ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Emirates αναζητά πλήρωμα στην Ελλάδα και περιμένει το βιογραφικό σου!

Η Emirates αναζητά τους επόμενους συνεργάτες τής! Ημέρα Καριέρας “Open Day” διοργανώνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, η αεροπορική εταιρεία Emirates, στις 20:00. Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους στην Ελλάδα για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος, που να είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί και με διάθεση να προσφέρουν στους επιβάτες τη βραβευμένη εμπειρία που έχει […]

Neopolis Team

18 Οκτωβρίου, 2018

Η Emirates αναζητά τους επόμενους συνεργάτες τής!

Ημέρα Καριέρας “Open Day” διοργανώνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace, η αεροπορική εταιρεία Emirates, στις 20:00.

Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους στην Ελλάδα για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος, που να είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί και με διάθεση να προσφέρουν στους επιβάτες τη βραβευμένη εμπειρία που έχει στο ιστορικό της.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν το βιογραφικό τους στα αγγλικά, μαζί με πρόσφατη φωτογραφία τους.

Παροχές:

Προσφέρεται ένα εύρος ολοκληρωμένων παροχών, όπως αφορόλογητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάι, δωρεάν μεταφορά από/προς την εργασία, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι.

Τα ελκυστικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών, τόσο για εκείνους όσο και για τις οικογένειες και τους φίλους τους, αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα για πολλά από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates, καθώς το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε ολόκληρο το δίκτυο των έξι ηπείρων στις οποίες πετά η αεροπορική εταιρεία.

Για την παρακολούθηση του “Open Day” δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Οι υποψήφιοι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στον χώρο. Όσοι διακριθούν, θα ενημερωθούν σχετικά με τις προθεσμίες για τις περαιτέρω αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.   

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET