ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Δεν είναι πλάκα, η Apple έβγαλε διαφήμιση σε ελληνικό χωριό κι έκανε …χαμούλη!

Κι όμως, ζήσαμε να δούμε την ημέρα όπου η Apple επίλεξε την Ελλάδα ως χώρα και τοπίο για να διαφημίσει το iPhone 7 Plus και τις δυνατότητες της κάμεράς του. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube με τίτλο “Take Mine”, μία νεαρή Ελληνίδα, πηγαίνει στο χωριό της κι αποτυπώνει τους ανθρώπους […]

Neopolis Team

9 Ιανουαρίου, 2017

Κι όμως, ζήσαμε να δούμε την ημέρα όπου η Apple επίλεξε την Ελλάδα ως χώρα και τοπίο για να διαφημίσει το iPhone 7 Plus και τις δυνατότητες της κάμεράς του.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube με τίτλο “Take Mine”, μία νεαρή Ελληνίδα, πηγαίνει στο χωριό της κι αποτυπώνει τους ανθρώπους που συναντά με την κάμερα του κινητού της. Μάλιστα, τα πορτέτα με το iPhone 7 Plus είναι τόσο εντυπωσιακά, που αφήνουν με το στόμα ανοικτό, ακόμη και την γιαγιά στο καφενείο.

Δείτε και μόνοι σας:

https://www.youtube.com/watch?v=r8mR33cp_Fk

Βέβαια, μετά από αυτήν την κίνηση του τεχνολογικού κολοσσού των ΗΠΑ, υπάρχουν φήμες που θέλουν σοκαρισμένες τις …κιουρίες της ύψιστης κοινωνίας του Κολωνακίου, οι οποίες προτίθενται να πετάξουν τα κινητά τους και να στραφούν μαζικά σε άλλους κατασκευαστές (βλ. Samsung).

Πώς τα φέρνει η ζωή όμως…

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET