ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Coffee Island έφερε το σπάνιο καφέ ‘Burundi Rimiro’, ένα γευστικό ταξίδι στην Αφρική!

Ένας συνδυασμός από μούρα, μαύρης σοκολάτας και γλυκόριζας.

Δήμητρα Πραντάλου

11 Φεβρουαρίου, 2021

Έφτασε ο 23ος Microfarm Project® – Burundi Rimiro: 100% Specialty Arabica Red Bourbon καφές που μας «ταξιδεύει» στην Αφρική, στους καταπράσινους λόγους και τα ηφαιστειακά εδάφη του Burundi.

Όσοι αγαπάμε τον καφέ και τον απολαμβάνουμε στην καθημερινότητα μας, μας αρέσει συνεχώς να δοκιμάζουμε διαφορετικές γεύσεις και να βιώνουμε την εμπειρία που προσφέρουν. Κάνουμε ιδιαίτερη μνεία λοιπόν, στον διαφορετικό και σπάνιο καφέ που έφτασε στα καφεκοπτεία της Coffee Island για να μας χαρίσει αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία.

Το 2020 ήταν ένα ταξίδι στην Αιθιοπία και τους σπάνιους καφέδες της, η νέα χρονιά όμως ξεκινά με μοναδικές γεύσεις από τη βαθιά Αφρική, από όπου μας έρχεται ο 23ος Microfarm Project.

Ο Burundi Rimiro, όπως ονομάζεται ο νέος Microfarm Project, είναι ένας 100% Specialty Arabica Red Bourbon καφές. H ποικιλία Bourbon, άρχισε να καλλιεργείται τον 16ο αιώνα ενώ είναι γνωστή για την πολυπλοκότητα και τη γλυκύτητα του γευστικού της προφίλ.

Το γευστικό και αρωματικό προφίλ του limited edition Burundi Rimiro είναι ένας συνδυασμός από μούρα, μαύρης σοκολάτας και γλυκόριζας, που τον κάνει μοναδικά ιδιαίτερο και πολύπλοκο, ενώ η βελούδινη αίσθηση που αφήνει στο στόμα και η παρατεταμένη γλυκιά επίγευση, πραγματικά απολαυστικό.

Όλα αυτά τα πλούσια και ξεχωριστά χαρακτηριστικά που τον κάνουν σπάνιο, τα οφείλει στην καταγωγή του. Έρχεται από τους καταπράσινους λόφους και τα ηφαιστειακά εδάφη του Burundi, και ειδικότερα από την επαρχία Kayanza, περιοχή που φημίζεται για την παραγωγή μερικών από τους καλύτερους καφέδες στη χώρα. To δεύτερο του όνομα το πήρε από τον ομώνυμο σταθμό επεξεργασίας, Rimiro, όπου οι έμπειροι καλλιεργητές του καφέ με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα επεξεργάστηκαν τον καρπό με την παραδοσιακή ξηρή/φυσική μέθοδο.

Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσεις άλλον έναν σπάνιο καφέ, μια γεύση που δε θα ξαναϋπάρξει. Ο Burundi Rimiro βρίσκεται ήδη στα καφεκοπτεία της Coffee Island, παράγγειλέ τον τώρα, μέσω του www.coffeeIsland.gr  ή το My Coffee Island APP.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET