fbpx

Οι Έλληνες έχουν από τα μικρότερα πέη στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα, αυτό πόνεσε!


Οι Έλληνες άντρες έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια ανά τα χρόνια, ώστε να καθιερωθούν ως Greek Lovers στη συνείδηση ολόκληρης της υφηλίου. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε σίγουρα κι ο ύμνος των Ημισκούμπρια το όχι και τόσο μακρινό 2004, αλλά προφανώς δε μείναμε μόνο εκεί. Μην κάνετε πως δεν ξέρετε τι λέω. Όλοι έχουμε ένα φίλο που έχει ρίξει Ιταλίδα (γιατί πάντα Ιταλίδα είναι) σε νησί του Αιγαίου, κάποιο από τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Το σημαντικό όμως για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτόν το μύθο, είναι πως νιώθαμε ότι είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Μέχρι που έσκασε μια πρόσφατη έρευνα και τάραξε τα νερά πληγώνοντας την ευαίσθητη καρδούλα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με το WorldData, η χώρα μας βρίσκεται πολύ πίσω στην κατάταξη με το μέσο όρο μεγέθους πέους ανά τον κόσμο.

Για να καταλάβετε, μας έχουν περάσει μέχρι και οι Ιάπωνες οι οποίοι είχαν τ’ όνομα, πρωταγωνιστώντας σε όλα τα σχετικά ανέκδοτα που λέγονται στις παρέες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται άλλοι έχουν τη χάρη. Ο Μπάμπης από το Γαλάτσι κι ο Δημήτρης από τα Πετράλωνα, σίγουρα έχουν πέσει σε κατάθλιψη μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη. Ο θρύλος που είχε δημιουργηθεί γύρω από τη χώρα των ατελείωτων παραλιών και του καυτού ήλιου, δείχνει να κλονίζεται. Μήπως αυτή είναι η αρχή του τέλους για το περιβόητο greek kamaki;

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρέθηκε στην 64η θέση της σχετικής λίστας ανάμεσα σε 88 χώρες.

Ο μέσος όρος του μεγέθους πέους των Ελλήνων είναι περίπου 13.30 εκατοστά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Ισπανοί. Το χτύπημα που δέχτηκαν οι λατίνοι εραστές και φίλοι μας ήταν επίσης πολύ γερό. Τα 13.85 εκατοστά του μέσου όρου τους είναι μεν πάνω από εμάς, αλλά δεν ξέρω αν τους παρηγορεί και τόσο στην τελική.

Η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που κρατάει ψηλά τη σημαία της ηπείρου (στην κυριολεξία) και βρίσκεται εντός της πρώτης δεκάδας είναι η Ολλανδία, με μέσο όρο τα 15.87 εκατοστά. Οι Γάλλοι που πάντα περηφανεύονται για τη βιομηχανία πορνό τους, έχασαν για λίγο το Top 10, κατακτώντας την τιμητική 11η θέση. Μη με ρωτήσετε πώς ξέρω για την ποιότητα του γαλλικού πορνό, δε χρειάζεται να τα εξηγούμε όλα…

Αφού είδαμε τους φίλους μας τους μικροφαλλικούς, πάμε σιγά-σιγά και σ’ εκείνους που κοσμούν τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Να μην πούνε στο τέλος ότι είμαστε τίποτα κομπλεξάρες. Στην πρώτη θέση του WorldData είναι το Εκουαδόρ με το εκπλητικό 17.61. Αυτό σίγουρα θέλει υπόκλιση από σεβασμό και χειροκρότημα στην οθόνη. Ακολουθεί το Καμερούν με 16.67 εκατοστά και το χάλκινο μετάλιο παίρνει η Βολιβία με 16.51… πόντους.

Στους φίλους που θα μας ρωτήσουν πώς μπορούμε να καλύψουμε αυτήν τη διαφορά, θεωρητικά δεν υπάρχει τρόπος να τα καταφέρουμε. Πρακτικά όμως, μπορείτε να διαβάζετε Neopolis και να μάθετε πως το μέγεθος δε μετράει και τόσο στην τελική. Με λίγα λόγια, δε συντρέχει λόγος έντονης ανησυχίας. Ένας μύθος δε σταματάει έτσι εύκολα κι από τη μία μέρα στην άλλη.

Όπως λένε και οι καθηγητάδες του μάρκετινγκ, η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το προϊόν αλλά με τον τρόπο που το πουλάς…


Photo by Charles Deluvio on Unsplash

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET