊκής χώρας.

Τον πολύ ενδιαφέρον χάρτη μπορείτε να τον δείτε παρακάτω:

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET