ΕΛΛΑΔΑ

Η εκδίκηση των πεζών | Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με κατεστραμμένα αυτοκίνητα!

Ξύπνησα το πρωί, τσέκαρα τα social media και είδα ένα σωρό φωτογραφίες από σπασμένα και κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Ωχ, σκέφτηκα, πάλι γυαλιά καρφιά θα κάνουν το κέντρο της Αθήνας λόγω της 6ης Δεκεμβρίου… Κοίταξα πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες όμως και τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα όχι μόνο δεν ήταν σπασμένα αλλά δε βρίσκονταν καν στην πρωτεύουσα. Το όλο σκηνικό […]

Νότης Κουτσούκος

6 Δεκεμβρίου, 2015

Ξύπνησα το πρωί, τσέκαρα τα social media και είδα ένα σωρό φωτογραφίες από σπασμένα και κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Ωχ, σκέφτηκα, πάλι γυαλιά καρφιά θα κάνουν το κέντρο της Αθήνας λόγω της 6ης Δεκεμβρίου…

Κοίταξα πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες όμως και τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα όχι μόνο δεν ήταν σπασμένα αλλά δε βρίσκονταν καν στην πρωτεύουσα. Το όλο σκηνικό ήταν από την Θεσσαλονίκη όπου οι Streetpanthers με «όπλα» τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια, γιρλάντες και μπαλόνια …περιποιήθηκαν τα αυτοκίνητα της πόλης που είχαν παρκάρει παράνομα μπροστά από μπάρες και διαβάσεις πεζών.

Η εκδίκηση των πεζών ολοκληρωνόταν με το εξής μήνυμα: «Σκέψου πόσο δυσκολεύεις τη ζωή των συμπολιτών σου. Καλή …δυσκολία στο ξε-αμπαλάρισμα»!

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αυτές που έχουν κυκλοφορήσει στα social media κι έχουν προκαλέσει χιλιάδες (θετικές) αντιδράσεις από νέους κι όχι μόνο:

streetpanthers1 streetpanthers2 streetpanthers3 streetpanthers4 streetpanthers5

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας: Μην ξεχάσετε, ξημερώματα Κυριακής το ρολόι πάει μία ώρα μπροστά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET