H επίσκεψη στη Disneyland αποτελεί παιδικό όνειρο όλων μας, σωστά; Αν δεν κατάφερες να το πραγματοποιήσεις ακόμα σαν επισκέπτης, έχεις άλλη μία ευκαιρία να το κάνεις σαν εργαζόμενος!
Το ψυχαγωγικό θεματικό πάρκο του Παρισιού δεν είναι απλά παράδεισος για όσους λατρεύουν τα παιδικά, αλλά και μια τεράστια επιχείρηση με πολλούς εργαζόμενους. Στην ομάδα των τελευταίων λοιπόν, θέλει να εντάξει και μερικούς Έλληνες, προσφέροντας 4 θέσεις εργασίας.
Όπως αναφέρεται στο επίσημο site, η εκδήλωση για την επιλογή προσωπικού θα γίνει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα.
Αναφορικά με τις θέσεις που αναμένουν νέους και νέες Ελληνίδες να τις συμπληρώσουν ταξιδεύοντας στο Παρίσι, είναι οι εξής:
• Job advertisement Barman (F/H) – πάτα εδώ
Ο εργαζόμενος στη συγκεκριμένη θέση καλείται να αναλάβει την παρασκευή ποτών (κοκτέιλ, απεριτίφ, ζεστά ροφήματα κλπ), να συμβουλεύει και να σερβίρει παραγγελίες, να ανανεώνει την μπάρα, καθώς και να συμμετέχει στη συντήρηση του εξοπλισμού και του χώρου εργασίας. Και όλα αυτά φυσικά, ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
• Job advertisement Kitchen clerk (F/H) – πάτα εδώ
Η συγκεκριμένη θέση απαιτεί τη συμμετοχή στην παραγωγή σε όλους τους σταθμούς (κρύα, ζεστά, επιδόρπια) από το στήσιμο μέχρι το dressing στο πιάτο, ή στον μπουφέ, καθώς επίσης στη συντήρηση του εξοπλισμού και του χώρου εργασίας.
• Catering employee job ad (F/M) – πάτα εδώ
Η εν λόγω θέση αφορά την υποδοχή των επισκεπτών σε όλα τα σημεία εστίασης (εκτός από την εξυπηρέτηση σε τραπέζι) και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον. Στις αρμοδιότητες περιλαμβάνονται η καταχώρηση παραγγελιών στην ταμειακή, η συμμετοχή στην παραγωγή (προετοιμασία παραγγελιών κρύου / ζεστού / ροφήματος), ο γενικός καθαρισμός του μέρους (τραπέζια / καρέκλες / πάτωμα / αλλαγή κάδων απορριμμάτων κ.λπ.), το σερβίρισμα σε δίσκο, καθώς και η συμμετοχή στη συντήρηση εξοπλισμού κουζίνας και χώρων εργασίας
• Server job ad (F/M) – πάτα εδώ
Τέλος, ως σερβιτόρος καλείσαι να παρέχεις ποιοτική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες, τηρώντας τα καθορισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης (ρύθμιση, παραλαβή, λήψη παραγγελιών, συμβουλές, σέρβις στο δίσκο / πιάτο, εκκαθάριση, παραλαβή).