ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η επίσημη Poké Ball είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία και το παιδί μέσα μας ουρλιάζει!

Gotta catch 'em all!

Neopolis Team

6 Δεκεμβρίου, 2020

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η αγάπη μας για τα Pokémon δείχνει ότι δε θα σβήσει εύκολα. Η γενιά των 90s τουλάχιστον, θα τα κουβαλάει μια ζωή στην καρδιά της και θα τα θυμάται σαν το παιδικό που τη μεγάλωσε στα γόνατά του.

Αυτό άλλωστε απέδειξε και η φρενίτιδα που είχε προκληθεί με το Pokémon GO όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2016, αρκετά χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση των Pokémon, και το ίδιο αναμένεται να κάνει και η επίσημη Poké Ball Replica που θα βγει την ερχόμενη χρονιά.

Η ερυθρόλευκη αυτή μπαλίτσα, που έχει αποτυπωθεί όσο τίποτα στις μνήμες μας από τα παιδικά μας χρόνια και την οποία είχαμε προσπαθήσει να αναπαραστήσουμε με διάφορους τρόπους, θα κάνει την εμφάνισή της στην αγορά στις 27 Φεβρουαρίου του 2021. Η εν λόγω ημέρα σηματοδοτεί τα 25α γενέθλια του Pokémon και αυτό θα είναι το δώρο για κάθε φαν από την ομώνυμη εταιρεία. 

Έχουν ξαναβγεί τέτοιες μπάλες στο παρελθόν προφανώς, ωστόσο η συγκεκριμένη θα είναι αρκετά ανώτερη σε ό,τι αφορά την ποιότητα, καθώς επίσης θα είναι πιστό αντίγραφο της πραγματικής σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις, το βάρος, το μέγεθος και τα χρώματα. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με την Wand Company, για να πετύχει υψηλή ποιότητα, σημειώνοντας πως η Poké Ball είναι «εξοπλισμένη με αισθητήρα εγγύτητας», που κάνει το κουμπί στη μέση να φωτίζει όταν εντοπίζει κίνηση, όπως για παράδειγμα το χέρι σου όταν πας να την πιάσεις.

Βέβαια, παρότι φέρνει πολύ στην πραγματική δίχρωμη μπάλα, κάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις μαζί της, είναι να την πετάξεις ή να προσπαθήσεις να την ανοίξεις. Υπάρχει περισσότερο για διακοσμητικούς λόγους και για να γεμίζει με συγκίνηση την καρδιά κάθε πιστού φαν εκεί έξω. Μιλώντας για διακόσμηση, στο πακέτο υπάρχει κι ένα μεταλλικό δαχτυλίδι στήριξης, αν δεν τη θες συνεχώς μέσα στη θήκη.

Αν λοιπόν ψήνεσαι να την αποκτήσεις (δεν τίθεται καν δίλημμα, έχεις δίκιο), τότε καλό θα ήταν να την προπαραγγείλεις από τώρα κιόλας, μιας και η ζήτηση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Η τιμούλα δεν είναι ιδιαίτερα φιλική, αγγίζοντας τα $99,99 (82€), αλλά πολλοί θα πούμε χαλάλι γι’ αυτήν την περίπτωση και δε θα το μετανιώσουμε!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET